Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondom semmit a kép magáért beszél
Én is szívesen faragnék a tavalyi időmből, mert tavaly talán max tizedeket tudtam. Szar volt a fékem is, meg az idő sem volt túl kegyes tavaly hozzánk. 2.10 alá mindenképp be akarok még menni ezzel a géppel. Remélem azért az estik meg lesznek tartva.
Én csak egy jót akarok versenyezni. Ez jó lenne mert olcsó és egybe van a társaság. Ha ez nincs megyek az ob-ra. Inkább az 1:57 a célom mint a kupa megnyerése.
ZX kupás babérokra
Milyen babérokra?
Kivárom én, bár én már nem török ilyen babérokra a kisöreggel
Várjuk ki a végét.
Fórumon terjedt, de már márkakereskedésben is hallottam.
a ZX fórumon is ezt csiripelik, de valahogy suzukikkal együtt lesz vmi
Mikor hallottad és kitől? És ő kitől és mikor hallotta?
Jól hallom, hogy idén nem lesz ZXkupa?
Há Janó dob van rajta vazze, meg direktszűrő!
Meg szeretem, mikor ráhazudják a leírásban a 123 lovas gépre, hogy 135 ló...
Vannak kivételek nyilván, de nézd meg azt a hetest. Amire ránézek és tök gyári, karcmentes fényezése van, nem hiányzik róla semmmi, nem kókler, arról úgy ahogy el tudom hinni a kevés km-t, főleg ha ránézek a féktárcsákra és nem 1mm-es válla van... De ez a 7R is 97-es, színre 2002-es, hiányzik róla ez meg az, arról nehezen hiszem el hogy 19ekm van benne...
Ezzel nem a hirdetők szavahihetőségét akarom megkérdőjelezni. Lehet, hogy a 14 találatból 2-3 valós. De, hogy mind?! Az kizárt.
Hopp ez így nem jó.
Csak a vicc kedvéért néha rá szoktam keresni a következőre használtautón. motorok 400-1300ccm között, 1970-95 közötti gyártás és 15000km-es max. futásteljesítmény. 10 alatt még nem dobott ki találatot.
ezt adja ki most.
Szerinted? Amikor árultam a 92-es CBR600-ast 66ekm volt benne. Vevő első kérdése: hány km van benne? 66? Az nagyon sok! Megkérdeztem tőle, hogy mennyi legyen benne, mert annyira tekerem... Érdekes módon akkoriban, ez volt 2007-ben, minden eladó 600F2-nek 25-30ekm-en állt az órája és kóklerebbnél kóklerebb gépek voltak. Csodák nincsenek.
az órák tekergetése megoldható
a pláne az, hogy ebben a "mézesben" óra szerint 90.000 van, mert hát ugye tenni kellett bele a kilómétereket, a havi járőrözés bizonygatása végett
Sanszos, csodak ritkak az ilyenben. Bar haverom most vett egy astra 1.7 cdti-t ami 4 eves es 40.000 van benne. Ezt sem hinne el senki, csak O, mert a tesoja jart vele. Mindenesetre marha konyu egy ilyen orat visszatekerni gondolom.
nála = jelenlegi tulaj, aki barát / munkatárs
én most szombaton veszek haveromnak egy MZ-t ami ETZ250-es '83 as kiadású, 7 évig rendőrmotor volt, csak éppen nem használták, azóta meg nála van és ő tett bele 10000 KM-t!
persze ez meg az egyike a kivételeknek, ja és 4 éve ez se ment, csak át lett tolva egyik garázsból a másikba
Igen de a Te 2500km-ed nagyon kevés egy ekkora motorhoz és még az is jóval többet ad ki 13 év alatt mint 19000km. 97-ben azért még nem volt hitelválság meg 400Ft-os benzin. Valaki csak megvette újonnan ezt a motort és gondolom egy év alatt belevert vagy 8-10 000km.
Igen el is vitte egy srac, szerintem jol jart vele. 350-ert nem volt sok. Lehet nem volt szep hibatlan, viszont mechanikailag kituno az allapota.
Azt mondta helyben fogja hasznalni, neki nem lesz gondja a karbival mint nekem volt. Ahoz fel kellett menni magasra. Kicsit tartok tole, hogy nem fog tetszeni az uj gep hangja, de majd csak megbaratkozunk. Most van szerelonel, rendszam mar kesz. Jovo heten partyba lesz vagva, johet a szezon.