szerintem ez Tomika saját karbisora amikor épp le volt szerelve
tudod, Ő ilyen alapos gyerek, mindent dokumentál, hogy nekünk / nektek / mindenkinek hasznára váljon
Nagyon jó ez a környék,van erre felé minden.Vannak strandok,a siroki találkozóról már tuti hallottatok,melette van egy jó kis strand bükszéken,nyugis hely,de ott van Eger,Gyöngyösön még egy mamut csontváz is van a muzeumban.Rengeteg borospince,Van kisvasút,meg van egy adrenalin park,igaz már rég voltam,akkor még nagyon az elején voltak,de jó az is.Esetleg ha van kedvetek erre egy talit szervezni,akár egy 7végéset is,na az lenne tuti.
Üléspupot seni se tud?Ebayen van de nagyon drága,meg még haza is kéne hozatni.
Egy nagyon pofátlan kérésem lenne,annak ellenére,hogy nem ismerjük egymást,és persze ha nemet mondasz sem fogok neheztelni.Mivel úgy vélem Te azért vágod a dolgokat,és fehérvári vagy én meg veszprémi,ha nem tudom elindítani ma sem a motort,megengednéd hogy valamikor átvigyem az elektronikát,és kipróbáljuk elindítja-e a motorod?Így kizárható vagy éppen bizonyítható lenne a legmérhetetlenebb hibaforrás.Tudom iszonyú pofátlan vagyok,de totál idegesítő,hogy valami délután 3 kor még elindul,este 5:30-kor meg már nem.
Piros nyilak jelölik. Ez a hengerfej felőli oldal, szóval ezt úgy láthatod max, hogy felhúzod a tolattyúkat, valakivel meghuzatod koppra a gázkart és bevilágítassz. Látszik ahogy a tengelyek mentén szívja a falschot.
A Mátra atom!Én itt élek a lábánál,ritkán jár erre 7es kawa,2-3 szoktam néha látni,de ritkán.Itt vannak jó kanyarok,sástón kemping meg vadkacsa,van adrenalin park,és kékestetőn van egy emlékhely,az elhunyt motorosoknak.Sajnos elég sok szallag lóg rajta.Egy szallag,egy ember.Agusztus utolsó szombatján szokot lenni egy túra,ami a gyömgyösi tesco parkolójából indul,fel kékesre.Nem gyenge szokot lenni,igaz én már előttük felmegyek,és Mátraházáról szoktam nézni a parkolóból őket.Nekem a dunántulal az a bajom,hogy slick gumik vannak fent mindig a mátra miatt,na ha ezzel nekiindulok dobhatom is le mire hazaérek.De idén szeretnék részt venni,hisz annyi sok jó dolgot lát az ember,és tapasztalatott cserél.
Május 1. 2007. az első találkozásom a motorommal.
Kunmadáron azon kívül hogy gyorsulás van, mi van még? Mert az annyira nem mozgat, mondjuk a stunt riding sem...
Tény hogy keletre nem nagyon mozgok én sem, igazából nem is tudom milyen érdekes hely van az alföldön, amit érdemes lenne megnézni, nyilván van, de erről az ott élők tudnának nyilatkozni. 2 éve voltam Hajdúszoboszlón és nem volt túl izgalmas az odaút. Direkt lejöttem az autópályáról a 35-ösre M35 helyett és nem sok kanyarral találkoztam . Mátrába sem jutottam még el motorral soha, azt kéne megcéloznunk.
lehet hülyén hangzik, de beugrott, mi lenne, ha május 1 kunmadár lenne az egyik eseményünk asszem lenne nézettségünk oszt a végén még a szervezők is felfigyelnének a szépségekre
a szervezést idén is vállalom!
olyan nincs, hogy nem jövünk össze 7-esek, szal ez tény, hogy ismét lesz találka, csak a helyszín és az időpont lesz kérdéses.
mivel tényleg a többség dunántúli, így vhol középMo on kellene összehozni a dolgot, Pl Velencei tó, de ez még csak terv.
Egyik spanoméknak van nyaralójuk Balatonszabadi sóstón, régebben ki volt adva németeknek, de már pár éve nem erőltetik. Mi elég sokat járunk oda haverokkal, de ott a környéken tűrhető áron lehet bérelni nyaralót.
tudod, Ő ilyen alapos gyerek, mindent dokumentál, hogy nekünk / nektek / mindenkinek hasznára váljon
amikor mész lefoglalózni, csinálj pár képet és told fel
Üléspupot seni se tud?Ebayen van de nagyon drága,meg még haza is kéne hozatni.
Lepakol oszt go vissza madárra
Na ebben benne vagyok
Mikor vagy leginkább elérhető itt a fórumon?Szeretnék kérdezni valamit.
Kunmadáron azon kívül hogy gyorsulás van, mi van még? Mert az annyira nem mozgat, mondjuk a stunt riding sem...
olyan nincs, hogy nem jövünk össze 7-esek, szal ez tény, hogy ismét lesz találka, csak a helyszín és az időpont lesz kérdéses.
mivel tényleg a többség dunántúli, így vhol középMo on kellene összehozni a dolgot, Pl Velencei tó, de ez még csak terv.