Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én sem irigykedésből mondtam, és nem is akartalak megbántani elhiheted
ha jól láttam el is vitték a paripát, mert ma reggel elég apadt a készlet a grande-n
szar ez mindenkepp, en ezert sem szoktam irigy lenni senkire. Mindenki maganak epiti fel a pokolt
neked meg pénzed , hogy lecseréld a szeretett 7-est
mi idő milliomosok vagyunk, te meg nem...., most akkor melyik a jobb?
En sem szoktam 2500km-nel tobbet menni, azert gondolom vannak meg ilyen fazonok mint en. Ti nektek van csak ennyi idok
már vagy egy éve is fent volt, asszem akkor is ennyivel.
kihasználatlanságot írtak rá akkor, szóval elképzelhető, bár én egy idény alatt és csak hétvégén használva tettem bele 9000 Km-t , persze volt olyan évem is, hogy csak 3500 at
amúgy meg ha 39000 akkor mi van? ezek bírják, ha megfelelően gondozzák őket
Sziasztok!

Szerintetek mennyire lehet reális a km adat ebben a hirdetésben?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Áá csak hülyültem nem barmolnám szét
ezt nem ajánlom, mert gyárilag frankó kis rögzítőfülek vannak ott és míg az eu-i ban helyzetjelző van becsavarozva, addig az enyémbe meg egy kis légterelő idomka
ha rosszul vágod, akkor továbbrepedhet oszt jóccakát
Majd itthon keresek egy helyzetjelző izzót és dekopírral bevágom
a lábtartócsavart benéztem
a helyzetjelzőről meg annyit, hogy nekem eleve nincs , nem volt gond a műszakin eddig meg abból sem, hogy világításkapcsolóm sincs meg hogy mind a kettő lámpatest egyszerre világít
szal ezt a fejidomot vagy befoltozták, vagy az egész utángyártott, mert az amcsin lévő légbeömlőnek azért ott lenne a helye
Műszaki vizsgán nem díjazzák az ilyesmit, főleg első forgalombahelyezésnél.
Ja nem rossz így sem.
Így lehet hogy tényleg üvegszálas az első idom.
Ehh tényleg most nézem én is, tudtam én hogy furcsa csak nem vágta h miért. Végülis anélkül sem olyan rossz, csak ha netán megveszem akkor a későbbiekben nehogy gondot jelentsen.
Jó hogy mutattad, mert én a használtautón láttam 450-ért meg itt de itt mikor másodszorra kerestem már le volt szedve, hogy találtad meg titkos jelszóval? A használtautóról is leszedte 2 napja ott 450.000 volt
Ebben az országban nem jellemző az igényes festés. Nyilván az első a műszaki tartalom. De ha a festés igénytelen, akkor az arra utal, hogy igénytelen a tulaj, ebből kifolyólag valószínű a műszaki tartalom is. Az én gépemnek eredeti a festése, aztán 13 éves. Nem fényezni akarom, de én ha átfújnám, akkor is normálisan, nem egy poros garázsban és eredeti színre, de ízlések és pofonok.
Esküdj nincs helyzetjelzője
Na ez most hogy van?
Üvegszálas idom a fejidom
Asszem 98 ill.99 volt nem tudom pontosan
Hát azért ha reálisan gondolkodunk egy 10 éves körüli motor eredeti festéssel tényleg elég ritka.elég egy egyszerű eldőlésre vagy bármilyen apró sérülésre gondolni.Lehet akár egy kőfelverődés is végzetes,akár a komplett fejidom mehet a heggesztőhöz rosszabb esetben a kukába.Azt a motort már újra kell festeni.Attól már kevesebb?Nem hiszem.Nekem például fontosabb az hogy motorilag és futóművileg rendben legyen mint az hogy eredeti a festése.Szép motorok vannak nem gyári festéssel és idomokkal is.Sőt néha szebbek is mint amiket a tervezők kitaláltak.Bár szó-szó vannak igen érdekes megoldások amik néha elég rémisztőek.Ja és szerintem a kawa zőődbe az igazi
Cső.
Így van ez sem fekete vázas alapból de a srácnak ez tetszett.
Nem arra nem járok busszal.
Nézegetem az eladó heteseket, egy darab olyat nem látok, ami eredeti festésű lenne...áruk azért van...
reális ár, 350-re azért alkudnék
hát itt még 390.-volt
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Szerintem ez külföldi papírokkal max 4 kiló. A koptatócsavar az ami a lábtartó aljába van tekerve és azt a célt szolgálja, hogy előbb érjen le kanyarban pályán, mint a lábtartó, mivel az kurva könnyen leér. Évjáratot legkönnyebben a váz színéből illetve a tükörből lehetne megmondani, ami ugye itt nem működik. Amúgy ha közelről megnézed és találsz arra utaló jelet hogy fekete volt a váz akkor sanszos hogy 99 utáni, illetve ahogy Guro is mondta, fékcsőben, felniben benne van a gyártás dátuma, sőt még a karbiban is, ami kilátszik a váz és a tank között...
Mennyit érne meg a szekér?
Köszönöm szépen ezt az igencsak kielégítő információhalmazt Nem igazán volt még gyorsasági motorom mi az a koptató csavar?