szerintem egy próbát megér, de ha szervizbe kell vinni nem fogsz örülni neki.
itt a városban a szerelőmnél is volt egy, persze minden menet witworth, és a legtöbb megoldás angolos.
de ahogy érzed a dolgot, az ár szerintem amúgy nem rossz érte, már én is nézegettem
Jó kis gép. Az adatlapomon egy ilyenen vagyok lefényképezve hátulról kakucson, az is egy pöckölt zxr400, nagyon csunyán ment és nagyon böszmén fordult. Hungaroringre azért kicsit kevés, bár ezzel is lehet 2.05-öt menni, mint ahogy az általam megült gép ment is ennyit, persze nem alattam
Hi,
az idomszett, főként a két nagy hasidom, de a fejidomot se dobnám el magamtól
a garázskulcs nálam van ezzel nincs is gond, de számolni meg jól tud...
Tom! Lehet, mert neki annyi minden szokott elfekvőben lenni, hogy néha igazi kincsekre lelsz.
Guro! Tudom , nálunk is volt már ilyen, de amióta nálam van a garázskulcs, otthon nem tudják,hogy hány motorom van És ránézésre zöld-zöld Mi érdekelne Istvántól?
igazából egyedül is bevállalnám, csak most sajna egyben ez sok lenne és biztos nem lennék megdicsérve érte, ha érted mire gondolok
viszont ha ilyen jó ismerősöd, megkérdezhetnéd, hogy részletben nem adja-e el?
Hello mindenki!
az alábbi kincs került eladó sorba null
nekem az idomok kellenének semmi több, ha összedobjuk a dellát, akkor pikk-pakk széthordjuk a cuccokat és mindenkinek baráti áron lenne tartalék cucca
várom a jelentkezőket az akcióra
ja, hogy az van
itt a városban a szerelőmnél is volt egy, persze minden menet witworth, és a legtöbb megoldás angolos.
de ahogy érzed a dolgot, az ár szerintem amúgy nem rossz érte, már én is nézegettem
Grande moton van egy egesz szepnek tuno 2001-es 690-ert
thx
ezzel meg is van a karácsonyi ajándékom
http://totalbike.hu/technika/versenymotor/1/#szoveg
Nyugi, most írok néked
visszaírtam, fontos
vagy penz verve asszony szamolva
vagy penz szamolva, asszony verve
az idomszett, főként a két nagy hasidom, de a fejidomot se dobnám el magamtól
a garázskulcs nálam van ezzel nincs is gond, de számolni meg jól tud...
Guro! Tudom , nálunk is volt már ilyen, de amióta nálam van a garázskulcs, otthon nem tudják,hogy hány motorom van És ránézésre zöld-zöld Mi érdekelne Istvántól?
viszont ha ilyen jó ismerősöd, megkérdezhetnéd, hogy részletben nem adja-e el?
az alábbi kincs került eladó sorba
null
nekem az idomok kellenének semmi több, ha összedobjuk a dellát, akkor pikk-pakk széthordjuk a cuccokat és mindenkinek baráti áron lenne tartalék cucca
várom a jelentkezőket az akcióra