Amikor az enyém megkapta az arrow rendszert, akkor le kellett róla fosztani minden idomot, még a hűtőt is, máshogy nem fértünk hozzá, a próbakör idomok nélkül zajlott. Úgy ágaskodott, mint egy fasz. Sokat számít az idomok leszorító ereje, meg a lámpa súlya, nekem az is üvegből van, elég nehéz. Amúgy nem nagyon hajlamos ágaskodásra, de tényleg poén idomok nélkül, olyan kicsinek tűnik.
tegnap még a szekrény tetejére tettem, a nagyja szennyeződést a garázsban eltávolítottam, este asszem kádban lemosom őket és mehetnek is
még a végén be is kereteztetem
tegnap óta nálam is van egy kis vita, hogy most akkor mehetnek a nappali falára tavaszig a motyók, vagy sem. szerintem jó néznek ki a napsárga falon, de nem osztatlan a siker...
ha mész érte előtte értesíts, hátha épp szabaddá tudom tenni magam, kimennék veled, ha lehet
szerintem a család is megérti, hogy mostantól miért nem lesz desszert, már hozzászoktak
Hmmm 3440 km oda + vissza és még 2 milla a motorért, fincsi lenne . Ne megint félre kell tenni a kosztpénzt és ebben a hónapban se lesz desszert az ebéd mellé
kopaszodik, tegnap mentem vele egy kicsit igy idomok nélkül, én nem is tudom miért hagytam ilyen sokáig fent azt a nagy tülhó lámpát meg idomot, csuszkáltam olyanokat gecc nagyon jó volt,
GURO!
Nem tudom miről beszélsz , de tudod a legendáért mindent megtesz az ember
Bazz, mit találtam a neten. Na ezt kellene megvenni és akkor már egy utcai huligán is lenne a gyűjteményben: http://cgi.ebay.co.uk/1994-KAW...
Valaki le tudná mérni nekem az első villa alsó szélességét és a villa végének a magasságát?
Holnap délután 4-ig kéne a méret legkésőbb, mert motoremelőt készítenék, csak az enyém nincs kéznél:(
Tényleg sürgős, nagyon köszi a segítséget!
elvégre nekem is emelőhöz kell