Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az is jó ha megmondod a saját emelőd magasságát...
elvégre nekem is emelőhöz kell
vmi kb érték?
vagy a hátsó kerék plusz 1-2 cm?
Azt teljesen pontosan nem tudom lemérni, ugyanis emelőn áll a gép, első kerék nélkül, és nincs nálam a felni.
A talajtól mért távolságra is szükségem lenne.(zöld nyíl)

Köszönöm!
Az nem kicsi, az egy bicikli
kötözködöm veled Tomika, csak kisebbnek tűnik, de nem kicsinek a ZX6R , na az tényleg kicsi
Amikor az enyém megkapta az arrow rendszert, akkor le kellett róla fosztani minden idomot, még a hűtőt is, máshogy nem fértünk hozzá, a próbakör idomok nélkül zajlott. Úgy ágaskodott, mint egy fasz. Sokat számít az idomok leszorító ereje, meg a lámpa súlya, nekem az is üvegből van, elég nehéz. Amúgy nem nagyon hajlamos ágaskodásra, de tényleg poén idomok nélkül, olyan kicsinek tűnik.
A méretek: a 215mm az a villák távolsága a két csavar mértani közepétől mérve, a többi azt hiszem egyértelmű. Ha kell még méret, jelöld be.
Nagyon sokat segítenél vele.
Köszönöm szépen!
tegnap még a szekrény tetejére tettem, a nagyja szennyeződést a garázsban eltávolítottam, este asszem kádban lemosom őket és mehetnek is
még a végén be is kereteztetem
Ez kérdés? Naná, hogy mehetnek
tegnap óta nálam is van egy kis vita, hogy most akkor mehetnek a nappali falára tavaszig a motyók, vagy sem. szerintem jó néznek ki a napsárga falon, de nem osztatlan a siker...
A család megérti, hogy nincs desszert, csak azt nem értik, hogy ezt úgy kell érteni, hogy nekik nincs desszert
ha mész érte előtte értesíts, hátha épp szabaddá tudom tenni magam, kimennék veled, ha lehet
szerintem a család is megérti, hogy mostantól miért nem lesz desszert, már hozzászoktak
Hmmm 3440 km oda + vissza és még 2 milla a motorért, fincsi lenne . Ne megint félre kell tenni a kosztpénzt és ebben a hónapban se lesz desszert az ebéd mellé
kopaszodik, tegnap mentem vele egy kicsit igy idomok nélkül, én nem is tudom miért hagytam ilyen sokáig fent azt a nagy tülhó lámpát meg idomot, csuszkáltam olyanokat gecc nagyon jó volt,
Egyben van a paripa rendesen. Ritkán találni ilyen pöpec kis RR-t.
GURO! Na azért alattam megszenvedne minden csepp benzinért
wazz! erre nem mondok semmit, de ha megveszed lerángatlak róla az tuti, szerintem alattam jobban festene
Ütős szekér!
Ez csont gyári, makulátlan és RR. Azért az ára sem gyenge...
Ha addig senki nem méri le, akkor én 13-13.30 körül le tudom neked mérni.
GURO!
Nem tudom miről beszélsz , de tudod a legendáért mindent megtesz az ember
Bazz, mit találtam a neten. Na ezt kellene megvenni és akkor már egy utcai huligán is lenne a gyűjteményben:
http://cgi.ebay.co.uk/1994-KAW...
üdv!kb árakrol egy emilt írsz? kösz
Valaki le tudná mérni nekem az első villa alsó szélességét és a villa végének a magasságát?
Holnap délután 4-ig kéne a méret legkésőbb, mert motoremelőt készítenék, csak az enyém nincs kéznél:(
Tényleg sürgős, nagyon köszi a segítséget!