Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs már fent hirdetésben a csúszott oldalú hetes
Az elég jó.
Többet jártam pannoniára ott fénykoromban 2.08 H ring 2-.7.8 arra nem emlékszem Zx-10R-el már jobban ment
Pl fehérvári kawában 9600ft
Hringen milyen időt futottál a géppel?
Köszönöm. Nagyjából tudom hogy hasonló ára van, már kérdeztem más kereskedésben is.
Horror ára van! 7300ft
Fémfékcső jó betét jó olaj meg egyszer kaptam pár napra egy brembo fékmunkahengert. Pannonring , Hring meg a mecsek
Megnéznéd nekem mennyibe kerül a 7R-hez vízkiegyenlítőtartály? Csak a tartály.
Teljesen széria fékkel nyomtad? Főfőkhemger is gyári volt? Neked nem melegedett el? Hungaroringen mentél?
A Világ legeslegjobb 750 mocija! Stabil erös fék a súlyom miatt voltam vele hátrányban de csak egyenesben. Kanyarokban mindig visszaelöztem kicsit gyengécske volt , vagy én voltam túl nehéz neki? Bármelyik suzukit megette a 900 rr röl nem is beszélve. De aztán jöttek az ezresek és nem volt elég forint a zsebemben hogy fejleszem.
Pályáztál vele? Mesélhetnél milyen tapasztalataid vannak.
Én Zx-7-el 110 kg-al köröztem évekig de ilyen gondom nem volt vele.
Szia!

Nekem is ez az új gogyim hogy ilyet akarok. A Mobile.de van egy sérült . Ha kell hozzá alkatrész tudok segiteni!
Orbikám!
azért kerestelek, mert épp nálam voltak Tomikájék és másnap, azaz szombaton kerültünk egy frankót és gondoltuk csatlakozhattál volna te is, de majd legközelebb.
A millét mielőtt eladod kipróbálnám várhatnál tavaszig az eladással
a ZRX nagyon bitang, de ha még 10-es is lesz, akkor lassan egy kis garázsbővítésre is adhatod a fejed
Ez böszme jószág, én is gondolkoztam ilyenen, de lebeszéltek hogy ez nekem kurva lassú... Millében mennyi méter volt, hogy már meg is adta magát?
csak ebben a formában jöhet szóba vagy a fekete-zöld szerintem nagyon...
Hát a Zx7 hez nem nyúlok az még nem kér semmit...
de az új dilim az a ZRX1200R az RSVhelyett amit szeretnék hozni németből túrázni +kirándulni...
meg a ZX10 amit kivárok még a haverom megcsinálja a dolgát rajta aztán ennyi röviden
GURO! bazzeg nem hívtalak vissza!
bocs ,a hétvége köcsög kemény volt... szombat ,vasárnap betegen térköveztük az udvart tele volt a faxom...
mi a pálya?
befosott az olasz leszakatt a szívó szelep az első hengerbe ...
megy a háztól..... a faszomba ,most berágtam rendessen.
ez van ,de már szereztem rá donort--
Ti mit akartok pimpelni a gépen a télen?
Én idén az oldalát akarom végre megcsináltatni. Meg akarok egy üléstakarót.
Így gondolom én is.A fehér hátsót mellőzném én is. Mindenképpen a "picsa" sötét lesz Remélem minden összejön amit tervezek!
Nem vagyok Rossi, igazából a gyárival is mentem én még kopáshatáron is a ringen, de nagyon lebeszélnek róla, mert elég feszesen van nittelve és félek hogy kap egy olyan hőt, hogy nem lesz hova tágulnia. Az EBC pl olyan szegecselésű, hogy sokkal jobban képes sugárirányban tágulni, az ellapolt szegecsek miatt, és egyenletesebben is oszlik el rajta a terhelés, mert nem pontban kapja az erőt, hanem vonalban oszlik el. Még lesz időm aludni rá párat...
Nekem a 02-es jön be legjobban, különösen a fekete picsával, de mindegyikkel böszme lenne...
Lehet,hogy új színe lesz a ninjának Egyenlőre vacilálok a 2000,2001,2002-es zx7r gyári színek közt. szerintetek jól állna?
Sorban évjárat szerint...