Lehet külön gumigyüröt rendelni 2300ft ha kell a dugattyút is lehet külön 7900ft és kpl 19700ft. Én pl biztos hogy kpl rendelném találkoztam már olyannal, hiába javitó szetteztük a végén kpl lett a közel 20 év miatt
nekem a múltkor azt hozták meg a váltórudazat szimm helyett, szerintem nincs különbség, az 3000 HUf volt és talán még ott is van Fehérváron, amúgy én is vártam rá 2 hetet, F2Tom-nál érdeklődj, ő ismeri az ottaniakat!
Szia! Akkor bátorkodom rákérdezni egy alsó kuplung munkahenger tömítésre zxr750L 1993 de "j" blokk . Van-e különbség nem tudom a kettő közt ,tömítés-ügyileg Mennyi lenne? Köszi
Bézi Tomi. elvileg innen fórumról ismeritek egymást van egy 620 sc-je hát jobban ja de hiányzik a terepmotorozás ugy, h valamit vennem kell mindenképp tavaszra.. nem voltam megnézni mert mire odakerültem volna ,h menjünk elindultam a másik irányba a motorért :D
Üdv, tárgytalan a yoshi rendszer. Ma felkerült Martin Mester ovál dobja. Őszi akció volt nála, gondoltam nem várok tovább. Nagyon szép lett s brutál nagyot szól.
Kampi
hohh! a ktm-ed én akartam megvenni május tájékán,B.Tomi érdeklődött nálad ,h megvan e még, ő ajánlotta a tiéd de helyette inkább vettem egy hetest... na majd jövőre beruházok egyre ha marad rá lóvé..
Lehet külön gumigyüröt rendelni 2300ft ha kell a dugattyút is lehet külön 7900ft és kpl 19700ft. Én pl biztos hogy kpl rendelném találkoztam már olyannal, hiába javitó szetteztük a végén kpl lett a közel 20 év miatt