Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Lehet külön gumigyüröt rendelni 2300ft ha kell a dugattyút is lehet külön 7900ft és kpl 19700ft. Én pl biztos hogy kpl rendelném találkoztam már olyannal, hiába javitó szetteztük a végén kpl lett a közel 20 év miatt
nekem a múltkor azt hozták meg a váltórudazat szimm helyett, szerintem nincs különbség, az 3000 HUf volt és talán még ott is van Fehérváron, amúgy én is vártam rá 2 hetet, F2Tom-nál érdeklődj, ő ismeri az ottaniakat!
Szia! Akkor bátorkodom rákérdezni egy alsó kuplung munkahenger tömítésre zxr750L 1993 de "j" blokk . Van-e különbség nem tudom a kettő közt ,tömítés-ügyileg Mennyi lenne? Köszi
Sziasztok!

kawasaki gyári alkatrészek november december hónapban -30% kedvezményel!

yamaha ,honda ,suzuki japán és olasz mkp alkatrészek

minőségi kopó alaktrészek minden motorra
láncszett fékbetét gyertya stb -20% kedvezményel

Bridgestone motorgumik -40% kedvezményel

öhlins wp fútóműszerviz, motorszerviz minden motorra
ha ezzel jössz, még akkor is becsatlakozhatsz
még a végén lesz egy jó kis évadzáró tali a dologból
Kampi testvér: hívunk természetesen és szerintem is a Fehérvári találkahely lesz a kiindulópont
Nem vagyunk diszkriminatívak
Akkor újítok egyet, van a környéken eladó zöld
Ha felém jöttök, én is csatlakoznék!
Vagy csak zöldek mehetnek?
Ha gondoljátok Fehérvárig felmegyek,remélem nem lesz fos idő! Majd hívjatok v írjatok!
ja vágom
Semmi gond! Hasznald egeszseggel a Martint, hangot majd hadd halljunk! Szombaton merre mentek, lehet, hogy en is ki tudok gurulni.
Bézi Tomi. elvileg innen fórumról ismeritek egymást van egy 620 sc-je hát jobban ja de hiányzik a terepmotorozás ugy, h valamit vennem kell mindenképp tavaszra.. nem voltam megnézni mert mire odakerültem volna ,h menjünk elindultam a másik irányba a motorért :D
Passzolom, én nagyon nem tervezek nagy utat, már letakarítottam az éves koszt a rokkáról, nem akarom összerittyózni nagyon. Csatlakozol?
amerre az utunk visz
még nem tudjuk, de holnap jönnek hozzánk Tomiék és majd felhívunk ha találtunk vmi értelmes útvonalat
Merre motoroztok szombaton? Esetleg összefuthatnánk
Akkor hadd lássuk/halljuk!
Üdv, tárgytalan a yoshi rendszer. Ma felkerült Martin Mester ovál dobja. Őszi akció volt nála, gondoltam nem várok tovább. Nagyon szép lett s brutál nagyot szól.
Kampi
jobban jártál a hetessel. most 400 körül adom a KTM-et. voltál is megnézni? vagy hívtál vagy mi? sok volt az érdeklődő , már nem emlékszem.

ki az a B.Tomi ?
hohh! a ktm-ed én akartam megvenni május tájékán,B.Tomi érdeklődött nálad ,h megvan e még, ő ajánlotta a tiéd de helyette inkább vettem egy hetest... na majd jövőre beruházok egyre ha marad rá lóvé..
akkor nem volt anyiért mint amenyi lóvém volt..
OK,
a lényeg hogy gyertek és lessétek meg a kérót, meg az a kurva szimmering csere is életbevágó a szombati motorozáshoz
csörgess és visszahívlak!
Cső, pénteken nem maradunk éjjelre, viszont még azt sem tudom mivel jutunk el odáig, de majd alakul, majd pofázunk.
mintha nemrégiben azt írtad volna, hogy 7-est veszel
mi lett veled? nem akarsz "érték" tulajdonos lenni?
jajjj de ócsó hetesek vannak a neten mostanság.
én meg most vettem egy CBR-t