2000-rel olcsóbb talán úgy. Jó nekem így,van elég és lesz is kiadásom,szóval jobban megéri nekem negyedévente. Sőt eddig havonta fizettem és úgy sem volt rosszabb-.
így van, jól látod a dolgot. az ismerősök között mindenkinél a K&H a legjobb nagynevű a motorok tekintetében, ha esetleg megnézed és egyben kifizeted az éves díjat, szerintem 17000 körül megáll a dolog.
ezt szerintem még érdemes lecsekolnod
Mivel ugylatom egyben nem fog menni, ha van ra igeny, darabokban adom el a gepet.
Igyhat a kovetkezo dolgok kellenek-e valakinek:
Idomok bordo szinben
Felnik, fektarcsak, elso villa kompletten, vaz papirral, blokk, karbi( Agoek most pucoljak ki) Fekpadra is megy a motor a heten.
Yoshimura komplett rendszer, furulya legyartatva hozza
Gyari leomlo kulon + gyari karbon dob (J-s ZXR-e)
Kipufok hibatlanok, a gyari alig volt hasznalva en vettem ujonnan, a Yoshi meg szinte csak nyitottan volt hasznalva, gyapot tokeletes benne Jano szerint is.
Karbi ha elkeszul, mondok allapotot, annyi biztos nem gyari fuvoka van benne.
Es az osszes aprosag ami rajta talalhato.
holnap már vagyok Öcskös!
Olaszban még nyomják a mocizást,elég sok mocival találkoztam...!akkor úgymondom ,hogy van egy 1hengeres blokkom amit arra használsz amire akarsz!
ebayt nezegessetek! most vettem egy spidi h2out gunyat szinte ingyen, meretben is pontosan passzol.
Ugyhogy van egy eado 2xhasznalt kushitani borkombim 20.000-ert elado kek/fekete szinben 52-es meret
ezt szerintem még érdemes lecsekolnod
Kell ez is az is. Hogyan csináljuk tovább?
Persze hogy áll!
Hátsó sárvédö 12000ft
Az a kiegyenlítő tartály 7300 pénz, az működik még?
Meg amire ha mondanál még egy árat megköszönném, a hátsó műanyag sárvédő érdekelne:
Igyhat a kovetkezo dolgok kellenek-e valakinek:
Idomok bordo szinben
Felnik, fektarcsak, elso villa kompletten, vaz papirral, blokk, karbi( Agoek most pucoljak ki) Fekpadra is megy a motor a heten.
Yoshimura komplett rendszer, furulya legyartatva hozza
Gyari leomlo kulon + gyari karbon dob (J-s ZXR-e)
Kipufok hibatlanok, a gyari alig volt hasznalva en vettem ujonnan, a Yoshi meg szinte csak nyitottan volt hasznalva, gyapot tokeletes benne Jano szerint is.
Karbi ha elkeszul, mondok allapotot, annyi biztos nem gyari fuvoka van benne.
Es az osszes aprosag ami rajta talalhato.
Amúgy a papír tudod, hogy mit jelent? Azt, hogy a kakucsi körzetis megnyálazhatja a brokiját
...de akkor megkergetjük!
Olaszban még nyomják a mocizást,elég sok mocival találkoztam...!akkor úgymondom ,hogy van egy 1hengeres blokkom amit arra használsz amire akarsz!
Mikor dekkolsz otthon?
Ugyhogy van egy eado 2xhasznalt kushitani borkombim 20.000-ert elado kek/fekete szinben 52-es meret