Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2000-rel olcsóbb talán úgy. Jó nekem így,van elég és lesz is kiadásom,szóval jobban megéri nekem negyedévente. Sőt eddig havonta fizettem és úgy sem volt rosszabb-.
így van, jól látod a dolgot. az ismerősök között mindenkinél a K&H a legjobb nagynevű a motorok tekintetében, ha esetleg megnézed és egyben kifizeted az éves díjat, szerintem 17000 körül megáll a dolog.
ezt szerintem még érdemes lecsekolnod
Hát nem,ez már jobban hangzik. Ez volt a legolcsóbb. Volt még vmi klubbos évi 10eft, de ez azért megbízható is elérhető is.
mégse éves 50.000
Megvan a biztosítás jövő évre .K&H 4800/negyedév.
kawasaki @ steelhorsemotor. hu ra küldj egy mailt hová postázzam névvel cimmel
Rendben, akkor egy 20-asba postával beleférünk? :)
Kell ez is az is. Hogyan csináljuk tovább?
Akit érdekel, hogy néz ki a hetesben az anti hopping, dobtam fel pár képet...KBATL
Szia!

Persze hogy áll!

Hátsó sárvédö 12000ft
Zsolti mester!
Az a kiegyenlítő tartály 7300 pénz, az működik még?
Meg amire ha mondanál még egy árat megköszönném, a hátsó műanyag sárvédő érdekelne:
ha meg tudunk egyezni, akkor a fékkar-kuplungkar, első lábtartók fék illetve váltó karokkal érdekelnének, de lehet eszembe jut még vmi más is
Ennyi! Szombat délelőtt jó neked akkor?
Mivel ugylatom egyben nem fog menni, ha van ra igeny, darabokban adom el a gepet.
Igyhat a kovetkezo dolgok kellenek-e valakinek:
Idomok bordo szinben
Felnik, fektarcsak, elso villa kompletten, vaz papirral, blokk, karbi( Agoek most pucoljak ki) Fekpadra is megy a motor a heten.
Yoshimura komplett rendszer, furulya legyartatva hozza
Gyari leomlo kulon + gyari karbon dob (J-s ZXR-e)
Kipufok hibatlanok, a gyari alig volt hasznalva en vettem ujonnan, a Yoshi meg szinte csak nyitottan volt hasznalva, gyapot tokeletes benne Jano szerint is.
Karbi ha elkeszul, mondok allapotot, annyi biztos nem gyari fuvoka van benne.
Es az osszes aprosag ami rajta talalhato.
gratt hozzá....és tényleg bekaphatja
Szombaton dolgozom fél tizenegytől este hétig a teszkóba! Komám... Kora délelőtt jó neked? Olyan fél tíz felé átcsámborognék, vagy tíz felé...

Amúgy a papír tudod, hogy mit jelent? Azt, hogy a kakucsi körzetis megnyálazhatja a brokiját
szerintem igen...lehet addigra összeáll az olasz is
...de akkor megkergetjük!
Királyság! Szombaton átgurulnék, otthonleszőőő?
holnap már vagyok Öcskös!
Olaszban még nyomják a mocizást,elég sok mocival találkoztam...!akkor úgymondom ,hogy van egy 1hengeres blokkom amit arra használsz amire akarsz!
Szevasz papám!
Mikor dekkolsz otthon?
ebayt nezegessetek! most vettem egy spidi h2out gunyat szinte ingyen, meretben is pontosan passzol.
Ugyhogy van egy eado 2xhasznalt kushitani borkombim 20.000-ert elado kek/fekete szinben 52-es meret
ha viszont egy szivattyút szerelne fel, akkor meglenne a kerti szökőkút is egyből
A hibás henger helyére szerelj egy kompresszort, azt lesz egy 500-as feltöltős géped
funyiro traktorba nem lehet beleszerelni?
van + 1 RSV blokkom ha valakit esetleg érdekel.. Csak 1 henger hiányzik róla :)
Szia! 3000ft adatlapomon elérsz!