Azt hiszem egy 04-es 10R-rel volt, ő is méretett. Elég nagy mellénnyel volt, hogy az ő gépe keréken 175 ló, mert ez meg az van benne, aztán lehervadt a mosoly az arcáról amikor 155 lovat mutatott a szerkezet
Nem sík, viszont egy 40es állandó nyomású van rajta, egy ZZR1100-ről. A régi szét volt kopva, hugyozta a benzint a hengerekbe, mindenképp esedékes volt a csere, ha meg már cseréljük, akkor nagyobbat raktunk rá. Szívónyílások is fel vannak bővítve a hengerfejben, meg a torkok 40-re. Most elmegy 5.5-6.5 literrel és kétszer úgy megy
Ha az ember tesz érte, akkor lehet erősebb. Valószínű nekem is erősebb a nagy karbi, a rendszer, meg az új szelepek miatt. Nekem ezt produkálta 70ekm-el.
Mértünk egy Zx-7-et padon már nem emlékszem hány lóerös volt kb30000km nél és amikor volt benne kb 105000km erösebb lett 3-4 lóerövel. Kinyillik a bicska a zsebembe ha azt hallom sok a 30-40 ezer km
Félreértesz Tom! Nekem ez a kocka R jön be... A kawazsoltinak küldtem a képet ,hogy ezt néztem a mobile.de oldalon sérült zrx...és hogy tud alkatrészt hozzá ...vágod?
Olajfogyasztásom5000-re 1,3L
Megvan még neked az RSV-hez az Akrapovic? Lenne néhány kérdésem róla! Mondj majd egy időt, hogy mikor lenne jó neked erről társalogni!