Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem használtál Molt?
Azt hiszem egy 04-es 10R-rel volt, ő is méretett. Elég nagy mellénnyel volt, hogy az ő gépe keréken 175 ló, mert ez meg az van benne, aztán lehervadt a mosoly az arcáról amikor 155 lovat mutatott a szerkezet
fuchs ride 10-40
Látom precizen minden levan dokumentálva. A zöld böruhás Embert ismered,aki félig bent van aztán kimegy? Csak azért mert vett már tölem 4-5 motort
Te milyen olajat használsz?
A blokkon a motorszám zx750JE ,szóval j lesz az.Na majd tavasszal leméretem én is.
Olajfogyasztásom5000-re 1,3L
Itt van róla videó, ha érdekel
Nem sík, viszont egy 40es állandó nyomású van rajta, egy ZZR1100-ről. A régi szét volt kopva, hugyozta a benzint a hengerekbe, mindenképp esedékes volt a csere, ha meg már cseréljük, akkor nagyobbat raktunk rá. Szívónyílások is fel vannak bővítve a hengerfejben, meg a torkok 40-re. Most elmegy 5.5-6.5 literrel és kétszer úgy megy
Gondoltam,hogy ő! Nagy karbi mit takar siktolattyús vagy más?
Nógrádi Csabi mérte a Big Bangnél. Ez még a régi szétkopott karbival, meg a régi szívószelepekkel történt, látszik is hogy kicsit fűrészes a görbe
Csinos! Hol mérték Budaörsön?
Ha az ember tesz érte, akkor lehet erősebb. Valószínű nekem is erősebb a nagy karbi, a rendszer, meg az új szelepek miatt. Nekem ezt produkálta 70ekm-el.
Kiderült már hogy tényleg J-s blokk van benne, vagy sem? Neked olajfogyásod mennyi van egy olajcsereintervallum alatt?
Szevász tesó!

Megvan még neked az RSV-hez az Akrapovic? Lenne néhány kérdésem róla! Mondj majd egy időt, hogy mikor lenne jó neked erről társalogni!
Mértünk egy Zx-7-et padon már nem emlékszem hány lóerös volt kb30000km nél és amikor volt benne kb 105000km erösebb lett 3-4 lóerövel. Kinyillik a bicska a zsebembe ha azt hallom sok a 30-40 ezer km
Az enyémben 98000 van ,bontatlan blokk
akkor nekem is vegyél majd egyet, én meg kifizetem az idei éves nyugdíjamból és még a senior kedvezményt is igénybe veszem
Helyes!
én leszarom ,hogy ki mit szól a klubban én januárban megcsinálom a 13.havi nyugdíjból! :)
Félreértesz Tom! Nekem ez a kocka R jön be... A kawazsoltinak küldtem a képet ,hogy ezt néztem a mobile.de oldalon sérült zrx...és hogy tud alkatrészt hozzá ...vágod?
Mielőtt bárki poénos hozzászólást ejtene, nem most tervezek hasonló gépet, majd nappapi koromra. Nyugdíjas kedvezménnyel.
Mondjuk ennek nem gyári az eleje, de igen. Nekem az R-res jön be, pici fejidom, négyzet alakú lámpa.
Kemény. Látod a Kawában 80enél sem szakadt bele...
10.800méter pontossan de az tényleges...ma láttam széthúzva és nagyon patika belülről csak az a 2 db szelep ne lenne beszakadva a hengerbe...
erre gondoltál...mert én igen