Ma megpróbáltam beindítani a vasat, eddig nem fűtött helyen volt és most, h nem indult be, még ott is marad...
Néha indítózott, majdnem be is indult aztán kakukk. A gomb nyomására cs az ülés alatti relé kattant egyet. Ezt csinálta egy ideig, aztán megint indítózott, végül ismét cs kattanás...
Az akksi nem merült le. Mit kéne tennem vele? Azt leszámítva hogy toljam ki a napra és melengessem.
Örülnék neki,ha nekem is ennyi lenne! Én még nem néztem meg,mert nem volt időm....
A kicsikét már elraktam aludni ,ideiglenesen kivontam a forgalomból.DE!Vettem gyorsan egy Simsont,hogy ne maradjak motor nélkül télen se.Rohangálós-játszós cuccnak jó lesz.
Tegnap mi is gurultunk 1-t, meglátogattuk Martin mestert kipuf ügyben. Készít nekem 1 ovál dobot összekötő csővel. Jövő hét közepén megyek vissza hozzá oszt fel is dobjuk a gépre. Az ár korrektnek tűnik. Megmutatta a saját gépén, hogy nézne ki. Szerintem szép, minőségi munkát végez!
Hi mindenkinek,
ma reggel az egyik netes kalkulátorral megnéztem a jövő éves kötelezőmet a vasra.
Jó hír, hogy az éves díj a K&H nál nekem 7000 alatt van!
a kedvezmények sorában viszont az alábbi olvasható:
Chopper / cruiser kedvezmény %
idős jármű kedvezmény %
szal fel a fejjel gyerekek, és mindenki mondjon le a pályázásról
apropó:a karasnába maradt egy akrapovic komplett rendszer zx7r-re olyan 120.000 körül megválnak tőle, zsír új, motoron sose volt ha esetleg valakit érdekel
Ma megpróbáltam beindítani a vasat, eddig nem fűtött helyen volt és most, h nem indult be, még ott is marad...
Néha indítózott, majdnem be is indult aztán kakukk. A gomb nyomására cs az ülés alatti relé kattant egyet. Ezt csinálta egy ideig, aztán megint indítózott, végül ismét cs kattanás...
Az akksi nem merült le. Mit kéne tennem vele? Azt leszámítva hogy toljam ki a napra és melengessem.