Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húú,ezekkel beszoptam én is! B...i banda
az én story-mat majd élőben elmesélem
előre csak annyit, hogy ak...annyukat!
Volt ismerősöm aki ott dolgozott. Csak azért kötöttek olyan helyre szerződést ahol tudták hogy be sem viszik a vonalat, hogy jutalékot kapjanak utána. Aztán utána nem kellett neki felvenni a telefont...
szevasztok! csak az INVITEL-vel ne kezdjen senki!
amit ezek művelnek az botrány!
aki teheti kerülje el őket messzire!
nem a motor nehéz, hanem a lovasa van elhízva
Gyári 8200ft
Akkor kened rendesen! Éh hoztam Jt Ng Galfer EBC de semelyik nem überelte a gyárit!
kawasaki zxr 750 1993 hengerfej tömítés kellene menyi az ár..........
Tartok tőle, hogy a gyárit leolvasztanám pályán. Ez azért nem egy 170kilós mai 600as bicikli.
Gyári az gyári ! Utángyártottakkal mindig csak szivás van!
Ez külföldről jönne? Az a fajta, amit linkeltél nemrég?
persze a par, nem per db
EBC tarcsa a hetesre 100,000 szamlaval. Megrendeled, 2 het
Sziasztok.Az van hogy elromlott a ventillátorkapcsoló gombám,és mivel gondoltam nem egy olcsó dolog a gyári,ezért megpróbálkoztam az autósboltba ahová szoktam járni és láss csodát a Honda Integra 1.6 hőgombája tökéletesen passzol a helyére az eredetinek.92-86 foknál kapcsol .Ja és az ára komoly 2500.Ma beraktam és tökéletesen végzi a dolgát.Tehát ha valakinek ilyen gondja van bátran költsön kevesebbet .
Igen, pontosan ott.
Hetfore megnezzuk lehet e ebbol az ebc-bol szamlasan olcsobban
Tinnye es Piliscsaba kozott van ez a hely ahol talalkozunk?
Ha tavaly télen ezt tudom, akkor lehet ilyet veszek. Az a baj már nem sok bizadalmam van az "olcsóbb" tárcsákban. Gondolom neked ilyen nincs raktáron, azért megnézném személyesen, milyen.
Ennek darabja 50. Itthon 110ért megkapom, garanciával az újat, ugyanebből. Ilyet fogok venni szerintem, ez elég meggyőző...
Köszönöm. Megkérdezem a szerelőmet-Ő tudja milyen állapotban van- és jelentkezem! decemberben megyek Pécsre úgy is,majd beugrok.
Tom, amit beszéltünk, én ezt tudom neked, számlával, 34900Ft/db, eddig nem volt vele gond, merem ajánlani.
Tom!

itt az ebc tarcsa 50-ert
http://cgi.ebay.co.uk/ebc-fron...

posta esetleg meg vagy 17font lehet hozza
üdv urak.Nem tudjátok a gyári hőgomba hány fokon kapcsol be és ki?
A gyári féktárcsát tudom adni 49900ft/db utángyártott NG 46800ft. Régebben nem te kérdeztél féktárcsát?
EBC kaliberű féktárcsát, ami esetleg amatőr pályázási körülményeket is elbír nem tudsz olcsóbban?