Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi,
igen,most hogy visszaolvastam Tibi írását, asszem nem várathat a gátló feljavítás egy percet sem
Tomika, a fehérvári srácnál azért érdeklődd meg pénz szempontjából, de ha más nincs, akkor nekem még azt a 20 körülit is megéri, csak végre legyen a seggem alatt olyan, mint amikor megvettem
ma már csak egyenesben mertem haladni a géppel, még a jobb minőségű úton is szar volt nagyobb tempóban kanyarban menni
Az én volt ZX7R-em dobja egy ZZR600-on virít manapság. A ZXR-emen meg Akrapovic rendszer van. Hmmm
ha van valami szép hangu dob amit le tudnánk méretezni vagy esetleg neked lenne .nem zsiguli koppány hangot szeretnék.pattogos mély hangot.van ötleted?
Hehe. Az enyémmel nincs gond, viszont Guro-nak is olyan, hogy mindegy hova tekerem, ugyanolyan szarr...
Jah, akkor nekem is perselyezésre szorul, na majd megoldjuk azt is.
Beraktam a hátsófutóművet, kerekek vissza. Rá kellett döbbennem hogy az idén futómű nélkül motoroztam 2:08- akat.
Most meglökdösöm a hátulját, és teszi a dolgát mint ahogy annak kell lenni.
1-esen fasza keményen visszapattan, 4-esen lágyan finoman jön vissza.
Eddig mikor megnyomkodtam, lehetett bármilyen állítás, semmi különbséget nem éreztem a futómű mozgásában.
Megkockáztatom hogy 13 éves olajjal és gáz nélkül lengett eddig a hátulja.
Milyen segítségre gondolsz?
Abba a horonyba nem megy semmi, az azért van gondolom, hogy a kenőanyag megálljon benne. Azért lötyög mert szét van kopva. Nekem is lóg, meg kéne perselyezni.
bird szeretnék egy jó csövet a h1 emre .madár megcsinálja de elkelne némi segitség
Allveer! Mondtam már, hogy imádlak?

Madár ügyes kezű ember és amióta én ismerem jó pár embernek önzetlenül segített.
Tom!
Ha lehúzod a sebességváltókart a lábtartónak a csapjáról, a csapon is van egy horony kőrbe középen, meg a sebességváltókar lukjába is van középen egy horony. Oda megy valami gyűrű, vagy mitttomén?
Kicsit lötyögősen lóg a váltókarom, lehet onnan hiányzik valami?
Hát sajna ennyiért nyomják máshol is, hacsak nem magad csinálod otthon.
http://www.futomu-tuning.hu/?i...
Ennyi pénzért mit csinált vele? Elég húzós,ahhoz képest, hogy az anyag legrosszabb esetben is 8eft első villához
Az első és a hátsó gátlómat is Bájó csinálta.
http://www.arata.hu/index.php?...
Az elejéért 22 pénzt fizettem, a hátsó szintúgy annyi lett volna, de vettem tőle gyapotot az akrába, és így 23 pénz lett a vége, a gyapot egy 5 ös volt, így a hátsó rugóstagra 18 jött ki.
A legtöbb versenyzőnek ő csinálja a gátlóját, kint van sűrűn a ringen is, és majd a további beállításokban is segít.
Csak beszélsz, de nem motorozol.
Nagyon szépen köszönöm! Holnap neki is állok!
Nekem a 134. oldal teljesen más, nincs A betű. Én cseréltem lamellát is és volt leszedve a komplett kuplungszerkezet és semmiféle csavart nem kell kicserélni benne. A lamellákhoz egyszerűen leveszed a kuplungfedelet, és oldod azt a 6db inbuszcsavart, ami a kinyomótárcsát fogja, leveszed a tárcsát és kiemeled a lamellákat. Ennyi, nem kell csavart cserélni.
Ha fent az 5-10 oldalon gondolod a 3. ábrán az A jelű csavart, az a kosarat fogja, de azt sem kell cserélni ha le is akarod venni az egész hóbelebancot. Lamellacseréhez a 1-2 ábrán látható csavarokat kell oldani. 2.ábra "A" csavar.
Sajnos a képet valamiért nem engedi feltölteni. De manualban megtalálható, és előre köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Azokhoz a kedves kollegákhoz lenne egy kérdésem, akik már cseréltek kuplunglamellákat, és rugókat. Szerelőm annyit mondott, úgytudja a 7-esben a kuplungszerkezetben van egy anya, ami egyszer használatos. Valóban így van? És ha igen, akkor a 2-es kép A betűvel jelölt alkatrésze-e ez? (A manualban 134.old 3-as kép A alkatráész)
Mennyibe fáj egy ilyen?
de jó ember és ügyes kezü
nekem is tetszenek.de nem madár volt a beceneve hanem pingvin tudod a térdei aztán ahogy megy...
Szeressem a kawákat
hátsó gátlót ki javította fel, hol, mennyiért?
sajnos az enyém is megadta magát a szezon végére, szinte használhatatlan így a gép
gyerekkori haver .nekem egy öreg h1 em van voltam nála és mondta ha ezt bird barátom látná
Hali! Naná Régen nagyokat csapattunk a káposztási hídkorláton
Miért kérdezed?
Üdv! ismerös neked ez a név: madár(vtr)