Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szakadékba
nincs nekem bajom a súlyával szeretem ezeket a régebbi ólommadarakat . a bmw meg több ló,mint kiló ,nem mennék vele túrázni
semmi faszom...holnap még megpróbáljuk belökni,...hátha
ne vedd úgy a szívedre
a kilók meg azért vannak, mert túl erős a gép, és csak így tudták a földön tartani az elejét , ha most is lenne 7-es, akkor a bömöstöl ellopnák a kerekezésgátlót
a technikát még kilóba lehet mérni mi ?
én ugyanezt elérem,ha inditógombot megpöccintem .
emelőn van
nem tom, hogy a 6-os az megcsinálja -e ezt amit a 7-es, nehogy meginduljon előre azt összetörd!
6os
de eddig semmi para nem volt vele...ezé gondolom hogy csak az lehet.
de kipróbálom amit mondtál
kösz
nem furák, hanem faszák
akkor még volt technika
Az enyém nem csinál ilyet. Most egy fzr1000 benzinpumpája van rajta. Az fzr-en kattogott,meg kerregett,a zxr-en meg semmi hang.
ez érdekes 1esbe kupl. nélkül nem indít,hanem az AC-t kapcsolja be? . furák ezek a hetesek
Ez nagyon szép! Nekem a 7r-ben a fara tetszik nagyon. Vajon rárakható a zxr-re ?vagy sokat kellene baszakodni és sokba is kerülne és nem is ellene rá? ja,jó ,akkor marad így!
ja azt nem
AC pumpa dolgozik rendesen?
ja, és akkor ost ez 6-os vagy 7-es?
ha 7-es, akkor 1-be be, kuplung nélkül indítózás és az AC feltolja a benyát, utána meg pöccre kellene indulnia.
ha már orrán száján folyik a nyál, akkor meg gyertya ki, kiéget, megtisztít és újra próbál
meglesz mihelyst télleg összeállt...még várom az idomokhoz tartozó gumi meg teflonalátéteket meg csavarokat...elvileg csak január elején lesznek meg,,csak el akartmá már indítani, meg elszaladni vele tankolni nehogy gebasz legyen
van rajta benzincsap und tiszta...indítózás közbe már veszett benzinszaga van,akkor megszívta nem?
remélem veszed a lapot, hogy én egy 7-esről beszéltem, de ha a képeken lévő 6-os a tiéd és van rajta benzincsap, akkor a szitu au
benzincsap megnyitva?
ha igen és szar, benzincsap szétszed kitakarít!
ha beindult infókat és persze képeket is kérünk!
sok sikert
srácok kis help kéne!
még nem volt itthon a tank a motorról, egy kis tartállyal beindítottam,járt is faszán.most rajta a tank,nem indul,most meg próbáltuk betolni, nothing...ötletek?vagy csak toljuk még egyszer elkapja ...
akkor szurkolok
de ugye játszol is?
hát hogyne ,miután nyertem a lottón egy 9 számjegyű összeget
karira nekem adod ajcsiba?
hátha.... farokidom
a tiéd max papíron '99-es, de persze ez nem von le semmit az értékéből