az enyém biztos megmarad az utókornak! most is ki van vonva a forgalomból és valószínű, hogy márciusban sajnos meghosszabítom!sose használódik el ha évi 1200 km megyek vele!
én sose alakítanám át, ez világ legszebb sportmotorja, ha gány a küllem adni kell neki egy fain szín!
de ez az én véleményem, amúgy mindenki azt csinál a tulajdonával amit akar!
Hát nem tudom nekem így fog tetszeni és így leszek önmagam, ez a motor pedig elég duci ahhoz hogy rövid és tömzsi-széles gépet lehessen faragni belőle,igaz kuriózum de csak zx-7r és ez egy utcai használatra átdolgozott gép lesz nem kiállítási motor, persze lesz benne dizájn de közlekedés képes lesz.
jaja én nem bántanám ha nem ilyen állapotban lenne de az enyém elég csunyán esztétikai hibás sajnos... de majd meglátjuk még.. a másik variáns az ez lenne ha nem fighter akkor ilyen:
Tény, hogy igényesen meg lehet ezeket csinálni, de ezek show gépek, mutogatni kell őket, nem motorozni velük. Idomok nélkül igencsak elveszti azokat a tulajdonságait, amire kitalálták, a sebesség és kanyarképesség. Mondhatnátok, hogy de naked gépekkel is lehet kanyarodni, de aki ment már idomtalan sportmotorral az tudja milyen fordulni egy olyan géppel: nincs mi leszorítsa az elejét, olyan érzésem van mintha kanyarban a kormány jobbra balra végállásig mozogna, nyilván nem a 90km/h-s kanyarokról beszélek .
Volt szerencsém keréken 185 lovas idomtalan sportmotorral menni, vicces amikor 200-nál kanyarban forgatod a kormányt, mintha levegőben lenne a kerék...
csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
én sajnálnám átalakítani, ha már egyszer a legszebb kawa típus tulajdonosa lehetek , de ezt mindenki maga döntse el, de ha így haladunk a jövő évi 7R talin lehet csak 5 en tudunk már csak megjelenni és ezt nagyon nem szeretném
Abszolút egyetértek Veled, ez a típus egyre csak fogyatkozik a balesetek és a korosodás miatt. Én mindenképp szeretném megőrizni eredeti állagát, sőt javítani azon. Persze ez én vagyok, mindenki saját belátása szerint cselekedhet gépével.
Senkit nem akarok megsérteni, de szegény zx-7r-ből alig van az utakon, sajnálom, hogy páran átalakítják. Nyilvánvaló, hogy a saját motorjával mindenki azt kezd amit akar,de ez a motor abban jó, amire megalkották. Stuntolni, meg streetfighternek ott van a zx-6r, abból ezerszám van az utakon, de ez egy kuriózum. Mégegyszer mondom, hogy nem akarok senkit megsérteni vagy leszólni, de ráadásul nem is volt rossz esztétikai állapotban az a motor, a képeket nézve.
Azért sok sikert hozzá, várjuk a képeket!
nem én nem akarok vele stuntolni én igazi streetfightert akarok alkotni, egy oldali lengőkarral hátul már meglévő 84 cm-es indexel kb 90-92cm kormánnyal stb. De tudok olyan lánckereket is amire te gondolsz
én sose alakítanám át, ez világ legszebb sportmotorja, ha gány a küllem adni kell neki egy fain szín!
de ez az én véleményem, amúgy mindenki azt csinál a tulajdonával amit akar!
na lépek haza
elég volt mára
akkor majd csörgünk
csá
én még itt rohadok a suliban
Volt szerencsém keréken 185 lovas idomtalan sportmotorral menni, vicces amikor 200-nál kanyarban forgatod a kormányt, mintha levegőben lenne a kerék...
Akkor olyan lesz mint a Bandié
én sajnálnám átalakítani, ha már egyszer a legszebb kawa típus tulajdonosa lehetek , de ezt mindenki maga döntse el, de ha így haladunk a jövő évi 7R talin lehet csak 5 en tudunk már csak megjelenni és ezt nagyon nem szeretném
Azért sok sikert hozzá, várjuk a képeket!