Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát engem nehéz lesz eladni diáknak De távolságra nekem mindegy, meg különben is csak fikázni megyek
Mit szóltok ehhez a hungaroringes gokarthoz? Jobbak az árak és van diákkedvezmény .
akkor meg wazzeg
Azért nagy gond még nincs. Ahogy néztem tegnap, még kb. 20 motor befér
hát ha csak a garázs lesz a probléma szólj, segítek az ügyben , csak a kulcsok meg a papírok is legyenek nálam,hogy néha járathassam a kicsikét
Háááát mennék én érte, de most nincs felesleges két millám. A 12-est is gyúrni kellene ami szintén pár milla lesz és azért szeretek tartalékolni is, mert ki tudja mit hoz a jövő?! Meg már nem férek a garázsban
én meg már azt hittem, hogy azért írsz, hogy induljunk ki inglisibe
én is decemberben vettem a 7-est, de akkor csak hideg volt, hó nem ( 2003 ) de azért a tapadás nem volt toppon
A 12-est is hóesésben hoztam el. Csodálkoztak is rendesen De az a jó kis angol RR amit a múltkor mutattam, jajjj
na ja, de azé minket se ejtettek a fejünkre
azt az állítható forgáspontot nehéz bele tenni egy simába, meg a próbakörön is kiderül, mert az RR-nek baszott hosszú az 1-ese csak merd neki tiltásig húzni ilyen időben
A használtauto.hu-n. Még bíbelődök egy darabig a gondolattal, aztán majd a karácsonyfa alatt a beiglitől telítődött hassal döntök
Az a baj, hogy 7RR-ben ill. 750RR-ben sok a kamu RR. Azt hiszik, hogy rábasznak egy farokidomot és attól RR. Pfffff
kéne venni vmi túrásabbat, de először rendbe teszem ezt a szépséget és soha nem válok meg tőle
amúgy meg lassan k..nak érzem magam, mert csak a hajtás meg a baszogatás megy ezerrel
9-est hol találtad?
Mé'? Lotyó lettél?
Még túrom a netet 7RR után, de elég leharcolt, viseltes darabok vannak, de húúúú nagyon szép 9-est találtam. Ahogy Róka mondja az Üvegtigrisben: "Kéne venni, nem?"
ma már nagyon ki van a f.. a sok szopástól
ismét a fedélzeten
a mostani számítások szerint jó a 29-e
Ez a gokartozás nekem is szimpi volt, de sajna bejelentkeztem melózni.
28-29 szilveszter rally
Gyertek a ringre gokartozni, nem tom ilyenkor üzemel e ott a kinti kis tónál az a fedett gokartpálya, meg összeköthetitek egy kis izgalmas rally versennyel.
http://www.szilveszterrallye.h...
http://youtu.be/tjUI2FT229w
Ok, köszi! Gondolom szakszerűen tárolják őket. Környezetre, emberekre tutin em gondolnak
Nezd meg, ezek sem kis darabok, Murmansktol kicsit eszakra es nyugatra van egy obol, oda vannak szemmel lathatolag kidobalva
Azt még nem néztem, de a szárazdokkos felvételektől mindíg lehidalok, hogy micsoda monstrumok lapulnak a vízben hónapokig, pl. USS Missouri 114,8 méter hosszú és 7800 tonna a vízkiszorítása. Ehhhh
Google mapsen nezted mar murmansk-nal hogy ki vannak rakva az elhasznalt kis tengeralattjarok
Nekem is jo a 29
Nekem jó
Ezzel én is így vagyok, elsők között nézem meg a sportmotort. Dec 29. kinek jó?
Nekem megy ezer oldal, repülők, tengeralatjárók, motorok, tuningok, kütyük, stb.... Én a sok ikon között el se igazodok néha