Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na szóval: nagy lánckerékre gondoltam! vagy te nem fogod fighterkedésre használni a gépet?
most olvasok vissza mit irtam
ja az kimaradt, hátsó lánckerékre gondoltam!hány fogasra csináltatod? és ennyibe fáj sacc per kb.?
Hát ezt nem értem. Milyen lánckerékre gondolsz? Egyedi legyen vagy milyen. Nekem már folyamatban van egy hátsó lánckerék 3 boxer minta lesz benne. Ha ilyesmire gondolsz csak csináltatni, boltban nem kapsz.
kawafighters! Te hátsó lánckereket honnan szerzel? azt is kapni lehet boltban vagy csináltatnom kell?
Ezért nem is akarok belemerülni abba hogy újra fényezzem, hátha akinek majd kell tök más színbe gondolkodik.
Felfogatásai tök ugyan ott mint a gyárinak, hátra simán belelehet faragni a lámpát, előre szint úgy.
Én biztos dobnék rá valami egyedi fényt, ha arról van szó. Mennyire kóklerül lehet ezt felfogatni? Én biztos belefarigcsálnék másik lámpát, mer van egy itthon tartalékban.
Hát a mostani állapotában 25 Ft mondjuk gyári plekóval. (a Basi féle bubisplekót rárakom az utcai idomra).
A mostani állapota azt jelenti hogy itt ott repedt a múltkori esés következtében, nem nagyok a hibák, már az üvegszál javítás meg is történt, kívülről kellene már csak kicsit esztétikailag rájavítani.
A hasidomnak már akkor repedezett volt az alja mikor én vettem, de most faszán meg van csinálva az is, belűlről jól meg lett erősítve.
Mennyiért dobod a szettet?
Na én meg alszok rá egyet kettőt, aztán lehet meghirdetem a pályaidomomat.
Visszakerül a motor utcára, nem bántom már tovább a lelkét, nehogy kilehelje, potom pénzért én sem szeretném eladni a masinát, meg meg is szerettem, sajnálnám ha meg kéne szabadulni tőle.
ugy lesy uram, a szervezet nem felejt
Ha tényleg jó a gép kár lenne apró pénzért elpotyálni! Azért gondolj rám ha mégis szóba jöhetne vmi üzlet!
MAr azon gondolkodom, hogy megcsinalom palyamotornak, mivel jo allapotban van
Nincs senki a motorra meg aki komoly lenne
Üdv, érdeklődnék mi a helyzet yohsi rendszer ügybe?
Kampi
De egyszerű a felállás ha van a közelben olyan motoros bolt ahol árulnak louis terméket mindent kapsz. Az igazi viszont ha kellermann cuccokat veszel csak az ára húzós. Ajánlom a bátszi műveket mivel ők hoznak bármilyen fighters cuccot ami kell, lásd mgmbikes.de innen van minden, de még tudok embert aki tud hozni ha érdekel.
Én mindent bátsziéktól rendelek illetve ha elakadok ők segítenek, a kormány lsl mint minden alkatrész ami eddig megvan mivel az minőség ár arányban középkategória. a felső villahíd 25-30 E ft lesz de meglehet csinálni a saját villahidaddal is csak hegeszteni kell de ez nekem dupla csavaros lesz, nálam az a cél hogy minél vaskosabb legyen az eleje
Akkor tárgytalan ha nem gyári matricás :(
kawafighters! honnan rendeled a villahidat és mennyi az annyi?én is most kezdem átépiteni :)
Figyeljetek skacok ha valakit érdekel az eladó alkatrészekből valami írjon e-mailt nekem és jövőhét szombatra megmondom hogy eladom-e darabokban akkor a gépet vagy sem,mivel jövőhét szombaton kapok választ arra hogy megveszik-e egyben ha nem vihetitek.
Mafordultam egy 120 merfodes karikat, eszmeletlen jol megy a teljesen nyitott kipuffal, es hangorgia.
Koszonheto az uj kesztyumnek,ha valaki akar meg venni 6000-ert Dainese teli kesztyut, a moto italianal megteheti
Tehát minden ami eladó gyári eredeti nincs farigcsálva kókányolva. Egyedül az oldal idomok vannak most javítás alatt, de ez is minőségi javítás nem pedig farigcsálás vagy ilyesmi. Duplán van erősítve illetve fém szálazva
Hát ez a paripa már festve volt, úgyhogy nincs de itt van egy kép hogy lássátok miről is van szó
De az oldalidomon megtalálhatóak az eredeti gyári hologrammos fényvisszaverő színjátszós ninja matricák?
Az oldalidomokat ekeidommal együtt adom 28000. a fejidom is 28000. A plexi mit jelent, egy az egyben csere? Mert nem pótolok bele semmibe hiszen nekem is a lóvé kell, de mondom várjunk egy kicsit mert egyben lenne a legjobb eladni. Ha aktuális lesz darabokban szólok.
25ért párban ekeidommal érdekel,ha matrica épp mind a két oldalon!
Fejidomot is ha elviszem mennyiért adod?
Illetve plexi csere nemérdekel?
Zőld karcmentes MRA mert látom a tied meg átlátszó.