2db oldalidomot esetleg +fejidom mennyiért adod?
Sajna két oldalidomomból egész alja leszakadt a fejidomom meg javítás alatt de sokat kell ott is pótolnom...
Oldalidomon hologramos ninja matrica megvan?
Nem e?:)
Belefér az németek szerint csak le kell gyártani alsó vázrészt egyedit ami amúgy is lecsavarozható.
Bár én még nem mértem,hogy a HF elfér e de szerintük igen.
Te mérted már?
Na skacok feldobtam a cuccot ha valakit érdekel. Az idomok kategóriában, kicsit lehet sötétek aképek + az oldalidom nincs rajta mivel csináltatás alatt van
Most fel is rakom árulni, egyben elég áron alul adom hogy el is tudjam adni. Adok neki 1-2 hetet de ha nem kell senkinek akkor megkereslek jó.Viszont később még lesznek róla eladó cuccok: első villahíd kompletten láncvédő, kiegyenlítő tartály stb. minden helyére egyedi cuccok mennek.
Azért árulom ezeket a cuccokat mert streetfighter lesz belőle német stílusban és ezek helyett visszakerülnek rá más kivitelben cuccok: kormányom már megvan sárvédőm is most rendelek a kormányra berendezéseket felső villahidat. De nekem azért lenne jó egyben mert így nem maradna rajtam apróság, de ha nem kell senkinek akkor árulom darabokban
Igazából a balos érdekelne, nekem már el volt törve amikor vettem. A tiéd ép, vagy javított? Miért árulod ki, pályamotor lesz belőle?
Ha minden kötél szakad, akár mindkét felét megvásárolnám, ha ép.
Hát figyelj szeretném párban adni, párban ekeidommal együtt 25000, ha csak egy kell 10000. ezek az árak bontós árak alatt vannak 3 bontót hívtam fel és innen számoltam azért hogy eladható legyen de nem kávé pénzért adjam el
Segítsetek srácok. Eladom a kis 7-emről a következőket
- első hátsó indexek
-első hátsó sárvédő
-tükrök
-oldalidomok+ekeidom
-fejidom+plexi+idommereví
tő
-elsőlámpa és helyzetjelző
-műszerfal
-tartókonzol
-kormánycsutka +végsúlyok
-felső villahíd
Szerintetek mennyit érnek egyben mert lehet eltudnám adni egyben,de ha nem jönne össze az üzlet és valakit érdekel az email címemen elér kawafighters@citromail.hu Válaszokat előre is köszi
szia! Igen Tom,én jártam így! Csak én 4-4 literrel.
Olyan volt,mint egy traktor! Ha nem akarod kiönteni,menj el vele egy hosszabb útra ,akkor nem olyan gáz a mellékhatás. Mondjuk most nem kellemes túrázni
Utána tankolj bele vmi "finoma" 98-99-,v-power,evo. Érezze a fellélegzést!
Amúgy nem lett semmi baja,de nem tennék bele többet soha!
Szia!Nincs semmi gond.2 lehetőséged van:
-leengeded és ha benzines autód van(injektoros) akkor gond nélkül beletöltheted és autózhatsz vele
-hagyod a mociban és kimotorozod,baja nem lesz semmi az általad említett hibákon kívül
Nincs semmi gond ezzel,kipróbáltad de nem jött be...Motorokba nem nagyon való az E85.
helló 7-r-esek! Lenne egy kérdésem véletlen 10l 98-as benzinre 8l 85-ös bio etanol tankoltam ! mi a megoldás rá ? Egyszerüen engedjem le,és cseréljem ki,vagy nagy gáz van? (kis fordulaton szaggatott,+kisebb az alapjárat)
Sajna két oldalidomomból egész alja leszakadt a fejidomom meg javítás alatt de sokat kell ott is pótolnom...
Oldalidomon hologramos ninja matrica megvan?