http://youtu.be/2YIOX4KlAls
Egy kis csemege 96-ból, amikor Goberth győzelemre viszi a 7R-t. Érdemes megfigyelni egyes kanyarokban mennyivel gyorsabb volt a kawa, szinte körbemotorozta a ducatit. Úgy izgultam, mintha most történt volna
Bontatlan de szakadt,mármint nem bontottam ki csak mindig útba volt és a ide oda pakolásoktól szétment a papírja,de megvan az is.
Fólia nincs feltépve.
Az ajándék RK matrica gyűrött de kivasalható!
Bolti ár alatt oda adom ha érdekel!
Csere 525 re érdekelhet de gwx vagy zvm2 -re illetve Bel-ray exs10w50 olajokat is beszámíthatok vagy csere egybe megfelelő olaj mennyíségre.Más olaj nem érdekel.
Aki látta a 7R blokkot szétszedve tudja milyen jó olaj és aki ajánlotta nekem annó az csinált olajtesztet több termékkel.
GRAT4
nekem is furcsa volt, de én panelből mentem egy teljesen felújított saját lakásba
de nem is mesélek, majd jöttök azt megnézitek
pálinkám és egyéb nedűim nekem is vannak
csak nehogy megsértődjön a sportszelet, mert akkor aztán baj lesz
100%-ig nem, félig itt vagyok, félig ott. Hétvégéket többnyire ott töltjük a Nikinél. Kell egy kis átmenet, fura a családi házból panelba menni, nem pozitív, hogy nincs garázs, nincs ott a motorom, nem tudok lemenni bütykölni stb. Mindenesetre van pálinkám
a mostanit a lime party előtt cseréltem, azóta 800 kilcsi van benne, szal majd nyár elején, addig meg remélem még tudsz majd szerezni , de azért kösz az infót
ha tuti lesz a kéró, majd eljöhetnétek egyet körülnézni
Mivel van egy új 44-es a garázsban már,így a hátsó gyári lesz.De kipróbálom a 15-öt előre. 16-41 volt eddig és így is vettem,biztos brutál lesz nekem a 15-44
A láncod megvan még?
a hirdetésnél kw ot kell megadni, és ugy számolja a lóerőt automatikusan. lehet hogy csak elirta és 101 lóerőt akart irni.
az meg amit mondassz biztosan úgy van, mondjuk ennyi pénzért ha jó állapotban van megéri nemde?
az a hetes is amit régebben meg is néztem személyesen az is csuszás sérült volt de mindent elmondott korrekten a tulaj, mi hol menyiért volt javítva...
Hi,
a tömítésről érdeklődj Tominál, mert nekem rendeltünk egyet a kuplung pálcához, de a a munkahengeré jött meg.
ugyan már kicseréltette Tomi a fehérváriakkal, de szerintem még ott heverhet az az Ivanicsnál
Janav ...itt nézed a mocimat!
Egy kis csemege 96-ból, amikor Goberth győzelemre viszi a 7R-t. Érdemes megfigyelni egyes kanyarokban mennyivel gyorsabb volt a kawa, szinte körbemotorozta a ducatit. Úgy izgultam, mintha most történt volna
www.nagyvas.hu onnan vettem én is!
Te mire gondoltál,mert én 30e re!
RK 530GXW
Bontatlan de szakadt,mármint nem bontottam ki csak mindig útba volt és a ide oda pakolásoktól szétment a papírja,de megvan az is.
Fólia nincs feltépve.
Az ajándék RK matrica gyűrött de kivasalható!
Bolti ár alatt oda adom ha érdekel!
Csere 525 re érdekelhet de gwx vagy zvm2 -re illetve Bel-ray exs10w50 olajokat is beszámíthatok vagy csere egybe megfelelő olaj mennyíségre.Más olaj nem érdekel.
Aki látta a 7R blokkot szétszedve tudja milyen jó olaj és aki ajánlotta nekem annó az csinált olajtesztet több termékkel.
nekem is furcsa volt, de én panelből mentem egy teljesen felújított saját lakásba
de nem is mesélek, majd jöttök azt megnézitek
pálinkám és egyéb nedűim nekem is vannak
csak nehogy megsértődjön a sportszelet, mert akkor aztán baj lesz
csak nem ti is összebútoroztatok?
a mostanit a lime party előtt cseréltem, azóta 800 kilcsi van benne, szal majd nyár elején, addig meg remélem még tudsz majd szerezni , de azért kösz az infót
ha tuti lesz a kéró, majd eljöhetnétek egyet körülnézni
5.5-ös felnim van,mondjuk 190-es gumival,de az mindegy,nem?!
Nekem azt mondták 530as kell hozzá. 108 szem ,ha jól emlékszem
A láncod megvan még?
az meg amit mondassz biztosan úgy van, mondjuk ennyi pénzért ha jó állapotban van megéri nemde?
az a hetes is amit régebben meg is néztem személyesen az is csuszás sérült volt de mindent elmondott korrekten a tulaj, mi hol menyiért volt javítva...
a tömítésről érdeklődj Tominál, mert nekem rendeltünk egyet a kuplung pálcához, de a a munkahengeré jött meg.
ugyan már kicseréltette Tomi a fehérváriakkal, de szerintem még ott heverhet az az Ivanicsnál