Sziasztok!
Van esetleg vkinek elfekvőben zxr750 -hez alsó kuplung munkahengere? Vagy csak tömítés lenne a legjobb,mert az fáradt el. A nyáron kapott bele honda chopperből egyet,de 1mm-rel kisebb,jó,de nem az igazi
Tavasszal tennem kell rá gyári áttételt,mert ez a 16-41 nagyon hosszú 4-ben 10000-nél 230km/óra és 13100nál tilt...
sszem gyári 16-44 lesz,vagy mi a véleményetek a 15-44-ről?
Orbibácsi!
bakker, legalább ránk is gondolnál és megvárnád, amíg kipróbáljuk az olasz szörnyeteget azt csak utána cseréld le egy szépséges zöldre
persze azt is meghajtjuk majd, de engem speckó érdekelne az RSV mivoltja
Van nekem is gyari rendszerem, arra nincs szukseg.
Ha valaki azzal viszi el, akkor maris boltolhatunk, addig sajnos nem.
Gyari fuvoka keszlete van valakinek esetleg folosbe?
Mi a f@sz? Szerintem ha úgyis több dolgot akarsz rajta csináltatni, akkor hozd le a komplett gépet, aztán majd ő kiszedi. Amúgy lehet pénteken megyünk Újvárosba erre a veterán kiállításra. Nem társultok?
nekem meg 3 hét alatt sikerült fél misit elkölteni a lakásra
tavaszra marad a nagy karbantartás, ebben majd úgy is egyeztetünk , a hátsó gátlót érdemes kiszedni, vagy majd a szerelő srác intéz mindent?
Nekem meg megjöttek a gyári betétek előre, csak javasolni tudom, az első méterektől, amikor még hozzá sem kopott a tárcsához böszme mód harap és állítólag élettartamra is jó, bár a kettő pont kizárná egymást. Szóval árban is jó volt most, 30% akció van a Kawa kereskedésekben, úgyhogy 20-21-be megáll.
egy kicsit el vagyok tűnve, mert otthon még nincs net az új kéróban, itt a cégnél meg eléggé el vagyok havazva, de azért olvasgatnám a beszámolókat, már ha lenne mit olvasni
Orbi, a vaspróba asszem tavaszra marad
Tegnap voltam E-ringen kipróbáltam a RSV-t...... bassszott furcsa volt a Kawa után az első körbe majdnem dobtam is vasat.Úgy billegett alattam mint a hintaló mire rájöttem ,hogy nem kéne erőből motorozni vele mert dobás lesz belőlle...
Teljesen más érzés ezzel a V2 vel menni mint a Zx-el nem mondom ,hogy jobb sőtt még mindig jobban fekszik a 7es csak gecire más!
Van esetleg vkinek elfekvőben zxr750 -hez alsó kuplung munkahengere? Vagy csak tömítés lenne a legjobb,mert az fáradt el. A nyáron kapott bele honda chopperből egyet,de 1mm-rel kisebb,jó,de nem az igazi
Tavasszal tennem kell rá gyári áttételt,mert ez a 16-41 nagyon hosszú 4-ben 10000-nél 230km/óra és 13100nál tilt...
sszem gyári 16-44 lesz,vagy mi a véleményetek a 15-44-ről?