Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Akkor csinálj nekünk hangot is!
Végre lett hangja!
Azt nem mondtam milyen tempónál dől el...
...mondjuk a palyamotor nem eldolni szokott...
kösz az infót!
Köszöntem!

Nekem -2 +2 leszen, bár gyanítom az RR-be totál más a váltó áttételezés is : O))
Tolj egy ímélt ide, azt visszaírok: f2tom@freemail.hu
Pisti! Ti beengedtek bárkit a szervízbe? Mindenki ott legyeskedik a csoda körül MIiiiiii? Vmikor a héten beugrok és megdumáljuk a kajcsit. Újra Lehet, hogy könnyíted a gépet, de azért én rendesen megdolgoztatom majd a fütőművet a leterheléssel

Zsolti! A betegek már csak ilyenek, KAW, ZXR, stb....

GURO! Karácsony mindíg lesz, ezt tudják, mert már ezt hallják évek óta. Meg, hogy majd nyaralunk jövőre, majd eszünk holnap ...

Bozsó! Most nem pályára van az áttétel, így -1, + 2. De pszt!
Megdumáljuk privátban, de most mennem kell melózni.
Zsilett, köszi.
Megjött a villogód, a héten valamikor eljuttatom hozzátok.
hát én nem bánom hogy LSL, vagy WALTER, de teljesen megfelel a koppintott is, csak az árát bökd ki hogy mibe kerül :)
Lehet hogy rosszul emlékszem
Szerintem békés megyéből jött az áru
Borsodbol
Biztos vagy ebben
Ez a hőcserélő, víz kering benne, hűti az olajat. Kb ne foglalkozzál vele
Én Borsodból kaptam az LSL-t, de Guroval lemásoltuk, így most a másolt van fent, az LSL a polcon pihen. Nagyobbat emel látszatra, mint a walter, és a gyári konzollal működik. Amúgy nekem is van egy eladó lámpám, de az kokain áron megy
Tomika Te honnan vetted a konzolemelőket? és mi magyar forint volt?
A lábtartókat megtarthatod, a Waltermoto konzolokra viszont én is rárepülnék. :)
Jövőre vehetek új csizmákat, idén mind a kettőt legyalultam, pedig sokszor már nem is a motorozásra figyeltem, hanem hogy hová húzzam be, dugjam el a lábaimat. :)
De azért kitalálhatsz egy árat a komplett lábtartókra is, létezik az az összeg biztos, amire nem tudnék nemet mondani.
igen, erre gondoltam. van vele vmi teendő olajcserekor, tisztítani v vmi hasonló
Kampi testvér,
ha erre gondolsz, akkor ez olajhűtő
Basszameg pedig itt van nálam a lóvé is
Cső Bird!

Elárulnád nekem milyen áttétel van az RR-eden?Azt hiszem 520-as szett van rajta ha jól emlékszem.

Köszi Cső!
neki lehet én sem adnám
tavasszal meg majd nyomom a képeket a hercegről az új ruhácskájában , de addig még a szobában pihennek a melegen