Van gyári új hüvely hozzá? Elég jó árak ezek. Én jövő télre tervezem a felújítást, mert még nem látom értelmét, hogy hozzányúljak. Olajfogyás is 6500km alatt kb 1 l volt, az meg nem vészes egyelőre. Erő is van bőven, csak gondolok a jövőre is . Jövőre is praktizálsz még remélem, mert akkor megkereslek majd ez ügyben. A dugattyúkat nem tudom még, hogy gyári legyen, vagy túlméretes aftermarket, de a csapágysor mindenképp érdekel majd, meg tömítések. Ha szét lesz kapva, az összes tömítést kicseréljük, meg ami kell csapágyat akár a váltóban is.
dugó gyűrű csapszeg zéger kpl 105000ft. a hüvely gyári. Az a pojén hogy az iparos kb 25000ft/db áron csinálta volna meg a hüvelyt a gazdi elmondása alapján. nyugvócsapágysor 10db 24000ft hajtókar csapágysor 19200ft.Jól tudod csak STD méret van
Annyit megtehetnél, hogy megnézed a gyári dugattyúnak mennyi az ára, csapszegestől, gyűrűstől, meg komplett főtengelycsapágy-sor. Hüvelyek gondolom nem gyáriak? Dugattyúból jól tudom hogy nincs túlméret?
kösz az infót,
most egyenlőre nem folyik, de ránézek és max rendelek hozzá pálcát, bár ha neked eddig még nem kopott meg a 80 ezer alatt, akkor remélem az enyém sem a 48 ezer alatt
az azért nem árt, hogy meg van hozzá az új szimm.
Most olvasom egy angol oldalon, hogy ahol neked folyott az olaj, ott sok esetben nem a szimmering a ludas, hanem az alumínium pálca, ami löködi a kuplungot, az szokott megkopni, és nagyobb lesz a hézag a szimmering és a pálca között.
850-es nem lesz valószínű. Nagyjából 770cc lenne egy Wiseco big bore kittel, 1.5mm-el nőne a furat, valószínű viszont hogy a kompresszióviszony is változna. Ezek a távlati tervek. Elég távlati mert olyan 180 körül van egy ilyen Wiseco szett. Mondjuk még mindig olcsóbb mint 4 gyári dugattyú, hozzá 4 hüvely...
hali guro, ne vedd tolakodásnak hogy csak úgy irok neked, de én látszólag ismerlek téged (aztán lehet hogy te is engem) egy cégnél dolgozunk, és a 9esemel már parkoltam meleted egyszer egyszer.
Hali
Elvagyok veszve
Bújkálok mert már kivonattam a gépet a forgalomból oszt szégyellem magam
Na de komolyan semmi csak meló ezerrel.
De olvasok vissza 8.5R
Most újitok fel egy 7-est. A 4 hüvely, dugó ,gyürü, csapszeg , 8 zéger kpl 170000ft . Ha kell segitség szóljál!
most egyenlőre nem folyik, de ránézek és max rendelek hozzá pálcát, bár ha neked eddig még nem kopott meg a 80 ezer alatt, akkor remélem az enyém sem a 48 ezer alatt
az azért nem árt, hogy meg van hozzá az új szimm.
ha látsz bent, dumálhatnánk, mert így kép nélkül nem ugrik be az arcod
A cimbinek volt ilyen idomja nem tudom hogy meg-e van még neki.
http://www.starbike.eoldal.hu/...
Elvagyok veszve
Bújkálok mert már kivonattam a gépet a forgalomból oszt szégyellem magam
Na de komolyan semmi csak meló ezerrel.
De olvasok vissza 8.5R
Mit keresel pontosan mert én nem értem
ha hétfőn elgurulsz vele Újvárosba, akkor véleményezem a vasadat, mert szabin leszek