Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos melozni kell, pedig raneznek szivesen.
Vasarnap - Hetfon otthon leszek, akkor szivesen megneznem
énis kipróbálnám, de sajna a fősuli reggel 8-tól este 8-ig van
holnap egy kis pályázás?rsv- t kiakarom próbálni...
erő gyere elő
Egy 9R szívdonoros 7-es. Kívülről max a kuplungfedélről mondod meg hogy valami nem stimmel...
Így van ahogy Tom mondja!
Az a gond a régi 9-es blokkal, hogy a ZXR-750 hengerfej még a gyári erőt sem nagyon tolerálja, nem hogy egy 150 lóerőt. Előszeretettel pakolgatják bele pedig azt tudom.
1,1-es blokkot nem lehet beleköszörülni?
Nem gondolkodtál ZX-9R blokkban? Feltoljátok 950ccm-re és keréken 150 paci befigyel.
asszem küldhetem az összeállított edzéstervedet, mert a 850-es majd lebasz magáról, ha odahúzod neki
ZX-8.5R
A buxám biztos megköszöni
Erre kíváncsi leszek.
Vazze! Meg kéne hallgatnom...
Itt van nálam.
nálam meg itt van a spray
ha össze tudunk futni, akkor majd ki is próbálhatod, a felirata szerint oldószerálló és 1200C ig hőálló is
csizmát? jah pályázgatunk
Kössz az infót Tom!
Holnap már nálam lesz. Én meg elhoztam a féktárcsákat, meg ugattunk a haverommal, hogy mi mennyi lenne, ha bele akarok nyúlni a témába. Lehetséges hogy jövő télen Wiseco dugattyúkat fog kapni, ami azt jelenti hogy 830-850cc-s lesz a gép, persze a csapágyakat mindent cserélünk. Következő szezont még lefutom így, aztán szerintem belekezdünk.
431 +-4ml ha csont száraz. 365ml ha csak cseréled.
Ezt írja a gyári manual.
Helló fiúk!lenne egy kérdésem:mennyi telóolaj kell a 7r-be?
Elvileg megjött a motyó.
ronayers
cycle-parts
sudco

A blokk valóban zsákbamacska, főleg, mire bontásig jut. Nekem mondjuk van egy első tulajos blokkom, 10ekm van benne, viszont nem helyezhető forgalomba. Valamire egyszer még jó lesz
oldal cimet le irod?
bontott blokk nem uj blokk..... ez nem olyan sok penz uj hf ert.ha bele veszem ennek az eladasat.
egy uj megint 12ev gond nelkul.100%garancia,hogy nem reped meg,rugo nem farad el,feszek nem verodik be,stb.