Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Izom jót verettünk az E-ringen! Köszönet Janavnak meg az R6 os srácnak ......!
Remélem idén lesz még jó idő mert kezdem élvezni!
Na, most vagyok itt, Allveer-rel motoroztunk egy karikát (járatós a gumim). Már indulásnál sanszos volt a megázás, oszt mégse :)

Vessél egy pillantást a czuccra.
Látni fogod, az első tárcsák igen rücskösek és kopottak, fel kell szabályoztatni őket... (komolyan szólva nem emlékszem a vastagságra, de megmérhetem majd, szerintem a gyári új érték, azaz 5 mm körül)
A slickek YCX keverékűek, őket igen megviselhette, hogy nem a napon voltak tárolva...
No, és persze a felnik is igen leütött állapotban vannak (erre utal az a rengeteg súly is, ami rá vala ragasztva.
Osszál, szorozz Te, aztán, ha érdekel, adj egy ajánlatot e-mailben.
Arra azt hiszem, már használtam őket, hogy otthon gyakorlásképp megnéztem, mennyi idő alatt cserélnék kereket a ringen... :)
Nem nem! van ott egy zéger szerűség egy bemarásban azt kell kivenni és szétjön. bár itt is kicsit nagyobbat kell rántani rajta h a szimerint ki jöjjön a helyéről!
Erőteljes mozdulattal szét kell rántani.
helló 7-r-esek!segítséget szeretnék kérni, telószimeringet akarok cserélni, a 10es imbuszt alul kiszedtem,a rugót kihúztam,de a telószár mégsem jön ki.felütközik valamiben!egy rövid leírással segítsetek ha tudtok.előre is kössz.széles utat.
Mennyiért dobod a szettet?
(de elvben 9R ua. és tán még a ZZ-R1100-be is bemenne, a tárcsák azon is 320-asok, ha jól emlékszem a 'D' modell specifikációjára)
ZX-7R
Ezek mibe való felnik?
Üdv!

Nekem van felnigarnitúrám (gyári vastagságú tárcsákkal, vadiúj (0 m), de cirka '06 évjáratú Bridgestone slickekkel)...
Hajlok arra, hogy kiárulom a francba a sok hetes cuccom, mert a pályamotorozós projekt leállt amióta házba költöztünk. Mondjuk a blokkot el tudnám képzelni valami kartba, azt talán sose :)
Szegény vas, milyen szép volt. Majd képeket tolj fel. Gombát milyen használsz? Én is gondolkodok rajt.
Köszi!
Te is jól nyomtad!
Megvan a fotós srác webcíme?
ott voltam és le a kalappal...3 perec után visszamentél és toltad
Persze, gond nélkül hazaértünk. Aki nem tudja a sztorit gyorsan elmesélem:
Kakucsoztunk tegnap, elfirkáltam kétszer, elment a vas eleje,másodjára már gyanús volt a téma, úgyhogy rámértünk a guminyomásra, hát hátul több volt benne mint 3 bar és az elsőben is 2,85 volt. Megérdemeltem, mert amatőr módon a két személyjel túrás guminyomással pályára mentem, meg is bosszulta magát. Aztán leengedtük a gumákat és a 2. körben megint elfirkantottam (aki látta azt mondta, hogy túl kis ívben kanyarodtam rá a célegyenesre a hideg gumival és elment az eleje). Na akkor ment el minden kedvem. A makulátlan karcmentes vasat 3-szor is lefektettem. Szerencsére a bukógomba dolgozott, így hát az teljesen kuka lett, az idomon meg lett néhány karc... Alig mertem visszaülni, de becsületemre legyen mondva harmadjára is visszaültem és egy óráig le sem jöttem. Utána állni sem bírtam olyan fáradt voltam, de visszanyertem az önbizalmam valamennyire. Amikor odamentünk körönként 3-szor raktam le a térdem, amikor eljöttünk, akkor már majdnem leért a csizma orra, szóval azért valamennyire összeszedtem magam...
Az egyik eldőlés után vmi kattogó hang jött néha a blokk felől, de csak néha és halkan, sajnos eddig nem volt időm megnézni mi az, de akinek van ötlete, ne tartsa magában.
(bocsi ha hosszú voltam)
Na cső!

Hazaértetek rendben?Bocs de totál elfelejtettem meghalgatni a motorodban azt a hangot amit említettél,mert elkeveredtem tőled aztán meg már mentetek, de ki is ment a fejemből...

Remélem nem nagy gond.A legközelebbi viszont látásra!
ja, nekem már kevés a gumim a pályára, viszont mostanában élvezem az utcai fight-ot. Össze kell húzni a gatyát, mert a Laller talált nekem vörsöny féktárcsákat elvileg.
Jolvan Báttya akkor majd zörgök holnap D.u. azt addigra kikotlom mi a szitu.E
mi 11 után indulunk T.bányáról furgonnal.Ugyis megismertek a gépről meg én is titeket...Majd akkor összefutunk..
én is kinézek ma kakucsra....
Ja kakucs nem játszik már, viszont akár a péntek is jó lenne egyet összeülni. Majd összecsörgünk. Eeeeee
Na mia ferde fasz van he?!

Kakucs nem játszik neked mi?Mondtad multkor is hogy kuka a gumi.Mi azér megpróbálunk a multkori 2 sikertelen kísérlet után tolni egy egész délutánost hátha kiadja még így a vége felé a szezonnak...Aztán meg még csörgünk mer lehet pénteken ledöcögünk szfv-re,de erről én magam sem tudok még semmi konkrétat mondani csak beszéltük ezta 25.e környékét vmi pofázásra beülősre.

Na Csoki oda!
Köszönöm, konzultálok vele, miről van szó pontosan, kalkulálj egy árat az egészre, hirtelen nem tudom a kosáron kívül miről van szó.
Janinal vannak a cuccok, azt mondta jok.
Hi!

Mi is tőled függetlenül csütörtökre időzítettük a kakucsot,úgyhogy akár össze is tudunk futni ha jössz!
Csütörtökön vki egy évzáró egész napos Kakucsra?