meg valami masik kupplung-alaplap is, az is szegecselve van, es annak (is?) lotyogtek a szegecsei a te 7R-edben. bepakoltam ma mindent, ami szoba johet, aztan elviszem neki vszinuleg ma...
Szia, voltam szerdan, de mint kiderult nem csak arra van szukseged, ami a kepen volt, ugyhogy azt majd viszem a heten. csutortok / penteken nem mar ertem ra beugrani vele.
Ebben a szezonban elgondolkoztam, hogy jövőre veszek egy pár új keményebb sportgumit, aztán megyek én is a hegyekbe. Lehet kéne szerválnom egy váltás felnit a slick gumiknak.
Mult hetvege volt nekem csak, most nem volt ido raulni.
Visyont ott kifogtuk ay iden ay utolso jo idot, megint Nockalm strasse, Maltan weg, Villacher alpenstrasse. Mondjuk be kellett oltozni rendesen es igy is megfaztam. De ez mindent megert
De azért most sem maradtak el a kanyarban szembejövős autók, meg a kanyar közepén az aszfaltfelgyűrődés, aminek kellemes szitálás lett a következménye...ettől adrenalinos az utcai motorozás
Jó nagy az aktivitás. Senki nem motorozott hétvégén? Ebben az időben nem csoda, hogy nem. Én azért kifogtam a szombat délutáni jó időt. Fehérvárról Tinnyéig az Üvegtigrisig 40 perc alatt értem, az 76km relatív nem egyenes szakasz. Felnéztünk Dobogókőre, aztán Esztergomba. Onnan egyedül jöttem haza Tarján, Tatabánya, Környe, Gánt Szfvár szakaszon, elég jót jöttem, kivételesen jól esett egy utcai torzulás, főleg így egyedül, senkihez nem kellett alkalmazkodnom.
Szólok, ki is cserélhetjük. Én is 2 napja hoztam el a szerelő haveromtól, meg is küldtem neki keményen. Városban többet haladtam 45 fokban, meg egykeréken mint normálisan. Szombaton ha nem lesz eső megyek is valamerre egyet.
Az nem kérdés,hogy keresni foglak:)
Csak jussak el oda,hogy alkatrész vásárláson kívűl ne legyen más vonzata anyagi és utánajárás terén:(
Értem ezt gépmunkák,mérések,stb,stb....
Megint művelődtem kicsit fék ügyben. Múltkor szóba került ez a féktárcsa átnittelés laza szegecselésűre. Na ez állítólag 50eft körül van a pár. Öntöttvas tárcsát állítólag repülőgéptárcsából szoktak csinálni, annak van olyan buzi nagy átmérője, azt szegecselik fel a gyári agyra, de állítólag versenyzők is sorban állnak érte, meg így is kurva drága móka.
Blokk meghegesztve,most várom a mestert,hogy kimarja a hegesztést.
Váltó elküldve hegeszteni ha kész várom a mestert,hogy lemarja méretre.
Mondtam a mesternek ha 2héten belül elkészül adok neki extra fizetést,csak sorolja előre az én 7R -m a munkák között
Innen is üzenem a mesternek már nagyon kellene a motor
Apropó várható megint Őszi akció?Tömítések,meg pár apróság kellene és jól jönne a 30% :)
Kawa Zsolti valamit csiripelnek a madarak a kereskedőknek?
Hol sikerült találni olyan bolondot akinek TL kell? :)
Utána a hondát meg add el gyorsan egy honda buzinak abból a pénzből meg csinálj egy tipptopp 7RR -t :)
Ami csak kifér a pénztárcán ne sajnáld akár a szárazkuplungos kitt -t se :)
a holnapi nap / szerda / tökéletes, kaptam szabit.
csörögj meg és visszahívlak a pontos időpont és helyszín miatt.
előre is kösz