Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tom,
a keresett szimmering ezen a képen látható szerintem a 92042-es számú kis izé az
Üdv,
Nem vagyok Zsolti, de: van pár amcsi oldal, mint pl. ronayers ahol cikkszám alapján lehet rendelniük az ott élőknek. Nekünk arra jó, hogy az (ottani) árakról fogalmunk legyen.
Új hengerfej (1996 P1 modell) US $1294.30
Ennyiért kapsz komplett blokkot használtan.
Tom,
jelezz ha nálad van a tömítés és ha Fvár felé járok elhozom, vagy ha te erre, akkor bedobod.
szerintem ez már csak a tél előtti takarítás-szerelgetés közben lesz kicserélve
Kicsinek kicsi
Bmeg vehetek egy új csizmát
Gyerekek! nem vagyok olasz párti ,de ez nekem nagyon bejövős! nagyon komoly... alig bírtam leccupanni róla!
Ezt nem gondoltam ,hogy első nap így összebarátkozunk jó nagyon a futóműve olyan mint egy penge ...iszonyat a fék is ...ez komoly..
átraktuk az akrát is ami szétdarabol...
Zsolti ha erre jársz:

Mi pénz egy vadi új hengerfej?Esetleg blokk?
Megfizethetetlen?gondolom pár száz ezres tétel de érdekelne a pontos ár ha kapható!

Max 10ekm t ment hengerfejet tud valaki?Gondolom olyan csak a mesében van.

2hajtókarcsapágyam határon túl,egy határon,egy visszaépíthető de akkor már mind a 4csere lesz.
Összes kipuszelepvezetőm elkopva,leszámítva a lógásból lévő szélesebb felfekvést a szelep nem rondák.

99% rendelek egy komplett csapágysort és hengerfej elmegy még 1 szezont és jövőre meg próbálok keresni újat vagy alig futottat,mert 32rugó,16sziimering,8szelepvezető,gépmunka az sok pénz és idő együtt aztán ha meg egyszer csak gátrepedés lesz,ugye elég sok van már a gépemben...

Esetleg közeljövőben kell valakinek eladó 7R hengerfej?
sokat futott de a szelepek jók,csak a kipu szelep vezetők kopottak de nagyon durván...
hi!kicsi világ?!
Jól van, nekem meg kezemben lesznek az új racsingtárcsák, majd hányok fel képet róla. Faintos a vékettes büdöge, én ennek az utódjával mentem Factory Mille, vagyis szintén full Öhlinses volt. V2 közül az egyik legszinpatikusabb gép, amivel haladtam eddig. Mindenképp kíváncsi leszek a masinára élőben is. A kis tömítést ki akarod cserélni, ha megjön, vagy már csak télen?
Tom,

elvileg holnap a kezemben lesz a spray ami ugyan nem teflonos, de elméletileg fasza lesz
mit szólsz Orbi testvér legújabb szerzeményéhez?
Kösz szépen! Majd figyelni fogom

már várom hogy elkenhessem a száját
grat hozzá Orbi testvér
Nagyon fain a gep. Kivancsi leszek az elso palyazasra
Itt a masina a TL-helyett!
Első benyomás az hogy ultra brutál !
rsv 1000 mille R gyári együléses Öhlins rugóstagok elöl -hátul kormányon brembo fékek karbon kiegészítők ja és 10000km van benne! + egy akrapovic dob a gyári mellé
Szerintem Ipari!
Helló! itt van a srác web oldal de nem töltötte fel a képeket. http://symbolicanphoto.atw.hu/
Szia!
Én is voltam 23,-án kakucson (kis DL), és szintén ezt a fotós srácot keresem, ha netán neked már megvan jelezz vissza légyszives.
Vettem, majd ott reagálok.

Anno nekem akkor szitált...:
1. amikor vettem, még a 15-20 kg-al nehezebb extulajra volt beállítva (kőkemény), keresztbordákon megcibálta a kormányt rendesen
2. vágott slick
Nálad megjelölném az 1-est és kísérletezni kezdenék, elsőre talán a lágy irányába.
kössz szépen a segítséget! azt a zéger szerűséget akkor már kivettem, csak nem mertem erövel kirántani mert azt hittem még fogja valami! most már ok! széles utat!
Én teljesen utcai csillapítóbeállításokkal megyek, pályán is, utcán is. Olyan szitálásra gondolok, amikor egy gyűrődés beforgatja a kormányt a kezemben, aztán kormánycsapkodás lesz belőle. Megrázza magát, azt megy tovább. Bár a múltkor egy ilyen csapkodás egy méterrel kijjebb rakott az ívről. Ha az út szélén történik mindez akkor go a rekettyés...
Írtam mailt!
Igazad van, azt gondoltam azt már kivette.
Szitálás?
Utcán a pályai beállításhoz képest nem próbáltál elől felül 2klikket kintebb tekerni?
Nekem ég és föld ha utcán kintebb van tekerve 2klikkel a pályaihoz képest!
Meg hátul egy állással puhábbra téve(Alul tudod van a hátsó tagnak 4állása)
Én a ringen jártam hasonlóan régen elsőmben volt kb. 0,7bar....
Szerencsére nem fikáztam csak furcsáltam miért nem azt csinálja a gép amit kell.
Nekem 2,0 2,2 jött be racetekkel..(Lehetőleg elöl hátul K1)
Ezek után már segíteni se merek,hogy a gixxertopikban pár barom leugatott :P
Ha nagyon elakadsz mailban segíthetek.
Ezt láttad már?