Sziasztok! Nemrég vettem egy ZX-7r és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban remélem tudtok segíteni! Először is milyen olajat érdemes bele venni olajcserére és milyen keverőolajat érdemes használni? a válaszokat előre is köszi..
igen,kicsit megállt az ütő abban a pillanatban,,,,,,még most sem tudom hogy,hogy jöttem onnan ki ,csak éreztem hogy húznom kell tovább,és kimászok valahogy
utána jobban vigyáztam a kigyorsításnál
Azt anno 2 éve in is benéztem az első pályázásom első körében ahogy himi fórumostársam is. Nem fasza az a műfüves izé
Később jobban vigyáztam Sajnos ugyanez nem jött össze egy szűk hónapja a városi közlekedésben
Azért jó volt látni benneteket, sokan eljöttek a fórumról is. A barátod firkájáról halottam,sajnálom ettől függetlenül, most nem volt sok szerencsére Sajna nekem egyenlőre csak a nézelődés marad...
engem ketten a 3 as csoportban de lehet hárman. egy piros rendszám és világitás nélküli lovas meg egy valaki másik... na de majd következő hónapban uj kuplungal
Hehe. Szerintem ez ISO400-ban készült, ha nem 800-ban. Nálunk is ez volt a gond, hogy programautomatikában volt a masina és ISO200-ban, azért lettek olyan fényesek kezdetben a képek.
üdv,
fasza volt na!
legközelebb Tomika egy kicsit jobban is kiülhetnél mögöttem
mi csak pesten kaptunk egy kis vizet, aztán még Campona-ztunk és csak utána haza
a képeket majd cseréljük, bár sajnos a mieink közül szinte csak az első képek jók, mert szar záridőn volt a gép
Hali!
Nekem a célegyenes ráfordítóban maradt a seggembe a zabszem,mert kicsit sok volt,és kimentem a műfűre szinte ,de nem engedtem el a gázt, ficánkolt a hátulja mint állat,végül megtapadt.Kicsit beszartam,de abban a pillanatban sztem az volt a jó döntés
Cső, ott voltunk, fasza volt,kipróbáltam utasként is a pályát, hát elég kuláztatós , delagalább ezt is megéltük. Egyik márkatársatok sajnos megfeküdt, akivel jókat szoktam meccselni, egy kék harcsa 9R-el, sajnos előtte borult meg egy zxr400, ő meg az olaján elfeküdt. Én célrarában borultam meg majdnem, az aszfaltösszeeresztésnél elment az eleje, aztán szó szerint térdre estem, vagyis koptatóra, aztán azzal löktem magam vissza . Kakirelé azért bekapcsolt. Egy 2:18-at mértek nekem, dehát éreztem hogy nem fogok rekordot dönteni, kúszott a gép folyamatosan. Hazafelé meg végig eső volt, fossá áztunk, meg még a sok tőgyarcú az autópályán, aki a belső sávban 70el megy ködlámpával, hogy még annyit se lássak... Na mindegy, fasza volt, idénre ennyi a pálya...
nekem spontán jött a dolog. haverom ment a pályán ott voltam kint vele, és kedvet kaptam :) nem voltam regisztrálva sem mert csuszik rohadtul a kuplungom aztán nem akartam menni,de nem birtam ki :) volt az asztalon egy 3-as matrica pont olyan volt havernak is, gyors felragasztottam aztán go :D benzin tartalékon volt már ,de kibirta :D
Szasztok,bocs hogy belevau.....én is most pályáztam először ma
2 perc 30mp volt a legjobb,mellettem nem ment el senki,igaz a kezdőben nyomtam,aztán gondolkodtam hogy nem ott lenne a helyem,elnézve egy pár "félénk"márkatársat
neke is emgolt életem első pályamotorozása! egyből haladóban kör időt viszont nem tudok,mert nem mérte senki de csak 2en mentek el mellettem, és megelőztem egy párat.. tiszta boldog voltam! ez nagyon nagy élmény gyerekek!
Megvolt ma életem első pályamotorozása
2:41 volt az egyik legjobb időm, a harmadik menetben bekéreckedtem a haladó csoportba, ott sztem bőven megdőlt ez az eredmény, csak nem volt aki mérje...
Végre megkoptattam a térdkoptatót, nem is kicsit. Nagyon nagy élmény volt, még a rongyázás ellenére is!
Oké oké egyenlőre mégis dolgozok éps nem 7R t szerelek.
Valamikor hétközben vagy hétvégén este eltudod hozni?
Kifizetem ha nem futná ki amit múltkor utaltam!
MSN n majd egyeztetünk.
legalabb egy kakucs, van meg 2x feloram euroringen is
csak lesz meg joido
Megköszönném, ha kattintanátok:) Nem nagy ügy, de hátha:)
utána jobban vigyáztam a kigyorsításnál
Később jobban vigyáztam Sajnos ugyanez nem jött össze egy szűk hónapja a városi közlekedésben
Azért jó volt látni benneteket, sokan eljöttek a fórumról is. A barátod firkájáról halottam,sajnálom ettől függetlenül, most nem volt sok szerencsére Sajna nekem egyenlőre csak a nézelődés marad...
fasza volt na!
legközelebb Tomika egy kicsit jobban is kiülhetnél mögöttem
mi csak pesten kaptunk egy kis vizet, aztán még Campona-ztunk és csak utána haza
a képeket majd cseréljük, bár sajnos a mieink közül szinte csak az első képek jók, mert szar záridőn volt a gép
Nekem a célegyenes ráfordítóban maradt a seggembe a zabszem,mert kicsit sok volt,és kimentem a műfűre szinte ,de nem engedtem el a gázt, ficánkolt a hátulja mint állat,végül megtapadt.Kicsit beszartam,de abban a pillanatban sztem az volt a jó döntés
2 perc 30mp volt a legjobb,mellettem nem ment el senki,igaz a kezdőben nyomtam,aztán gondolkodtam hogy nem ott lenne a helyem,elnézve egy pár "félénk"márkatársat
2:41 volt az egyik legjobb időm, a harmadik menetben bekéreckedtem a haladó csoportba, ott sztem bőven megdőlt ez az eredmény, csak nem volt aki mérje...
Végre megkoptattam a térdkoptatót, nem is kicsit. Nagyon nagy élmény volt, még a rongyázás ellenére is!
Az iden nincs Kawa nap eso nelkul, jovore remelem jobban jon ki
Valamikor hétközben vagy hétvégén este eltudod hozni?
Kifizetem ha nem futná ki amit múltkor utaltam!
MSN n majd egyeztetünk.
Mondjuk én a kispadról integetek majd a gipszes kezemmel...