Szia!
Az lesz asszem,mert nekem ez A NINJA! ...meg ugye a zx10r,de az még elérhetetlen számomra Az enyémben mondjuk 92000 km van. De,ha kell kihagyok 1 évet és tuti lesz egyszer.
Szerintem a kuplungkarnál lehet vmi. Ennyire hirtelen nem mehet szarrá. Bár lehet ez a költségesebb,még nem tudom,de a 7en még utánajárok.
Költsél rá!
Figyi nincs olyan nagy eltérés bármelyik zxr 7r közt!
Tény én is vettem egy 7R t de a h1 és a p3 modell közt elég nagy az eltérés,föleg szinben,mert ugye az piros:)
Nézd meg megvettem a gépet kb. 50e rel és kb. 80e nél szétment....
Lehet a 80 180:)
Most rendbe lesz rakva és akkor tudom mi van seggem alatt!
Ha meg megint szétfog menni felgyújtom és többet 4T nem kell veszek utána egy izmos 2T t:)
Ott évente mindneképp blokk bontás és legalább nem egy olajtérben lévő sokhengeres siklócsapágyas megoldás...
Jimmy szerintem is nézd meg házilag!
Én analfabéta vagyok hozzá de eddig még mindíg sikerült megjavítanom! Legutóbb benzinpumpát javítottam és azóta megy rendesen!
Igaz a feketét kicsit erősre főzi most!
Jobbulást neki!
Én levenném a kulungfedelet, ha valami mechanikai probléma van, az azonnal feltűnik. Nem hinném, hogy a lamellák fáradtak el, ilyen hirtelen nem csúszik meg. Én egy éven át jártam csúszó kuplunggal és csak magas fordulaton csúsztatta meg. Más tünet nincs? Nem jár rövidebb úton a kar?
sziasztok!
Először is ,köszi mindenkinek aki eljött hozzám.Sajnálom,hogy utána nem tudtunk beszélgetni
A ninja megjárta ismét a Duna-kanyart! Az indulás után (haza felé)2 perccel defektet kaptunk,a hátsón.Amiben persze 2000 km volt P. supercorsa volt Na de sikerült,nem kis szerencsével megoldani.Majd 1x elmesélem
Végig semmi gond sem volt a gépezettel. Másnap viszont ,már itthon kezdődtek a gondok
Egyik napról a másik elkezdett csúszni a kuplung. Akkor még csak hirtelen ,nagy gáznál, 6000-től. Tegnap viszont már mikor visszaértem egy körről,az utcánkban márfelengedtem a kuplungot és alig indult el,azt hittem üresben van Mi lehet ez? Ez csak úgy hipp -hopp elromlik,semmi előzmény? Nem lehet ,hogy csak a kar nem jön vissza és olyan,mintha behúzva lenne? Mert néha volt úgy ,hogy nem teljesen jött ki a kuplungkar ,kiengedés után.Mondjuk akkor nem csúszott meg.
Ez a szezon nem kedvezett nekem. Asszem el kell gondolkoznom mi legyen a sorsa. Vagy költök rá,vagy eladom. Mit tegyek?
Ennek a motornak nagyon nagy kincse a faridom, ugyanis a hátsó ülés akkora csomagtartót rejt, hogy nem is sejted. Másrészt az első ülés egy bowden meghúzásával levehető, nem sok motoron van ilyen. Én biztos nem raknék rá ilyen semmitérő karcsú idomot. Amúgy meg nem illik a böszme méretéhez ez a karcsú far. Ahhoz meg a segédvázat is szabnod kéne, hogy egy ilyet felfarigcsálj. Vegyél hozzá üléstakarót, azzal egy fokkal kellemesebb látvány, meg csavarozd le a kapaszkodókat. Én véleményem, hogy jó a segge, de kinek mi...sok sikert a vásárláshoz.
Sziasztok! Most veszek egy '96-os ZX-7r-t! tetszik a motor,nagyon egyben van! ami nem tetszik ezen a motoron az a farokidom, mondták hogy lehet rá csináltatni vagy készen venni, de semmi ilyen kapcsolatom vagy ismerősöm nincs! Érdeklődnék hogy nem tudok valakit vagy valami oldalt ahol utána bírok járni? találtam neten képet: http://www.sportbikez.net/bike...
így nagyon durva sztem..! valami hasonló elképzelésem lenne! Előre is köszi!
Hazafelé más sima ügy volt, szerencsére balesetet se fogtunk csak a buzi nap sütött laposan szembe a rittyós plekóra így csak sziluettek alapján tájékozódtunk.
Csá tibi!Én melózok sajnos így nemtudok menni.Ne haragudjatok ha esetleg ezen bukik az ügy.De mindenképp hajrá nektek és elég nagy dolognak tartom hogy kijártad ezt a lehetőséget! Le a kalappal!
Az lesz asszem,mert nekem ez A NINJA! ...meg ugye a zx10r,de az még elérhetetlen számomra Az enyémben mondjuk 92000 km van. De,ha kell kihagyok 1 évet és tuti lesz egyszer.
Szerintem a kuplungkarnál lehet vmi. Ennyire hirtelen nem mehet szarrá. Bár lehet ez a költségesebb,még nem tudom,de a 7en még utánajárok.