Ha te vetted rá a láncot, akkor probléma, hogy még alig állítottál rajta és már szakaszosan nyúlott, ugyanis a szakaszos nyúlás én megfigyelésem szerint a lánc végének kezdete. Onnantól már hetente szoktam állítgatni a feszességet. Viszont ha ezzel a lánccal vetted, előfordul, hogy a régi gazdája kivett szemet a láncból, mert annyira nyúlott volt, akkor viszont nem csoda.
Hétvégén lettem figyelmes egy sebességtől függő lüktető hangra. Gyanítom hogy azért van mert ha letámasztom a motort és megnézem a láncot akkor teljesen feszes, fél fordulatot tekerek a hátsó keréken, akkor meg laza lesz.
Ezek szerint szakaszosan megnyúlt a láncom? Még alig van húzva a feszítőn. Nem a akarom idén cserélni...
Van egy vagon hosszú 530as új láncom 89től 95ig jó!
Akinek kell kiabáljon!
Extra erősített xw gyűrűs 150Le motorokhoz való de a 100lovasokon így tovább tart.
Csere is érdekel bármi hasznos 7R cuccra(Ferodo Xrac,brembo,tociko első fékbetétek,Bel-ray EXS10-50 olaj, akármi)
jimmy,
ha egy telefonszámot adnál, akit majd hívhatunk, ha nem találjuk a pontos helyet, akkor azt megköszönném
mi elvileg akkor többen megyünk majd együtt, de Ti vagytok a helybéliek, nekünk meg lehet nem árt majd egy kis telefonos segítség
Tárnoknál megkaptuk Olyan felhőszakadás volt, hogy az összes paraszt egyből 30al ment, hogy richtig befolyjon az összes víz a csizmába meg kesztyűbe. A pofámba zárt sisakon keresztül frecsegett a víz, kemény volt, aztán 5km utén szárazság. Annyi víz esett, hogy amikor hazaértem, meglepődtem hogy szinte tiszta a motorom.
mi speciel szarrá áztunk 5 perc alatt Sz.batta mellett az M6-oson, kb 50 nel tudtunk menni, a benzinkút meg persze ott volt, ahol már nem esett , de addig mint ha öntötték volna
Hétvégén lettem figyelmes egy sebességtől függő lüktető hangra. Gyanítom hogy azért van mert ha letámasztom a motort és megnézem a láncot akkor teljesen feszes, fél fordulatot tekerek a hátsó keréken, akkor meg laza lesz.
Ezek szerint szakaszosan megnyúlt a láncom? Még alig van húzva a feszítőn. Nem a akarom idén cserélni...
Van egy vagon hosszú 530as új láncom 89től 95ig jó!
Akinek kell kiabáljon!
Extra erősített xw gyűrűs 150Le motorokhoz való de a 100lovasokon így tovább tart.
Csere is érdekel bármi hasznos 7R cuccra(Ferodo Xrac,brembo,tociko első fékbetétek,Bel-ray EXS10-50 olaj, akármi)
majd hívlak, de csak otthon van meg a számod, szal csak este, de amint Tomikával megbeszéltem a konkrétumokat értesítünk
Kicsit szet vagyok csapva mostanaban, de most mar jon a pihenes
Sok boldogsagot megegyszer!
ma hívj fel amikor neked jó és én visszahívlak, hogy megbeszéljük a holnapi napot!
Köszi,ha rám!
Inkabb sok Boldogsagot az ifju parnak!
így azért tutibb az érkezésünk
+3630, 7,négy, 4db7es,kettő! ridingsoul alias Sasa névre hallgat!
Így a legegyszerűbb!
Ha kérhetnék mindenkit,akkor aki biztosan jön az legyenszíves feliratkozni a zalaegerszeg és környéke fórumban található névsorba!
Köszii
ha egy telefonszámot adnál, akit majd hívhatunk, ha nem találjuk a pontos helyet, akkor azt megköszönném
mi elvileg akkor többen megyünk majd együtt, de Ti vagytok a helybéliek, nekünk meg lehet nem árt majd egy kis telefonos segítség
Még a végén az esküvőn belül lesz egy 7es tali is
ja a lényeg, Lágymányosi vége, budai oldali balos kanyar, szembe meg egy 2000-es vagy 2001-es tesó
kapálóztunk is egymásnak rendesen
azt akkó mondja még vki hogy a dragon corsa nem esőgumi
veletek mi lett?, mert arra felé is elég szarul nézett ki a dolog
vasarnap hibatlan ido, potoljunk az euron aki akar
Úgy néz ki a dolog, hogy tudok menni, meg tud jönni a másik zxr is.