Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha te vetted rá a láncot, akkor probléma, hogy még alig állítottál rajta és már szakaszosan nyúlott, ugyanis a szakaszos nyúlás én megfigyelésem szerint a lánc végének kezdete. Onnantól már hetente szoktam állítgatni a feszességet. Viszont ha ezzel a lánccal vetted, előfordul, hogy a régi gazdája kivett szemet a láncból, mert annyira nyúlott volt, akkor viszont nem csoda.
Szevasztok!

Hétvégén lettem figyelmes egy sebességtől függő lüktető hangra. Gyanítom hogy azért van mert ha letámasztom a motort és megnézem a láncot akkor teljesen feszes, fél fordulatot tekerek a hátsó keréken, akkor meg laza lesz.
Ezek szerint szakaszosan megnyúlt a láncom? Még alig van húzva a feszítőn. Nem a akarom idén cserélni...
7R n 530as lánc nemfér el!

Van egy vagon hosszú 530as új láncom 89től 95ig jó!
Akinek kell kiabáljon!
Extra erősített xw gyűrűs 150Le motorokhoz való de a 100lovasokon így tovább tart.
Csere is érdekel bármi hasznos 7R cuccra(Ferodo Xrac,brembo,tociko első fékbetétek,Bel-ray EXS10-50 olaj, akármi)
kampi!

majd hívlak, de csak otthon van meg a számod, szal csak este, de amint Tomikával megbeszéltem a konkrétumokat értesítünk
Rad gondoltam Jimmy!
Kicsit szet vagyok csapva mostanaban, de most mar jon a pihenes
Sok boldogsagot megegyszer!
Tomika!
ma hívj fel amikor neked jó és én visszahívlak, hogy megbeszéljük a holnapi napot!
Az enyém kedden lesz,ha rám gondoltál
Köszi,ha rám!
Hu az eskuvo ma van, bocsi abomlaszto tevekenysegert.
Inkabb sok Boldogsagot az ifju parnak!

így azért tutibb az érkezésünk
ok
+3630, 7,négy, 4db7es,kettő! ridingsoul alias Sasa névre hallgat!
Így a legegyszerűbb!

Ha kérhetnék mindenkit,akkor aki biztosan jön az legyenszíves feliratkozni a zalaegerszeg és környéke fórumban található névsorba!
Köszii
jimmy,
ha egy telefonszámot adnál, akit majd hívhatunk, ha nem találjuk a pontos helyet, akkor azt megköszönném
mi elvileg akkor többen megyünk majd együtt, de Ti vagytok a helybéliek, nekünk meg lehet nem árt majd egy kis telefonos segítség
Cső! Király,köszi!
Még a végén az esküvőn belül lesz egy 7es tali is
alakul
ja a lényeg, Lágymányosi vége, budai oldali balos kanyar, szembe meg egy 2000-es vagy 2001-es tesó
kapálóztunk is egymásnak rendesen
Figyeled mennyien leszünk kedden?
pont ilyet kaptunk el mi is
azt akkó mondja még vki hogy a dragon corsa nem esőgumi
Tárnoknál megkaptuk Olyan felhőszakadás volt, hogy az összes paraszt egyből 30al ment, hogy richtig befolyjon az összes víz a csizmába meg kesztyűbe. A pofámba zárt sisakon keresztül frecsegett a víz, kemény volt, aztán 5km utén szárazság. Annyi víz esett, hogy amikor hazaértem, meglepődtem hogy szinte tiszta a motorom.
Tomika!
veletek mi lett?, mert arra felé is elég szarul nézett ki a dolog
mi speciel szarrá áztunk 5 perc alatt Sz.batta mellett az M6-oson, kb 50 nel tudtunk menni, a benzinkút meg persze ott volt, ahol már nem esett , de addig mint ha öntötték volna
Hallom most nem jott be az est, remelem nem aztatok szarra
vasarnap hibatlan ido, potoljunk az euron aki akar
Hello Jimmy!
Úgy néz ki a dolog, hogy tudok menni, meg tud jönni a másik zxr is.
Elvileg kelet felé halad, de most ilyet olvastam hogy dél-kelet felől elkezd észak-nyugat felé ciklonszerűen örvényleni.
Ugy nezem en is, hogy Pesten mar leszakadt az eg, meg vacakol egy ideig, utana csak jobb lesz delutanra
Itt most egész tűrhető már az idő, este ringezünk, mert esti motorozáson nem lehet szar idő.
Mar csak a lime partyt kell elmossa az eso es kesz az idenre
Jó, szerintem 14h-t célozzuk meg Veszprém tuskó parkolóban.