hát kössz az ajánlatot...a gond az hogy slip-on a dobom (muzzy rendszerem van vagy volt mert a dob az most esik)...de szerzek én addig valamit....ha törik ha szakad ott leszek
Na alakulnak a dolgok.
Szóval az eddigi lista, ha valakit kihagytam volna az szóljon!
Ftom
Kttom
ZX7Rider
Guro
Janav
Kampi
Kaffer
Kam
pi, egy kis pályázás tényleg előnyös lesz, ha teheted mindenképpen menj ki a pancsira szokni a helyzetet, meg jövő pénteken kawa lime parti a ringen, ingyen motorozás ott is, aki teheti jöjjön, lesz kaja pija minden mint ahogy szokott lenni.
Gurom gumi ügyben az a helyzet hogy azt teszel fel amit csak akarsz, nincsenek megkötések.
Bozsó, veled mi a helyzet? Race jössz? Lime Partin gondolom ott leszel?
Gyári zxr dobból "kiherélt" sportdob megteszi ha kölcsön adom?
Annyi a baja,hogy csak 2csavarja van meg a harmadikat ha akarod rákell hegeszteni de én egy szezont így mentem vele amíg nem vettem 0km -s gyári dobot.
Ha valakinek kell 10e km -t futott zxr750 89-90es karcmentes dob "olcsón" akkor eladó!
Ez nagyon fasza lenne de én még nem motoroztam pályán! Gondolom nem így kellene kezdeni. Kimegyek majd P.ringre a lassú csoportba gyakorolni. Utána már bátrabban bevállalok 1 ilyen lehetőséget!
Ok, akikkel összefutsz hogy lenne rá esély hogy jönnek, azoktól mindenképp kérj (kérjetek) elérhetőséget, ha nem járnak ide fórumozni.
Hajrá Tomika, addig eddzél, és meg ne haljál!
Vagyis már 5en vagyunk, mert ott van Szőlősi Laci is, ő is ZX7R
Ok GURO, köszi a toborzást!
Meg ha össze tudsz nekem kapkodni email címeket mindenkihez, esetleg telószámokat és akkor folyamatosan értesítve lesz mindenki a friss fejleményekről.
holnap hívom Orbit-t,mert most Brno-ban van , remélem ő is érdeklődik majd, no meg a keszthelyi esküvőn részt vevő srácok
kampi-t is zaklatom ezzel az üggyel
itt a városban viszont csak én vagyok 750-es, a többiek kisebbek-nagyobbak
Igen, Tomi biztos vagyok benne hogy szabaddá teszi magát, vagy Te, Jana meg én, ez már négy.
Még 6 ződet kell keríteni, vagy ha többen lennénk még szebb lenne.
szia,
olvastam és még érdekel is a dolog, a héten beírom magam aznapra szabira ha tudom ( nálunk napról napra változnak a dolgok ), de mindenképpen szeretnék menni, szerintem Tomika is így van ezzel
adnál egy elérhetőséget?
marko.szabolcs@freemail.hu a mailom.
Ha tudnál küldeni a váltóról közeli fényképet az jó lenne.
Hány km -t futott?
Fogfelületek,kapcsolókörmök,csapágyak állapota?
Szóval az eddigi lista, ha valakit kihagytam volna az szóljon!
Ftom
Kttom
ZX7Rider
Guro
Janav
Kampi
Kaffer
Kam
pi, egy kis pályázás tényleg előnyös lesz, ha teheted mindenképpen menj ki a pancsira szokni a helyzetet, meg jövő pénteken kawa lime parti a ringen, ingyen motorozás ott is, aki teheti jöjjön, lesz kaja pija minden mint ahogy szokott lenni.
Gurom gumi ügyben az a helyzet hogy azt teszel fel amit csak akarsz, nincsenek megkötések.
Bozsó, veled mi a helyzet? Race jössz? Lime Partin gondolom ott leszel?
Annyi a baja,hogy csak 2csavarja van meg a harmadikat ha akarod rákell hegeszteni de én egy szezont így mentem vele amíg nem vettem 0km -s gyári dobot.
Ha valakinek kell 10e km -t futott zxr750 89-90es karcmentes dob "olcsón" akkor eladó!
Én is mennék mindenképpen a 7R kupára.
Már írok is a fent említett email címre
gumikkal mi a helyzet?, mi engedélyezett és mi nem?
a program kezdete és várható befejezésének időpontja?
Hajrá Tomika, addig eddzél, és meg ne haljál!
Vagyis már 5en vagyunk, mert ott van Szőlősi Laci is, ő is ZX7R
ZX kupára fel
Meg ha össze tudsz nekem kapkodni email címeket mindenkihez, esetleg telószámokat és akkor folyamatosan értesítve lesz mindenki a friss fejleményekről.
ha az időjárás engedi, holnap fél 3 körül ismét ott leszek és most lesz még pár 7-es haver is
igen, remélhetőleg akkor fasza lesz
kampi-t is zaklatom ezzel az üggyel
itt a városban viszont csak én vagyok 750-es, a többiek kisebbek-nagyobbak
Még 6 ződet kell keríteni, vagy ha többen lennénk még szebb lenne.
olvastam és még érdekel is a dolog, a héten beírom magam aznapra szabira ha tudom ( nálunk napról napra változnak a dolgok ), de mindenképpen szeretnék menni, szerintem Tomika is így van ezzel
Ti hogy álltok a lentebb írott kawa750 versennyel kapcsolatban?
marko.szabolcs@freemail.hu a mailom.
Ha tudnál küldeni a váltóról közeli fényképet az jó lenne.
Hány km -t futott?
Fogfelületek,kapcsolókörmök,csapágyak állapota?