a légszűrő most már úgy marad ahogy van, majd hétvégén talán meg tudom fordítani
mivel Nikinek még sajnos nincs ruhája, így szívesen viszlek, sőt megtiszteltetés hogy bevállalod
Beszéltem az olajos sráccal,2500-3000 között mondta literjét . Aug 1-től drágultak. Eddig nem mertem venni belőle, de ha te is ezt használod akkor nekem is jó lesz. Üdv: Kampi
Hallod, fordítva volt benne a légszűrő a gépedben és fordítva is tettük vissza. A szürke felének kell felfelé állni, a sárga van alul, és a tyukrács is a sárga felére kell.
Tomika, asszem hátsó gátló felújítás lesz a dologból, mert nem nagyon jött be ez a beállítás sem, de majd holnap a gyorsabb kanyarok megmondják az ítéletet
ja, nem riogatásként, de ma reggel az időjárás jelentés szerint holnap du-tól érkezik egy hidegfront heves záporok, zivatarok kíséretében
Szia Tom! A mol-tól melyiket használod? Van 1 cimbim ott volt üzletkötő s tud nekem baráti áron szerezni. A vectrámba is tőle veszem, semmi gond vele! Üdv:Kampi
hát kedves barátom, szégyelheted magad, hogy 12 ezret mész egy olajjal szerinted miért van előírva 6000Km?
de hát te tudod, csak akkor ne sopánkodj, hogy ha akármilyen cucctól is, de tönkre megy a vas
Nem valószínű hogy a castroltól lett főtengelyes a bringád. Azért ez egy vezető márka, nem istenítem, mert én sem ezt használom, de nem nagyon engedheti meg magának a castrol hogy a csúcsolaja szar legyen. Az hogy barna, miért baj? Az a dolga hogy elvezesse a kuplungport és úsztassa az üledéket, meg a szennyeződéseket, attól még nem rossz hogy barna, ez a lényege. Amilyen olajra kitalálták ezeket a gépeket /API-SG/, bőven túlteljesíti bármilyen mai alapolaj. A power-1 meg vastagon SJ osztály. A mol, amit használok, SL, szóval még jobb, de Midlandben láttam már SM-et is.
Remélem ezt a Castrolt nem gondoljátok komolyan,már két motorom lett csapágyas castrol pisitől!
af1-50 és zxr750
ha olaj és 4t akkor bel-ray exs10w50.
aki látta a blokkom szétszedve milyen váltó fogaskerék és csapágy kopadékok voltak benne és a főtengelynek semmi baja,pedig egy pici kopadék beleült a siklócsapágyba is.
Ha az olajon kívül mindent egyformán kaptak akkor csak az olajban van a hiba....
Castrol 10w50 asszem r4 vagy mi a pöcs a neve superbike 3-4ekm nél sötét lett míg a bel-ray exs10w50 az 12ekm nél lett picit sötétbarnás!Mikor a blokkot szétszedtem elég nehezen tudtam kezem kimosni,hogy ne csússzon és ne legyen olajszaga.
Én annak idején Castrol RS4T-t raktam bele, 10W-60-at, de utólag kiderült hogy ez csak résszintetik volt, kuplungadalék nélkül. Azért szerette. Power 1-et tehetsz bele. Én még mindig ajánlom a MOL-t.
Az elektromos hiba megoldódik a hétvégén, a hátsógumim már csak utcára használható. Cserére meg most nincs keret.Összejöttek a problémák, így nem tudom vállalni a pénteket s a szept 9-t sem! Tavaszra összekapom magam, addig elgurulgatok itt a környéken! Remélem azért meg lesz a létszám zx-kupán s tudtok indulni!
mivel Nikinek még sajnos nincs ruhája, így szívesen viszlek, sőt megtiszteltetés hogy bevállalod
ja, nem riogatásként, de ma reggel az időjárás jelentés szerint holnap du-tól érkezik egy hidegfront heves záporok, zivatarok kíséretében
Mennyiért kapod? 10-es körül tudom hozni. Boltban 4500 körül mozog literje.
Láss csodás rendes olajjal a motornak semmi baja!
Világ egyik "legkevesebb" követelményű besorolás rendszere!
Motulra tudok jo arat
de hát te tudod, csak akkor ne sopánkodj, hogy ha akármilyen cucctól is, de tönkre megy a vas
af1-50 és zxr750
ha olaj és 4t akkor bel-ray exs10w50.
aki látta a blokkom szétszedve milyen váltó fogaskerék és csapágy kopadékok voltak benne és a főtengelynek semmi baja,pedig egy pici kopadék beleült a siklócsapágyba is.
Ha az olajon kívül mindent egyformán kaptak akkor csak az olajban van a hiba....
Castrol 10w50 asszem r4 vagy mi a pöcs a neve superbike 3-4ekm nél sötét lett míg a bel-ray exs10w50 az 12ekm nél lett picit sötétbarnás!Mikor a blokkot szétszedtem elég nehezen tudtam kezem kimosni,hogy ne csússzon és ne legyen olajszaga.
miféle olajat tegyek bele?
jól olvastam valahol régebben hogy a power 1 racing castrol a legjobb neki?