Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton nem akar valaki motorozni valamerre?
Helyes! Egy négyes kergetőzés komoly lenne
Egy jól elkapott kép a Lime-ról, köszönet Figinek!
Legközelebb én is társulok.
Kár, hogy nem jöttél nem tudod mit hagytál ki
1:1
na csekkolom a képeket
Brian merre található?
Brian-től tudsz rendelni, nekem bejött 4.900 pénz + postaköltség, de szerintem fasza és megéri az árát, bár Tomika egy kicsit megetette a jobbosát a ringen a célra-rában, mivel vissza kellett tolnia magát a garvitáció ellenében
Hanter-t akartam
Nyomtam fel egy pár képet Janav te is rajta vagy meg Hunter is !
Nagyon jót csapattunk!
Koptatót tud valaki, valami jót? Vennék...
Ha több emberrel bunkózik az új portás a tulajnak finoman nem lehetne köznépien szólni?
Pont elkerüljük egymást MSN n:(
Mikor tudod elhozni a váltót meg a trafót?
Hétközben 19.00tól itthon vagyok minden nap,majd próbálok többet MSN n lenni,hogy egyeztesünk.
Amit küldtem lovét ha kevés a benzinre majd kipótolom.
Vagy hétvégén mész valamerre motorozni?
Esetleg te hétközben mikor vagy otthon,hogy hátha valamelyik munkatársam elvinne kocsival.
Ja a portassal vesztem ossze. Euroringen ilyenkor siman irtak egy cetlit, hogy majd kovetkezo alkalalommal lemotorozzuk.
Orbiek viszont kemenyen nyomtak nagyon, csak igy tovabb.
Ha valaki leviszi vegre a motorom elso beruhazas egy konyu palyamotor lesz, meg tobb ido is kene gyakorolni
Akkor én mit mondjak? Nekem meg sem engedték, hogy csak délelőtt
Nem kell valakinek a féktárcsám? kb 5000km-t futott, kopás nem mérhető rajta. A csere oka, hogy laza nittes tárcsát szeretnék helyette.
Ez jellemző, mi multkor 4-et kitejeltük a komplett délutánért, jött az orkán, aztán kb 30 percet voltam fent. Természetesen a főnök pont külföldön volt, így nem lehetett vele beszélni... ez az új portás meg köcsög.
mivel korabban mentem mind delutan, megegyeztunk, hogy 4000-et adok es 2-ig maradatok, ami igy is tortent, csak kozben tobbszor voltak fent gokartozni, es volt mikor tulmentek a fel oran is. Ergo 2x volt lehetoseg felmenni. Szova tettem, hogy ez igy nem teljesen korrekt volt, mire azt a valaszt kaptam, hogy igy jartal.
jarnak oda elegen, van masik palya is. magan jellegu inkabb a problemam, lehet csak rossz kedvem volt ma
Janav! Azt hittem csak vicceltél.. Mi volt a gond? Ha ide nem akarod mailben leírhatnád (adatlapomon)
7 es buli lesz vmikor?
marmint nem az Orbannal, hanem a kakucsi palyaval, de nem erdekes
Orbi nagyon gyors, koszonet a kakucsozasert.
Viszont tamadt kis vitam veluk, es en igy tobbet oda nem megyek
Hi! Guro megválaszolta kérdésedet, de ez nem 2 ütemű, ebbe nem kell olaj a benzinhez , már ha ezt érted "keverőolaj" alatt...Kérünk képet a gépről.
Szia! Mindenben tudok segiteni amire szükséged van. Adatlapomon megtalálsz
Hi,
mi egy páran MOL Dynamic Racing 4t 10w50 est használunk, ezzel nagyon jó a gép.
F2Tom tud ilyet szerezni normális áron
a keverőolajon mit értesz?
a normál mennyiség új szűrővel 3,6 liter, tehát marad majd 4 dl az esetleges fogyáspótlásra, de szerintem a 6000 Km alatt nem eszik meg ennyit, ha egyben van a gép