Brian-től tudsz rendelni, nekem bejött 4.900 pénz + postaköltség, de szerintem fasza és megéri az árát, bár Tomika egy kicsit megetette a jobbosát a ringen a célra-rában, mivel vissza kellett tolnia magát a garvitáció ellenében
Pont elkerüljük egymást MSN n:(
Mikor tudod elhozni a váltót meg a trafót?
Hétközben 19.00tól itthon vagyok minden nap,majd próbálok többet MSN n lenni,hogy egyeztesünk.
Amit küldtem lovét ha kevés a benzinre majd kipótolom.
Vagy hétvégén mész valamerre motorozni?
Esetleg te hétközben mikor vagy otthon,hogy hátha valamelyik munkatársam elvinne kocsival.
Ja a portassal vesztem ossze. Euroringen ilyenkor siman irtak egy cetlit, hogy majd kovetkezo alkalalommal lemotorozzuk.
Orbiek viszont kemenyen nyomtak nagyon, csak igy tovabb.
Ha valaki leviszi vegre a motorom elso beruhazas egy konyu palyamotor lesz, meg tobb ido is kene gyakorolni
Ez jellemző, mi multkor 4-et kitejeltük a komplett délutánért, jött az orkán, aztán kb 30 percet voltam fent. Természetesen a főnök pont külföldön volt, így nem lehetett vele beszélni... ez az új portás meg köcsög.
mivel korabban mentem mind delutan, megegyeztunk, hogy 4000-et adok es 2-ig maradatok, ami igy is tortent, csak kozben tobbszor voltak fent gokartozni, es volt mikor tulmentek a fel oran is. Ergo 2x volt lehetoseg felmenni. Szova tettem, hogy ez igy nem teljesen korrekt volt, mire azt a valaszt kaptam, hogy igy jartal.
jarnak oda elegen, van masik palya is. magan jellegu inkabb a problemam, lehet csak rossz kedvem volt ma
Hi,
mi egy páran MOL Dynamic Racing 4t 10w50 est használunk, ezzel nagyon jó a gép.
F2Tom tud ilyet szerezni normális áron
a keverőolajon mit értesz?
a normál mennyiség új szűrővel 3,6 liter, tehát marad majd 4 dl az esetleges fogyáspótlásra, de szerintem a 6000 Km alatt nem eszik meg ennyit, ha egyben van a gép
na csekkolom a képeket
Nagyon jót csapattunk!
Koptatót tud valaki, valami jót? Vennék...
Mikor tudod elhozni a váltót meg a trafót?
Hétközben 19.00tól itthon vagyok minden nap,majd próbálok többet MSN n lenni,hogy egyeztesünk.
Amit küldtem lovét ha kevés a benzinre majd kipótolom.
Vagy hétvégén mész valamerre motorozni?
Esetleg te hétközben mikor vagy otthon,hogy hátha valamelyik munkatársam elvinne kocsival.
Orbiek viszont kemenyen nyomtak nagyon, csak igy tovabb.
Ha valaki leviszi vegre a motorom elso beruhazas egy konyu palyamotor lesz, meg tobb ido is kene gyakorolni
jarnak oda elegen, van masik palya is. magan jellegu inkabb a problemam, lehet csak rossz kedvem volt ma
Viszont tamadt kis vitam veluk, es en igy tobbet oda nem megyek
mi egy páran MOL Dynamic Racing 4t 10w50 est használunk, ezzel nagyon jó a gép.
F2Tom tud ilyet szerezni normális áron
a keverőolajon mit értesz?
a normál mennyiség új szűrővel 3,6 liter, tehát marad majd 4 dl az esetleges fogyáspótlásra, de szerintem a 6000 Km alatt nem eszik meg ennyit, ha egyben van a gép