Hi,
bakker, sajnos nem lett jó semmi, azaz egy 4 perces állás még az elején, azon látszik, hogy épp öltözünk be
szerintem menet közben mindig kikapcsolt az aksija miatt, de ilyenkor meg nem tudja elmenteni a dolgokat.
BOCS, legközelebb remélhetőleg összejön a dolog
Nekem van váltóm ha érdekel! ebay magyarországra drága posta banki utalás pajpal de be nem szerezhetö alkatrész is van én már vásároltam francia bontó nagyon korrekt provance motor keress rá
Tomikával majd este beszélek, mert most "nyaral" és nem akarom zavarni
a pályába beletoldottak néhány kanyarnál, így egy kicsit tempósabb lett szerintem.
mi készülünk, csak az időjárástól függ a dolog, de fél 3 körül érünk csak le
Indulásunkról fogalmam sincs,én furgonnal megyek az biztos,csak nemtudom a többiek közül ki jön és aki jön azok közül ki jön velem a dobozba...Mi délutános jegyre játszunk úgyhogy 13 körül megkéne érkezzünk bár szerintem késni fogunk picit....Akkor majd a pályán összefutunk max..
Biker, van itt Bereihez telószám, április 19. hozzászólás (http://sgforum.hu/listazas.php...) magasságában keresd, hívd fel őt és egyezkedj vele kedvezmény ügyben. Elmondod mi kell, és mondja hogy mennyi.
Na, ZX7R és ZXR750 toborzás!
Ftomika, meg Jana számítok rátok is, meg a toborzásban is segíthetnétek, meg a többiek is!
Sikerült elintéznem, hogy a következő kawa kupán (szeptember 9. ha jól gondolom csütörtök) lenne egy ZX7R-ZXR750 kupa.
Amit sikerült elintéznem, hogy a kawasaki felvállalná a nevezési díjat, csak a napi licenst kellene kifizetni. (ez olyan 4000 Ft nagyságú pénz.
Feltétele is van a dolognak, minimum 10 fős személyzettel meg kéne jelennünk!
Szóval jó lenne felkutatni az összes 750 es kawasakit!
Mi van a versenyen?
Eddig mindig kaptunk ebédjegyet,
Ingyen box a kawáknak,
ingyen köridőmérő, (szabadedzés, időmérő, verseny)
Minden körről lista nyomtatás, (láthatod a köridők javulását, romlását körről körre).
Ernyős lányok a rajtrácson.
Verseny után ott várnak mindenkit szomjoltóval.
Szóval jó lenne összekapni a csapatot, meg kéne mutatni az öreg ólommadarakat hogy még vagyogatunk egy páran!
Aki részt venne a mókán, az mindenképpen jó lenne ha jelezné itt és küldjön egy email, hogy összegyűjtsem a csapatot és mindenkit tájékoztatni tudjak a folyamatos fejleményekről.
De azért aki tud az segítsen, keressük meg a többieket (iwiw, facebook, fórumok), és hasonló helyeken.
na ez kérdés hogy mennyit ment a blokk, mert nemtudom.
a törzskönyvvel meg nem volt problémám mert az nálam van.
az árakról meg annyi hogy nem tucat db.
mi csajszival pontban 13.00 kor indulunk, szal tudunk együtt is menni a pályán , persze ha a nem éppen kawasaki párti isten is úgy akarja időjárásügyileg
Mia rajz a hétfővel?Nekem tuti a buli PÁSSZEG!
Most néztem,elvileg szabad a pálya bár volt rá példa hogy utolsó pillanatba beírtak vmi szaros programot, de szerintem most nem fognak!Áprili fecónak szóltam meg tamáskának és az F2 es haveromnak akinek én hoztam el a gépét ócsáról,már meséltem róla.... Kb ez a különítmény innen Tb ről.....
a váltót baján vettem és nincs meg az én blokkom mert beszámolták 100ba és így hoztam el a másikat 100ért egyébként 80 körül adtak akkoriban egy váltót itt magyrhonban.egyébkét a fogaskerekek nagy része odavolt főleg a négyes az apró darabokban,léptető villa tengelye szintén kettétörve olajzó csövek összehajolva kukactengelyből kitörtek darabok amugy ennyit az állapotáról
blokkcsere minden további nélkül megoldható csak legyen egy adásvételi vagy számlád a blokkról
csak ezután még hozzá kell számolni a forgalmi és törzskönyv cseréjét
Lehet azt kellene.
Komplett blokknál ha motorszámot szépen átütöm akkor az végülis járható út vagy blokk csere hivatalosan megoldható?
Ebayon van két db komplett blokk de horror áron.
Te hol vettél blokkot?Meg mnnyiért?
Régi blokkodban a váltó milyen?
Valaki tudna segíteni ha ráér és vágja a külföldi licitálós oldalakat vagy van céges telefonja?
Lehet én vagyok béna de ebay.de n 2db váltótt találtam csak és haza bontókat körbetelefonálni meg egy vagyon,akikenk van weboldala ott sincs 7R váltó:(
bakker, sajnos nem lett jó semmi, azaz egy 4 perces állás még az elején, azon látszik, hogy épp öltözünk be
szerintem menet közben mindig kikapcsolt az aksija miatt, de ilyenkor meg nem tudja elmenteni a dolgokat.
BOCS, legközelebb remélhetőleg összejön a dolog