Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap sanszos, hogy szar időnk lesz, de keddre szerintem szép lesz.
Nekem a vezműláncom valahol Japán és Mo között van még mindig... Már nagyon bánom,hogy legutóbb nem cseréltettem ki,mert a szerelőre hallgattam. Ilyenből kimaradni!
Remélem nektek szép időtök lesz!
Ezt már szeretem!
Ha van motoros haverod,jöjjön bátran!
Ok, ott a helyem! Veszprémben találkozzunk a TESCO parkolóban
10-én kedden
OK,jó veszprémi tali! De melyik nap, mert lemaradtam 1 kicsit!
Ajánlom is!Mert nagy balhét szeretnék megyünk egy kört,aláírjuk a pappert,aztán megint megyünk egy kört
Matska, Tomika fehérvári spanja, de gondolom értesíti őt is Tom
akartam már kérdezni,hogy a Barátunk a zzr 1100 as gépezettel nem jönne?
üdítőt állom
így így
Akkor most szívja fel magát mindenki és jöjjön A garázsomnál meg csinálunk egy motoros( 7es) talit is...persze csak rövidet
mindenki szégyelje magát! hogy csak egy motoros társunk elmezavarodottságára vagytok képesek eljönni, a szervezett 7-es talikra nem
de akkor most már jöjjön mindenki!
Szia! Naná nem baj,viccelsz?! Várunk Téged is!
Júúj,de "sok" szép 7es lesz! Így már mindjárt jobban van kedvem...
Többiek? Viri? KisKar?
Mehetnénk együtt, mi is Veszprém fele megyünk, max ott valahol ütközünk, aztán Tapolca felé vesszük az irányt. 13h felé indulunk Fehérvárról, sztem 2 körül max Veszprémnél vagyunk. 3-ra Keszthelyen vagyunk, és akkor lazán megyünk.
köszi
hi!tavaly vettem jánoshalmán főtengely+hajtokarok+össz csapágy 60pénzért persze bontottan korekt a srác tudom ajánlani
Üdv, mennék én is ha nem gond! Mikor lenne pontosan s hol találkoznánk Keszthelyen?
én is úgy tervezem hogy megyek, csak ha a neten azt látom, hogy mindenhol zuhog, akkor nem megyek, de ahogy mondtam, előtte rádcsörgök.
16-án dolgozom, és ráadásul oktatást is tartok, este meg fociedzést tarunk szal az nekem egyáltalán nem jó
a mostani vasárnapra gondoltam kakucsot, de megint autós hétvége lesz faszom
16-án hétfőn mit csinálsz?
Látom. Ez idén eddig, mindig így indult, és mind a kétszer motoroztunk. Én mindenképp felmegyek, eddig mindig szerencsénk volt. Max hazajövök...
Szerintem ha eso lesz, marad vasarnap az euroring, Orbi mit szolsz?
Tomika!
jobb, ha meg se nézed az időképet, mert fel fogsz robbanni
2kor végzek holnap, az akkori időjáráshoz viszonyítom majd az indulást és persze egyeztetünk is, hogy hol milyen fos az idő...
Tomika!
nagyon jó lenne, ha tudnál hozni nyomásmérőt a ringre, mert nekem ugyebár 2.9 van hátul ráadásul a két személy miatt nem is tudom leereszteni a ring előtt
kösz
Előre 2 bar, hátra 2.2