Nekem a vezműláncom valahol Japán és Mo között van még mindig... Már nagyon bánom,hogy legutóbb nem cseréltettem ki,mert a szerelőre hallgattam. Ilyenből kimaradni!
Remélem nektek szép időtök lesz!
mindenki szégyelje magát! hogy csak egy motoros társunk elmezavarodottságára vagytok képesek eljönni, a szervezett 7-es talikra nem
de akkor most már jöjjön mindenki!
Mehetnénk együtt, mi is Veszprém fele megyünk, max ott valahol ütközünk, aztán Tapolca felé vesszük az irányt. 13h felé indulunk Fehérvárról, sztem 2 körül max Veszprémnél vagyunk. 3-ra Keszthelyen vagyunk, és akkor lazán megyünk.
én is úgy tervezem hogy megyek, csak ha a neten azt látom, hogy mindenhol zuhog, akkor nem megyek, de ahogy mondtam, előtte rádcsörgök.
16-án dolgozom, és ráadásul oktatást is tartok, este meg fociedzést tarunk szal az nekem egyáltalán nem jó
a mostani vasárnapra gondoltam kakucsot, de megint autós hétvége lesz faszom
Tomika!
jobb, ha meg se nézed az időképet, mert fel fogsz robbanni
2kor végzek holnap, az akkori időjáráshoz viszonyítom majd az indulást és persze egyeztetünk is, hogy hol milyen fos az idő...
Tomika!
nagyon jó lenne, ha tudnál hozni nyomásmérőt a ringre, mert nekem ugyebár 2.9 van hátul ráadásul a két személy miatt nem is tudom leereszteni a ring előtt
kösz
Remélem nektek szép időtök lesz!
Ha van motoros haverod,jöjjön bátran!
de akkor most már jöjjön mindenki!
Júúj,de "sok" szép 7es lesz! Így már mindjárt jobban van kedvem...
Többiek? Viri? KisKar?
16-án dolgozom, és ráadásul oktatást is tartok, este meg fociedzést tarunk szal az nekem egyáltalán nem jó
a mostani vasárnapra gondoltam kakucsot, de megint autós hétvége lesz faszom
jobb, ha meg se nézed az időképet, mert fel fogsz robbanni
2kor végzek holnap, az akkori időjáráshoz viszonyítom majd az indulást és persze egyeztetünk is, hogy hol milyen fos az idő...
nagyon jó lenne, ha tudnál hozni nyomásmérőt a ringre, mert nekem ugyebár 2.9 van hátul ráadásul a két személy miatt nem is tudom leereszteni a ring előtt
kösz