Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hol az adott az időpont a kérdés
a képeket ma este megpróbálom feltolni,mert nem vagyok napközben gépközelben.
jó kis stílustanulmányt lehet összerakni a képekből
Nekem kellene,de csak a télen,mert már kifogyott mindenem.Gondolom ez nem minősül ajánlatnak .Sajna most nem megy. Hátsó lánckerekem megvan,már csak első meg a lánc kellene...mennyi az ára?
Igen a tiéd volt a képeid alapján, fasza gépsas
Hogy mikor? Amint szerzek valami épkézláb gumit
Sürgösen küldj képet meg árat írj,mert nemsokára lejár egy licit és mást nem lecsapom azt!
Hej Gyerekek! Nagyon jót csapattunk kakucskán!
köszönet GUROnak meg a jó meccselésé Wr Lacinak....
meg az üzembiztos MITO nak
Ez bejövős.....nagyon..
mikor megyünk?
hozzászólásom ásodik fele DELETE! momst néztem kijére is irtad azt hittem nekem, a "lánc szetteset" sorry
aaahamm értem! ennyire nem vagyok jártas a témában..
Lánc szettről beszélek!35be ajánlotta a koma
lánc szetről volt szó!
Nem csak láncról azért érdekelt....

Nem kell senkinek 530as lánc? még a zxr re vettem,nincs kibontva se a doboz!
d.i.d. egy márka és egy did zvm2 kétszer annyi mint a did vm
itt van a Hringen egy szerelő koma, haverom. és ő nézte meg ,h milyen kell rá és hozat ha kell,valami japán gyártmányt, azt mondta ugyan az a minőség mint a D.I.D. ők használják a gixereken ott a pályán.
35-ért már kapsz egy zvm2-es láncot.
hol kapsz zvm2 lánc szetett 35ért?
Mert nekem is cserélni kell.
Valószínűleg az az én vasam volt!
Frissen mosva, leszervizelve :)
Egyébként '99-es.
helo halo! Eladó a 7r-em! 97'-es, blokk nagyon egyben van nem csörög zörög, nem füstöl,szépen egyenletesen jár!yoshimura carbon puff van rajta. amit cserélni kell : kuplung csúszik(20.000ft ),és lánc szett (35.000ft) esztétikai hibái vannak ezért ennyi amennyi!friss müszaki!43.000km van benne. 470papir az ára! az alkatrészekben tudok segíteni! csuma 30/296-8272
az esti motorozáshoz valót innen, nem tom, hogy ez jó lesz-e?
http://letoltes.kawasaki.hu/em...
PROGRAMOK
Pályamotorozás
A Lime Party-n már délután 16 órától indul a pályamotorozás. Négy csoportot indítunk és lehetőség lesz utassal együtt is felmenni a pályára. A részletes időtervet a képek között láthatjátok, vagy INNEN letölthetitek.
Regisztrálni már 15 órától lehet, a gyorsabb regisztrálás érdekében töltsd le a Pályahasználati Nyilatkozatot és kitöltve hozd magaddal.
Utas motoroztatáshoz külön kell regisztrálni, valamint ha valaki csak kísérőként jön ki és szeretne este részt venni a Grill party-n a grilljegyhez neki is regisztrálnia kell

ezt honnan töltsem le kitudja Pályahasználati Nyilatkozatot és kitöltve hozd magaddal.
bocs, a lime party időterve lett volna csatolva, csak lemaradt
nesztek
2003-ban USA piacra még termelték.
drzxr750@gmail.com képeket küldök
Hülye kérdés lesz....
Meddig gyártották a zx 7-et?
Láttam a minap egyet a 11 ker savoya parkba és baszott szép vót
ha azonos a H modell L -lel tudok adni bontot hibátlan alsó,felső munkahengert is!
Bár ha nincs oválisra kopva a henger akkor javítókészlet bele szakszerű beszereléssel amit had ne mondjak el maradjon műhely titok:)