a hol az adott az időpont a kérdés
a képeket ma este megpróbálom feltolni,mert nem vagyok napközben gépközelben.
jó kis stílustanulmányt lehet összerakni a képekből
Nekem kellene,de csak a télen,mert már kifogyott mindenem.Gondolom ez nem minősül ajánlatnak .Sajna most nem megy. Hátsó lánckerekem megvan,már csak első meg a lánc kellene...mennyi az ára?
Hej Gyerekek! Nagyon jót csapattunk kakucskán!
köszönet GUROnak meg a jó meccselésé Wr Lacinak....
meg az üzembiztos MITO nak
Ez bejövős.....nagyon..
mikor megyünk?
itt van a Hringen egy szerelő koma, haverom. és ő nézte meg ,h milyen kell rá és hozat ha kell,valami japán gyártmányt, azt mondta ugyan az a minőség mint a D.I.D. ők használják a gixereken ott a pályán.
helo halo! Eladó a 7r-em! 97'-es, blokk nagyon egyben van nem csörög zörög, nem füstöl,szépen egyenletesen jár!yoshimura carbon puff van rajta. amit cserélni kell : kuplung csúszik(20.000ft ),és lánc szett (35.000ft) esztétikai hibái vannak ezért ennyi amennyi!friss müszaki!43.000km van benne. 470papir az ára! az alkatrészekben tudok segíteni! csuma 30/296-8272
PROGRAMOK
Pályamotorozás
A Lime Party-n már délután 16 órától indul a pályamotorozás. Négy csoportot indítunk és lehetőség lesz utassal együtt is felmenni a pályára. A részletes időtervet a képek között láthatjátok, vagy INNEN letölthetitek.
Regisztrálni már 15 órától lehet, a gyorsabb regisztrálás érdekében töltsd le a Pályahasználati Nyilatkozatot és kitöltve hozd magaddal.
Utas motoroztatáshoz külön kell regisztrálni, valamint ha valaki csak kísérőként jön ki és szeretne este részt venni a Grill party-n a grilljegyhez neki is regisztrálnia kell
ezt honnan töltsem le kitudja Pályahasználati Nyilatkozatot és kitöltve hozd magaddal.
ha azonos a H modell L -lel tudok adni bontot hibátlan alsó,felső munkahengert is!
Bár ha nincs oválisra kopva a henger akkor javítókészlet bele szakszerű beszereléssel amit had ne mondjak el maradjon műhely titok:)
a képeket ma este megpróbálom feltolni,mert nem vagyok napközben gépközelben.
jó kis stílustanulmányt lehet összerakni a képekből