Szee!
Rendőrrel telivan b.....va!
Vigyázni kell nem kell száguldozni bent az biztos,meg inni se de az alap mondjuk...
Amúgy fasza nagyon idén már kétszer voltunk....
Persze gyere nyugodtan...
Szevasz tesó!
Jövőre elnéznék én is, ha nem probléma!
Rendőrök és motorosok aktivitása mekkora a Balatonon? Július utolsó hetében ugrunk le Zamárdiba haverokkal. Gixxer, AF1 125 Sport Pro, Fiat Punto, így megyünk
Csumi!
Bocsi fiúk + lány ,hogy nem köszöntem el rendessen Kenesén de már nem volt erőm beöltözve felmenni a dombra így is vert a víz már reggel...!
Egyébként jó volt a hangulat ...külön köszönet Nikinek a sörfürdőért amit nagyon élveztem!
Hali! Fel tudod adni postán a gyertyát? Fizetem az utat. A héten valószínű ugrik rá egy ZZR karbisor, aztán ha már szét van borítva beletenném a gyertyát.
Üdv!
Zamárdi, Siófok mennyire tiszta?
Rendőrrel telivan b.....va!
Vigyázni kell nem kell száguldozni bent az biztos,meg inni se de az alap mondjuk...
Amúgy fasza nagyon idén már kétszer voltunk....
Persze gyere nyugodtan...
Jövőre elnéznék én is, ha nem probléma!
Rendőrök és motorosok aktivitása mekkora a Balatonon? Július utolsó hetében ugrunk le Zamárdiba haverokkal. Gixxer, AF1 125 Sport Pro, Fiat Punto, így megyünk
Bocsi fiúk + lány ,hogy nem köszöntem el rendessen Kenesén de már nem volt erőm beöltözve felmenni a dombra így is vert a víz már reggel...!
Egyébként jó volt a hangulat ...külön köszönet Nikinek a sörfürdőért amit nagyon élveztem!
Guroék jó fejek, remélem legközelebb többet tudunk dumálni pár sör mellett!
pár söröcske vagy nem is tudom még hogy mi legyen az
És akkor ismét kérjük szépen a sátradat..
nem vagy elég aktív a Nóra ügyben please, help me!
lehet hogy félúton benyomta oszt ott haverkodik valamelyik sarkon a rendőrökkel