Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na még jó hogy nem mentem a mátrába akkor... nincs jogsim csak szigetelő szalagom
erre nem sok jót nézek ki az időből.Nem lesz ma motorozás szerintem.Marad a bütykölgetés,mindig van valami apró csiszolni való a gépen,én legalábis találok minig valamit,ha másnem takaritom.A kocsit is kéne,de arra nem fülik a fogam.
az a nagy motor inkább távolodik mint sem közeledik általában

na kellemes további napot és sok napsütést mindenkinek!
Utoléri a motort az autó?
akkor legalább vannak még ilyenek is, bár vasárnap én is találkoztam normális motoros-rendőrrel, mire intettem volna neki ő már rég intett is mint motoros a motorosnak
na most lépek haza, meguntam a melót, de este fellépek még azt nézem ki mit írt
senki ne feledje a motoros találkozót Kenesén!, ott lesz a 7-es találkozónk, mindenkinek KÖTELEZŐ!
Volt egy rgv 250em annó,törötten vettem hoztuk haza transporterbe,lejárt a vizsga.Mondom a havernak lekéne műszakiztatni.Telefonált egyet már vihettük is.Még csak ki se kellet venni a transporterből
És ilyen helyek a mai napig vannak.Bár már be kell tolni a vizsgasorra,de megoldanak mindent.
Mit ér? Hát kilométerekről figyelmezteti az autóst,hogy ideje lesz lassítani,mert ott a távolban egy nagy-motorkerékpár közlekedik
kb 2 hete a mátrában mindenkit kiszedtek,én hálistenek nem voltam fent.2 rendőr álitgatot 2en irták a csekkeket 2 motoros rendőr meg startra kész ha valaki megakarna lépni.Bár tavaly beszélgettem fent az egyikkel,nézegettem az fjr-jeiket,és a normális fajta volt,kérdeztem jók e a vasak.Aszt mondták jók meg mennek,de nem a mátrában,és hogy ha nem hibázok,az életbe nem érnek utól fent.Hálistennek,a mostani rendőrök normálisabbak,és ha nem száguldozáson kapnak,békén hagynak,megnézik a papirokat és kész.De van azért még egy régi motoros,motoros rendőrt csináltak belőle,van egy honda robogója,multkor döltögette a faluba,mert falumbeli,melegitete a gumit,de minek?Na ő még szokot baszkódni,de hálistennek hülye a motorokhoz.
nagyon szép és még prizma is van rajta
csak tudnám mit ér az ott?
nekem még fékmérés is volt, persze nem is bánom, szerintem az normális dolog, de a prizmáról nem is kérdeztek, nem is mondták.
a sportkipu szerintem meg még biztonságosabb is, mert néha az elmélázó autós legalább meghallja hogy közeledem, persze a vizsgára egy SRAD gyári dobjával érkeztem, be se mérték a zajszintet, mert olyan halk volt ( egy kis átalakító kellett hozzá a cső végére ), hanem simán felirták, ami a dobon van, hogy gyárilag 90dB a zajszintje , nem is érdekelte, hogy SUZUKI dob Kawasakin , lenyűgözte őket a zöldsárkány szépsége
a gumi előző nap volt feltéve pályázott, szélén kissé kopott, de megmagyaráztam, hogy ott van kopva, ahol nincs is minta, így azzal se baszakodtak, meg szerintem emberileg is normálisak voltak, de hát ez is nagyon vizsgahely függő
hát lehet akkor én is felbaszok vmi kis fényvisszaverőt, bár értelmét nem látom, de jobb ha nem baszogatnak miatta, ki tudja nyáron merre is megyek még, mert szerencsére itt nálunk azért ennyire nem baszakodnak a rendőrök.
a choppereseket meg szerintem azért nem baszogatják, mert igazából nem is hang zavarja őket, hanem mert mi "száguldozunk" és olyankor kurva hangosak vagyunk no meg irigyek is ránk a rend őrei
Vizsgán nekem se kérték,de ez mint tudjuk hely fügvénye is.Havernak vágott slickel ment vizsgára a motor,és átment.Másik haver meg 2napig épiti a gépet vissza hogy átengedjék.Valjuk be,ha mindent megnéznének,melyiket engednék át?Sport motort se sokat látni gyári kipufogóval,és hát van egy bizonyos decibel amit nem léphetne át.Át mennék a labancokhoz forgalmi nélkül jönnék haza ez tuti.A hangja miatt.Északa nem mehetsz a kamionnal ha nincs meg a papir hogy nem halad meg bizonyos értéket a zajszenyezése.
Májusban voltam vizsgán,előtte kérdeztem mi az ami kell?!
Jó gumi,2db tükör,és hátra prizma A többi nem számít,de ezeket fényképezik... Biciklisbolt,280ft tartóval.a műanyag rendszámtábla hátuljára erősítettem a tartót és pont a renszám aljára illeszkedik és csak a kis négyzet prizma látszik,mint ha egyben lenne.
Leirva nemtudom hol van,és hogyan van megfogalmazva,mert azzal jöttek hogy kell rajta lennie,mert gyárilag is van.Ők azt állitják hogy a rendszám alatt kéne lennie,de sok motoron gyárilag a rendszám fölött van.Volt rendszámtábla keretem,tavaj vettem 200ftért öntapadós prizmát,amit a kamionokra ragasztanak,és az alsó részét végig ragasztottam.idén szerváltam másik rendszámtábla tartót,és igy a rendszám aljára tettem a prizmát.Idén még nem volt afférom a rend éber őreivel,de a hegyen azért megfordulnak.Szerencsémre a normálisabbakat fogom ki,és mivel jók a gumik,meg működik minden igy általába meguszom.De tavaj hallottam,hogy Miskolcon kamionnal kivonultak,és nézték a motorokat,és hát a hangja nem igazán felelt meg egyiknek sem.Nem akarok chopper ellenes lenni,de azok között is van aminek olyan hangja van hogy beszarás.Miért csak a sport motorosokat baszogatják?
nem tom, még nem próbáltam , de majd a talin kivesézzük a dolgot
a vizsgán nekem semmiféle prizmát nem kértek tavaly, mi ez a hülyeség, meg hova kellene tenni?
Szia!
A pirzma miatt nem baszogatnak erre ,de műszakira kellett.Az én muzzym is kiégett már rendesen Meg lehet tömni utólag?
hi,

ezt a macskaszemes dolgot leírnád bővebben?
mi a faszért baszogat a rendőr holmi prizma miatt?, ez le van írva, hogy kell?
a kipuhangért engem se szoktak megdícsérni, de eddig még megúsztam a dolgot, mondjuk most már lassan engem is zavar a hangja, mert tökre kiégett Mr. Muzzy belseje
hello nemtomi,

engem igazából a plexid érdekelne tudok helyette adni egy nem bubis full sötétet plussz lóvét
a színe olyan mint a tiéd, csak nekem kellene a bubis és ez a sötét plexim még fel se volt téve, csak megvettem
néha jól jönne, ha nem szaggatna le a gépről a szél és ilyenkor akarom a gyárit lecserélni

üdv, GURO
Én jelenleg a pirellire esküszök,mátrázok,egyenesbe nem sokat megyek,azt nem is élvezem igazán.Multhétvégén nem nagyon kellet melegiteni a gumit,de mintha odaragasztoták volna a kanyarokba.Pestről hozom 20é párban,és nincsennek megégve a szélei,fel is teszi a gyerek ha motorral mész,és az árban benne van a szerelés is.Sokan vágott slickel mennek a haveri társaságban,csak én kicsit óckodok tőle,mert ha szaki a rendőr kiszurja,és ugyis mindig baszogatják az embert valamiért.Full raptor rendszer van rajta,és hát van hangja,városba nem győzöm elváltogatni3környékén,hogy csendbe legyen:).De vannak jó fej rendőrök is felénk,megállit,neme eladó a gép mert nagyon tetszik neki,menyit megy stb.Persze mindig aszt mondom pálán már mentem 130at vele
Tavaly itt a macskaszem volt a sláger,10papir a bünti.Gazdaságos áruházban 290ért van párba autóajtóra szerelhető macskaszemes ajtó védő
Legjobb
Szia Ákos! Képet sajnos nem tudok küldeni, mert jelenleg nincs nálam. Középen szűz a gumi, legeslegszélén 2 mm van.
supercorsa van nekem is.Tetszik nagyon,olyan mint a slick.Tapad,mint a rágógumi
Milyen állapotu d211et tudsz 20ért?Volt nekem is,de a széle már nemsokat birt,jelenleg super corsa van fent,egyenletesebben volt kopva eredetileg,és ha bemelegszik,nekem jobban tetszik mint a dunlop.
Utcán abszolút nem akarod használni? Mert baszott olcsón tudok neked szerezni Dunlop D211GP-t. Legdrágább esetben is 20 000 Ft/pár! Majd megnézheted az enyémet is...