akko meg még jó, hogy nem mentem oda a gyerekhez
de a VTR re nem is emlékszem , mondjuk az úton csak arra tudtam figyelni, hogy Tomika nem hagyjon le mint a szart , a camping-ben meg túl sok volt a motor és ott is azt a 9-es nézegettem, amelyik hajaz a tiédre
akkor meg vazzeg
oszt dudálni nem tudsz?
nézegettem én azt a 9-est, de nem mertem volna 100% ra mondani, hogy te vagy az
a sört azért nem felejtettem el
OK!
Egyébként pénteken amikor felmentem az elkerülőre a 81-ről akkor húztatok el mellettem! Utána meg amikor a 7re fordultatok rá az elkerülőről akkor mögöttetek álltam!
az faszás lenne.
én szerda estétől kisebb fajta partyn leszek Bakarattyán vasárnap du-ig, szal inkább akkor majd csörgess és megoldjuk a "cserét"
és kösz
Péntek nekem is sikerült, 11kor már vízszintben voltam... Szombaton meg keveset ittam, este meg már lefáradtam, úgyhogy 11 körül már feküdtem. Láttam az akra rendszeredet egy fekete hetesen
jó lesz az én úgy gondolom ,
vigyek koreai kóstolót?
igaz az csak 20%-os, de nem tudom hogy ittál-e már hasonlót
mint az ízetlen vodka , de ha nemet mondasz, azt is megértem, akkor majd elfogy vmikor máskor
ha teljesen elkészültetek hívj!
de a VTR re nem is emlékszem , mondjuk az úton csak arra tudtam figyelni, hogy Tomika nem hagyjon le mint a szart , a camping-ben meg túl sok volt a motor és ott is azt a 9-es nézegettem, amelyik hajaz a tiédre
oszt dudálni nem tudsz?
nézegettem én azt a 9-est, de nem mertem volna 100% ra mondani, hogy te vagy az
a sört azért nem felejtettem el
Egyébként pénteken amikor felmentem az elkerülőre a 81-ről akkor húztatok el mellettem! Utána meg amikor a 7re fordultatok rá az elkerülőről akkor mögöttetek álltam!
én szerda estétől kisebb fajta partyn leszek Bakarattyán vasárnap du-ig, szal inkább akkor majd csörgess és megoldjuk a "cserét"
és kösz
ha meg lesz a plexi, akkor vagy itt jelentkezz, vagy hívj a 70/933-4053-on
már nagyon várom
GURO
vigyek koreai kóstolót?
igaz az csak 20%-os, de nem tudom hogy ittál-e már hasonlót
mint az ízetlen vodka , de ha nemet mondasz, azt is megértem, akkor majd elfogy vmikor máskor
ha teljesen elkészültetek hívj!