Jó a bubis plexi,nekem sötétitet van,sötétben ha bebujok mögé a műszerfalat látom benne,de fölötte is lehet kukucskálni.Jól is néz ki,meg praktikus is.Tegnap találkoztam egy 7r-es kolegával,sima plexi volt rajta,és olyan snasznak tűnt.Felénk se sok jót nézek ki az időből,és a füredi kamerából se.De tegnap is igy indult,és kibirta eső nélkül.Max a bütykölés marad.
Elázni nem szeretnék én sem,de jól esne hosszabb távon tesztelni a gépsárkányt.Most néztem az időjárás előrejelzést a tv-ben,meg az Ozon-on,nem kecsegtetnek semmi jóval.......
Mi legyen?
nézem a netet, de nem sok jót mutat az időkép
ha javulna a helyzet akkor lehet el tudok gurulni, viszont esőben nem sok kedvem van motorozni
kezdődik a moto2 a digin!
Nehéz az élet, sok a bú, a bánat, örömünk alig van, de örüljünk a mának! Szívemben a remény izzik, parázslik! Tán gondolsz rám, várok Rád: Most és mindhalálig!
A prizma tényleg kötelező tartozék.Nekem is vizsgán mondták,mert nem volt.......(mondjuk,nem is néztek semmi mást)
A kiput utólag is lehet bélelni.Én már csináltattam az előző mocimhoz.Olyan lesz a hangja amilyennek te szeretnéd:mély-magas-visító-halk-stb.....Nekem a PROEX-s fiúk csinálták,itt nálunk a XVII.-ben.Árban és minőségben is nagyon jók,korrekt-jó fej srácok,mindenre garanciát vállalnak!(nem csak mondják,mint néhány helyen!)
Biztosan meg lehet tömni. A szegecsek lefúrásával, vagy, ha csavarok vannak, azok kicsavarásával bontható. (persze szegecs esetén legalább annyi és olyan méretű szükségeltetik az összerakáshoz egy szegecshúzóval) Esetleg csavarosra alakítani a megfelelő anyagú csavaranyák belülre hegeszttetésével, de ehhez azért szép és lapos fejű csavarok kellenek. Nálam az üveggyapot bevált, csak annál a dobnál hiányzott belőle, amelyikbe kevésbé egyenesen áramlanak a gázok (de el nem égett). 7R-nél lehet, hogy az egyetlen dob picit forróbb, legfeljebb gyakrabban tömi újra az ember. Ahol kifújja a gyapotot, ott sűrű fémszövet, vagy pár cm-en alufóliával áttekerés segít (utóbbitól hangosabb lesz, arányosan a lezárt szakasszal).
Hát 7végén kirajzanak pont a motorosok miatt.Gyöngyös széle,füreden a temetőnél,házán bejönnek a parkolóba északi oldalon is szoktak lenni.Bár van amikor nem is látni őket.De jogsi nélkül necces szerintem.
Mi legyen?
nézem a netet, de nem sok jót mutat az időkép
ha javulna a helyzet akkor lehet el tudok gurulni, viszont esőben nem sok kedvem van motorozni
kezdődik a moto2 a digin!
Gondolom ezt a projectet már lekéstem.......
Átlátszó,füst és sötét füst! 10ezer/ db
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
de azért kösz az infót
de sebaj, majd csak szerzek vhonnan másikat
A kiput utólag is lehet bélelni.Én már csináltattam az előző mocimhoz.Olyan lesz a hangja amilyennek te szeretnéd:mély-magas-visító-halk-stb.....Nekem a PROEX-s fiúk csinálták,itt nálunk a XVII.-ben.Árban és minőségben is nagyon jók,korrekt-jó fej srácok,mindenre garanciát vállalnak!(nem csak mondják,mint néhány helyen!)