Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó a bubis plexi,nekem sötétitet van,sötétben ha bebujok mögé a műszerfalat látom benne,de fölötte is lehet kukucskálni.Jól is néz ki,meg praktikus is.Tegnap találkoztam egy 7r-es kolegával,sima plexi volt rajta,és olyan snasznak tűnt.Felénk se sok jót nézek ki az időből,és a füredi kamerából se.De tegnap is igy indult,és kibirta eső nélkül.Max a bütykölés marad.
Elázni nem szeretnék én sem,de jól esne hosszabb távon tesztelni a gépsárkányt.Most néztem az időjárás előrejelzést a tv-ben,meg az Ozon-on,nem kecsegtetnek semmi jóval.......
Mi legyen?
Ja, elég cink az időkép, lehet marad a motogp.
Kösz mindenkinek a plexis infókat, most már hamarosan lesz bubis plexim
Hi,

nézem a netet, de nem sok jót mutat az időkép
ha javulna a helyzet akkor lehet el tudok gurulni, viszont esőben nem sok kedvem van motorozni
kezdődik a moto2 a digin!
Szia! Létezik zxr750,1993 típusra is ilyen ?
Csak nem motorral mentek? Itt zalában szakad az eső
Még nem indultam. Délután 1-2 fele.
Mikor indulsz?
Gondolom ezt a projectet már lekéstem.......
Halli! Duplbubis plexit tudok 3 féle színben!
Átlátszó,füst és sötét füst! 10ezer/ db
Nem jön le ma valaki siófokra?
Tőle vegyél plexit, nem adja drágán, én is tőle rendeltem, ha jól emlékszem 14 vagy 15 pénz volt.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
igen, néztem már pár éve, de az 35 pénz én meg inkább adnék érte egy nem bubis sötétet meg plussz egy kis lóvét
de azért kösz az infót
Egyébként egyszerű PUIG bubis plexi
hát igen, nekem is jól jönne
de sebaj, majd csak szerzek vhonnan másikat
Nehéz az élet, sok a bú, a bánat, örömünk alig van, de örüljünk a mának! Szívemben a remény izzik, parázslik! Tán gondolsz rám, várok Rád: Most és mindhalálig!
A prizma tényleg kötelező tartozék.Nekem is vizsgán mondták,mert nem volt.......(mondjuk,nem is néztek semmi mást)
A kiput utólag is lehet bélelni.Én már csináltattam az előző mocimhoz.Olyan lesz a hangja amilyennek te szeretnéd:mély-magas-visító-halk-stb.....Nekem a PROEX-s fiúk csinálták,itt nálunk a XVII.-ben.Árban és minőségben is nagyon jók,korrekt-jó fej srácok,mindenre garanciát vállalnak!(nem csak mondják,mint néhány helyen!)
Biztosan meg lehet tömni. A szegecsek lefúrásával, vagy, ha csavarok vannak, azok kicsavarásával bontható. (persze szegecs esetén legalább annyi és olyan méretű szükségeltetik az összerakáshoz egy szegecshúzóval) Esetleg csavarosra alakítani a megfelelő anyagú csavaranyák belülre hegeszttetésével, de ehhez azért szép és lapos fejű csavarok kellenek. Nálam az üveggyapot bevált, csak annál a dobnál hiányzott belőle, amelyikbe kevésbé egyenesen áramlanak a gázok (de el nem égett). 7R-nél lehet, hogy az egyetlen dob picit forróbb, legfeljebb gyakrabban tömi újra az ember. Ahol kifújja a gyapotot, ott sűrű fémszövet, vagy pár cm-en alufóliával áttekerés segít (utóbbitól hangosabb lesz, arányosan a lezárt szakasszal).
Nam =nem
Hali .Nam igazán szeretném megbontani mert ha nem tudom eladni akkor jól jön a bubis plexi ha "nagyon fúj szembe a szél"
polirozva van,de már igy vettem.
rohadt jo a felnid! fényezve van vagy szinterezve? vagy mi?
áá inkább akkor nem megyek arra csak errefele amerre ismerem a tájat azt tudok dobbantani
Hát 7végén kirajzanak pont a motorosok miatt.Gyöngyös széle,füreden a temetőnél,házán bejönnek a parkolóba északi oldalon is szoktak lenni.Bár van amikor nem is látni őket.De jogsi nélkül necces szerintem.