Meghal a remény és meghal a lélek, egyszer még sajnálni fogod, mi semmivé lett. Ekkor már késő, meghalt a lélek: SzeretIek Téged amíg csak élek... 2 hete az imádott férfi nélkül. Sajnálom!
Nem írom azt, hogy szeress, azt se, hogy gondolj rám, mert, ha nem vagyok a szívedbe vésve, úgyis hiába mondanám.
Ismerős szisztéma..... Ha vmit nem tudok megcsinálni,addig hívogatom a szerelőt,míg meg nem csinálja.
Ha magamtól csinálok meg vmit,arra mindig nagyon büszke tudok lenni ....
Én is kinlódok valamivel.A szerelő aszt mondja semmi baja,de én ha valamit tapasztalok egyből hivom,kiboritom már néha.De kifizetem amit kér,ugyhogy bütyköl.Nem volt meg a gyári rendszámtáblatartóm,de nem tetszet ami rajta volt,és nem volt rendszámtábla világitás.Főnököm aeroxán viszont volt,rendszám meg óne.Leszedtem hajlitgattam vagy 2 napig mire pöpec lett.
Ilyenkor olyan büszkén tolja ki az ember,mintha valami hatalmas dolgot csinált volna.
Én nem barkácsoltam ma....Meg már kicsit unom,hogy mindig szétszedem aztán összerakom,és utána vmiért kezdhetem előlről....Menet közben hallani ahogy a lánc csörömpöl.
Valaki nem tud jó és olcsó spoilerost?Ki van törve egy darab az ülés alatti idomból és nem akarom házilag barkácsolni....pedig a darabjai is megvannak.(valami gány ragaccsal rakhatta össze az előző tulaj,ami eddig bírta)
Itt is csak néhány csepp eső volt.
Viszont üröm is vegyül az örömbe:valószínűleg visszaenged a vezműlánc-feszítő,mert megint elkezdett csörömpölni a lánc ...
Nálunk lógot az esső lába,de kibirta a mai napot,házán csepeget picit,de elég is volt ennyi.Remélem jövő7végén jó idő lesz.Mennék kenesére,csak céges banzáj lesz.Ami nem kötelező,de ha nem megy az ember aszt halgatja egy évig.De idén csak eljutok az egyikre.
Megpróbálok menni,de elég gyászos a pénztárcám állapota ...Tegnap este a Múzeumok éjszakáján is többet költöttem mint terveztem...... +volt néhány nem tervezett kiadás.
Itt viszont süt a nap ,úgyhogy megjáratom egy kicsit a gépsárkányt
gyere TE is Kenesére és vígaszt találsz közöttünk!
Nem írom azt, hogy szeress, azt se, hogy gondolj rám, mert, ha nem vagyok a szívedbe vésve, úgyis hiába mondanám.
kenesére jössz?
remélem leszünk páran, még az sem baj, ha nem csak 7-esek
szerintem el is megyek majd érte Mórra, ha ideért
10 pénz + még egy sör is
a füstszínű érdekelne, hogy tudnánk leboltolni?
GURO
Ha magamtól csinálok meg vmit,arra mindig nagyon büszke tudok lenni ....
Ilyenkor olyan büszkén tolja ki az ember,mintha valami hatalmas dolgot csinált volna.
Valaki nem tud jó és olcsó spoilerost?Ki van törve egy darab az ülés alatti idomból és nem akarom házilag barkácsolni....pedig a darabjai is megvannak.(valami gány ragaccsal rakhatta össze az előző tulaj,ami eddig bírta)
Viszont üröm is vegyül az örömbe:valószínűleg visszaenged a vezműlánc-feszítő,mert megint elkezdett csörömpölni a lánc ...
Itt viszont süt a nap ,úgyhogy megjáratom egy kicsit a gépsárkányt