Nem alszok, nem dolgoztam éjjel. Most még Nikinél vagyok, aztán hazamegyek gépért, megyek üzemorvoshoz. Egy 41%-os ágyastörkölyt pakoltam el, de ha kell még vihetek hozzá egy kisebb házit.
OK,
én viszem a sátrat, te hozod a pálinkát , a sör meg helyben lesz
ha felébredtél hívj és egyeztetünk, én motorral vagyok itt a melóhelyen, 2 kor végzek, összepakolok azt annyi
Ha a kuplungot leveszitek, nézzetek rá a generátor-olajpumpameghajtó láncra, az ott van a kosár mögött. Nézzétek meg a lánckerék jól kapaszkodik e a kuplungba. Engem majdnem megtréfált, a 4 csapból, amivel kapaszkodik 2 el volt nyírva. Nem kellemes ha leáll az olajpumpa...
sziasztok!
Ma kimentem egy karikára.Valamitől ráz a motor,és van egy kiss hangja.Ha áll a motor és az oldal támasztón van,érezni a támasztón hogy valami nem ok a mociban.Ha behuzom a kuplung kart,csendesebb,és a rezonancia is minimális.Tapasztalt már valaki ilyet?A kuplung kosárnál lévő csapágyra gondolok.A szerelő vasárnap ránéz,azt kilehet cserélni aszt mondja nagy bontás nélkül,de ha a blokkban valamelyik capágy,akkor izé porrá kell szedni:(!Köszi a segitséget.
Holnap teszek még egy kísérletet,hátha meg tudom győzni a főnökséget,hogy az jó lesz nekik is,ha én csak vasárnap dolgozok.....Akkor ráérek szombat du visszajönni.
Még valamikorról fiatalabb koromból rémlik,hogy már valahol hallottam ezt a szót....
Sajnos a főnökségem jelenleg rugalmatlan minden problémát illetően .Általában meg lehet beszélni mindent(szabadság az nincs!),meg tudjuk oldani mindenki búját-baját,cserével vagy kinek mi a jó,de most ennyi...
Sztem akkor csatlakozom hozzátok,számod megvan.
Fehérvárról legalább ketten megyünk, mert Tommal én ott találkozom fél 5 körül, ha van kedved akkor gurulj velünk egyet, de a SZABADSÁG-ról hallottál már?
Csaó bratyesz!
Ha kigurulsz, szójjá, me megyek én is nézőnek!
Kinyeleztem a hétvégén egy 2006-os R1-et, GSX-R750 K2-est, GSX-R600 K7-est... R1-en elfüstölt a gumi, elment a hátsó fék, kiszakadtak a vezetékek... Jó volt rájönni 190-nél!
A 750-essel egykeréken hagytam ott az R1-et.
én viszem a sátrat, te hozod a pálinkát , a sör meg helyben lesz
ha felébredtél hívj és egyeztetünk, én motorral vagyok itt a melóhelyen, 2 kor végzek, összepakolok azt annyi
Ma kimentem egy karikára.Valamitől ráz a motor,és van egy kiss hangja.Ha áll a motor és az oldal támasztón van,érezni a támasztón hogy valami nem ok a mociban.Ha behuzom a kuplung kart,csendesebb,és a rezonancia is minimális.Tapasztalt már valaki ilyet?A kuplung kosárnál lévő csapágyra gondolok.A szerelő vasárnap ránéz,azt kilehet cserélni aszt mondja nagy bontás nélkül,de ha a blokkban valamelyik capágy,akkor izé porrá kell szedni:(!Köszi a segitséget.
Kenesén lesz hétvégén a 7-es találkozó, aki él és mozog jöjjön!
Elérhetőségem pár beírással lejjebb megtalálható!
GURO
Gondolhatod mennyire örülök neki......Mindenki bulizik ,én meg és ...
Én talán majd jövőre elmegyek mert most nincs rá keret
Sajnos a főnökségem jelenleg rugalmatlan minden problémát illetően .Általában meg lehet beszélni mindent(szabadság az nincs!),meg tudjuk oldani mindenki búját-baját,cserével vagy kinek mi a jó,de most ennyi...
Sztem akkor csatlakozom hozzátok,számod megvan.
Esetleg ha pénteken egyszerre többen mentek,lekísérnélek benneteket,aztán irány vissza.
a múltkori 7 nél többen kell hogy összejöjjünk
elvileg mi is péntek du érünk le 5-6 körül Tommal és gondolom még néhány Fehérvári kollégával
ja, remélem hamarosan nekem is ilyen szép bubis plexim lesz mint neked
Ha kigurulsz, szójjá, me megyek én is nézőnek!
Kinyeleztem a hétvégén egy 2006-os R1-et, GSX-R750 K2-est, GSX-R600 K7-est... R1-en elfüstölt a gumi, elment a hátsó fék, kiszakadtak a vezetékek... Jó volt rájönni 190-nél!
A 750-essel egykeréken hagytam ott az R1-et.