Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tom,

egy karika most?
minnyán indulok, csak nincs uticél
Mit generálozol?
jó lehetett, csak irigykedni tudok!én még egy darabig nem nyomulok, motor one meló meg annyi mint a szemét örülök hogy luk van a seggemen. döngessetek helyettem is, remélem azért még összehozunk egy talit a nyáron.
Ok! Még nem jött meg!
Le van ülve az topic mint az iszap.
Én ma vizuáltam be az új ZZR etetőket, amik felkerülnek hamarosan. Végre láthattam, mitől van szétkopva egy karbi. Az a durva, hogy nem csak az öntvény kopik ki ott ahol forog a pillangószeleptengely, hanem a tolattyú is berágódik ahol a torok van, de nagyon durván, és javíthatatlan.
Sziasztok! Van eladó telószimmeringem, meg olaj is hozzá, ha kell az is.
zxr750 H, J, K-hoz
karasna?
basi2
itthon vagyok, ha van plexi hívj!

GURO
Valaki Citadellához?(tudjátok az a csaj az ággal a hegy tetején )
Az árak párban értendők.
Szevasz Orbi! Szevasztok Hetesek!

Jelentős változás állt be nálam az emelőszemek terén: Az eddigi 2 500 Ft-os ár, és alumínium helyett mindössze 1 400 Ft-os áron, és bronzból készített emelőszemeket értekesítek!
nekem meg jon hetvegetol 4 nap a paradicsomban
stelviotol amig birjuk cernaval
Megjött a gyertya, köszönöm!
Tom a gyertyad uton van, lehet ma megkapod.
Azert sisak, kesztyu, ruha nelkul nem felelotlenseg ez?
kilootvennel elhasalsz, es majd nezhetsz
ugj 751 kie volt?
Kipróbáltam, milyen az 1 lóerő
Jaja max ez lesz.
Na azért köszi
Az a gond, hogy nem fehérvári az illető, szóval akkor tudom átvenni a cuccot, ha erre jár, de sajnos azóta ez nem történt meg. Ha nagyon vészhelyzet van, akkor még a Valvoline-t tudom ajánlani ami van a Motorsprintben itt Fehérváron 2400 körüli áron.
Mert kellett volna péntekre mert megyek haza és le akarom kezelni utánna
Rákérdezek, azóta nem jelentkezett az ember, hogy hozza.
Szeva Tom.
Nincs még spré véletlenül
Ok, szójjál, ha megvan!
ja, csak a benzint nem adják ócsobban
na én meg lépek hazafelé mert meguntam az auditot
a plexit vagy csak vasárnap késő du tudom átvenni, ha megérkezik addigra, vagy a jövő héten, mert hát holnap meló után megyek az öregedési party-mra
de az tuti, hogy megmutizom, sőt lehet nálad tesszük majd fel
Nyugdíjasok ingyen utaznak.
kezdesz kissé elszemtelenedni
vasárnaptól már csak "kivánok"kal köszönhetsz majd az öregnek , én meg lehet vehetek lassan nyugdíjas jegyet