jó lehetett, csak irigykedni tudok!én még egy darabig nem nyomulok, motor one meló meg annyi mint a szemét örülök hogy luk van a seggemen. döngessetek helyettem is, remélem azért még összehozunk egy talit a nyáron.
Le van ülve az topic mint az iszap.
Én ma vizuáltam be az új ZZR etetőket, amik felkerülnek hamarosan. Végre láthattam, mitől van szétkopva egy karbi. Az a durva, hogy nem csak az öntvény kopik ki ott ahol forog a pillangószeleptengely, hanem a tolattyú is berágódik ahol a torok van, de nagyon durván, és javíthatatlan.
Jelentős változás állt be nálam az emelőszemek terén: Az eddigi 2 500 Ft-os ár, és alumínium helyett mindössze 1 400 Ft-os áron, és bronzból készített emelőszemeket értekesítek!
Az a gond, hogy nem fehérvári az illető, szóval akkor tudom átvenni a cuccot, ha erre jár, de sajnos azóta ez nem történt meg. Ha nagyon vészhelyzet van, akkor még a Valvoline-t tudom ajánlani ami van a Motorsprintben itt Fehérváron 2400 körüli áron.
ja, csak a benzint nem adják ócsobban
na én meg lépek hazafelé mert meguntam az auditot
a plexit vagy csak vasárnap késő du tudom átvenni, ha megérkezik addigra, vagy a jövő héten, mert hát holnap meló után megyek az öregedési party-mra
de az tuti, hogy megmutizom, sőt lehet nálad tesszük majd fel
egy karika most?
minnyán indulok, csak nincs uticél