Fritz Csaba-tól?Én tőle vettem hengerfejet.Csepeli,jó srác.
Az lehet a karbitól is.A pillangószelep tengelye szokott elkopni,ezért falsot szív.......Lehet a szelepektől is,a szívószelepek szoktak gyorsan elkopni.
Tapasztalt kollegák javítsanak ki,ha rosszat írnék....
Ing-gatya,kb....
Na jó,annyira azért biztos nem rossz a helyzet.
Csömörön és Isaszegen tudok nagyon jó,megbízható és relatív olcsó gépműhelyt.Nekem 22e-ért csinálták a hengerfej teljes felújítását:síkolás,szelepfészkek,szelepek...csiszolás,bemarás
,lemarás,stb....
Hengerfej-tömítésből csak gyárit vegyél!
Érdemes még megnézni:karbi,főtengely-csapágyak,váltó,vezműlánc a feszítővel,generátor-ékszíj.(igen ékszíjas,csak a Kawától lehet beszerezni,ennyi idős korára már nagyon tré szokott lenni)
Kitől vagy honnan vetted?
Nemrég adtam el a régi hengerfejem,4db szeleppel(2szívó+2kipu)
Jászberény vagy Pomáz ezt a kettőt tudom javasolni, a jászberényi a tutibb! Én is oda vittem Dunakesziről
Apropó kész a vas vasárnap hoztam el.
De kedden összetört alattam a létra , és csak "kicsit mozog a jobb lábam"
Kezd tetszeni ez a szezon
Gyárit rendeltem hozzá,9980-ért ,de várni kell rá.Remélhetőleg a jövő héten megjön és a Hori is tud rá időt szakítani.
Tieddel minden ok?
Egyszer összefuthatnánk....
A 27.-ei talira sztem még nem lesz kész,és különben is aznap van a fiam szülinapja....
Szia!
Én is végigcsináltam.....Ha tényleg fel akarod újítani,nem elég a 3. hengerrel mókuskodni.Sok egyéb típushibája is van.Ha érdekel,szívesen megosztom veled a tapasztalataim.Hibákról,alkatrészekről,szerelő,bontó,gépműhely.
..stb.
Mennyiért sikerült megvenni?
Sziasztok
Valaki ismer Budapesten gépműhelyt ahol olcsón megcsinálják a hengerfejt?
Most vettem egy 89 H1-et és nem megy a 3 henger szerintem szelep gond van .
Na jövőhéten akkor én is kitolom a biciklit!
Ha megvan melyik nap akkor nállam megvendégellek titeket nap végén....mit szóltok ehhez ?
akár alhattok nállam is van üres szoba bőven!
janav barát! akkor az napra tehetnénk a kerti party.-t!
Csömör,Ady Endre utca.Erre emlékszem így kapásból.(a szerelőmtől néhány háznyira van,nagyon jól dolgoznak és garival)
Az lehet a karbitól is.A pillangószelep tengelye szokott elkopni,ezért falsot szív.......Lehet a szelepektől is,a szívószelepek szoktak gyorsan elkopni.
Tapasztalt kollegák javítsanak ki,ha rosszat írnék....
Na jó,annyira azért biztos nem rossz a helyzet.
Csömörön és Isaszegen tudok nagyon jó,megbízható és relatív olcsó gépműhelyt.Nekem 22e-ért csinálták a hengerfej teljes felújítását:síkolás,szelepfészkek,szelepek...csiszolás,bemarás
,lemarás,stb....
Hengerfej-tömítésből csak gyárit vegyél!
Érdemes még megnézni:karbi,főtengely-csapágyak,váltó,vezműlánc a feszítővel,generátor-ékszíj.(igen ékszíjas,csak a Kawától lehet beszerezni,ennyi idős korára már nagyon tré szokott lenni)
Kitől vagy honnan vetted?
Nemrég adtam el a régi hengerfejem,4db szeleppel(2szívó+2kipu)
Apropó kész a vas vasárnap hoztam el.
De kedden összetört alattam a létra , és csak "kicsit mozog a jobb lábam"
Kezd tetszeni ez a szezon
Tieddel minden ok?
Egyszer összefuthatnánk....
A 27.-ei talira sztem még nem lesz kész,és különben is aznap van a fiam szülinapja....
mint már említettem, július 27 kedd!
a party-t még megrágjuk, de nem kizárható
Én is végigcsináltam.....Ha tényleg fel akarod újítani,nem elég a 3. hengerrel mókuskodni.Sok egyéb típushibája is van.Ha érdekel,szívesen megosztom veled a tapasztalataim.Hibákról,alkatrészekről,szerelő,bontó,gépműhely.
..stb.
Mennyiért sikerült megvenni?
Valaki ismer Budapesten gépműhelyt ahol olcsón megcsinálják a hengerfejt?
Most vettem egy 89 H1-et és nem megy a 3 henger szerintem szelep gond van .
Ha megvan melyik nap akkor nállam megvendégellek titeket nap végén....mit szóltok ehhez ?
akár alhattok nállam is van üres szoba bőven!
janav barát! akkor az napra tehetnénk a kerti party.-t!