Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Előkeresem a névjegy-kártyát.
Csömör,Ady Endre utca.Erre emlékszem így kapásból.(a szerelőmtől néhány háznyira van,nagyon jól dolgoznak és garival)
Holnap leveszem a hengerfejet és megnézem a szelepek hogy állnak akkor többet fogok tudni
Igen tőle vettem
Fritz Csaba-tól?Én tőle vettem hengerfejet.Csepeli,jó srác.
Az lehet a karbitól is.A pillangószelep tengelye szokott elkopni,ezért falsot szív.......Lehet a szelepektől is,a szívószelepek szoktak gyorsan elkopni.
Tapasztalt kollegák javítsanak ki,ha rosszat írnék....
címét megtudod adni ahol te csináltattad?
Csepelen vettem 10db szelep volt benne. Vezérműlánc most volt cserélve jó állapotba van a moci csak még furán jár
Ing-gatya,kb....
Na jó,annyira azért biztos nem rossz a helyzet.
Csömörön és Isaszegen tudok nagyon jó,megbízható és relatív olcsó gépműhelyt.Nekem 22e-ért csinálták a hengerfej teljes felújítását:síkolás,szelepfészkek,szelepek...csiszolás,bemarás
,lemarás,stb....
Hengerfej-tömítésből csak gyárit vegyél!
Érdemes még megnézni:karbi,főtengely-csapágyak,váltó,vezműlánc a feszítővel,generátor-ékszíj.(igen ékszíjas,csak a Kawától lehet beszerezni,ennyi idős korára már nagyon tré szokott lenni)
Kitől vagy honnan vetted?
Nemrég adtam el a régi hengerfejem,4db szeleppel(2szívó+2kipu)
Jászberény vagy Pomáz ezt a kettőt tudom javasolni, a jászberényi a tutibb! Én is oda vittem Dunakesziről
Apropó kész a vas vasárnap hoztam el.
De kedden összetört alattam a létra , és csak "kicsit mozog a jobb lábam"
Kezd tetszeni ez a szezon
Gyárit rendeltem hozzá,9980-ért ,de várni kell rá.Remélhetőleg a jövő héten megjön és a Hori is tud rá időt szakítani.
Tieddel minden ok?
Egyszer összefuthatnánk....
A 27.-ei talira sztem még nem lesz kész,és különben is aznap van a fiam szülinapja....
De ha egyszer kész akkor elfelejtem hogy mennyit kellet várni hogy kész legyen
Köszönöm
Orbi,
mint már említettem, július 27 kedd!
a party-t még megrágjuk, de nem kizárható
Boldog Névnapot Dani! isten hozott a köreinkben
Dani sok-sok pénz és ideg mikor lesz már kész
160e ért vettem van hozzá egy másik hengerfej pár szeleppel vezérműtengellyel. Persze érdekel minden legfőképp hogy anyagilag mire számítsak
hel!lánc csere ?meg volt?
Szia!
Én is végigcsináltam.....Ha tényleg fel akarod újítani,nem elég a 3. hengerrel mókuskodni.Sok egyéb típushibája is van.Ha érdekel,szívesen megosztom veled a tapasztalataim.Hibákról,alkatrészekről,szerelő,bontó,gépműhely.
..stb.
Mennyiért sikerült megvenni?
*3.Henger
Sziasztok
Valaki ismer Budapesten gépműhelyt ahol olcsón megcsinálják a hengerfejt?
Most vettem egy 89 H1-et és nem megy a 3 henger szerintem szelep gond van .
Je
este meg visszaszolok a partyval, kerdes mit mond a fonok
Na jövőhéten akkor én is kitolom a biciklit!
Ha megvan melyik nap akkor nállam megvendégellek titeket nap végén....mit szóltok ehhez ?
akár alhattok nállam is van üres szoba bőven!

janav barát! akkor az napra tehetnénk a kerti party.-t!
szerelonek ugy tunik a szivato akad fel, lehet ez?
Csak délután, mivel előző éjjel meló lesz. Egyébként mér pont kedd?