Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem gyári a matricám nem tudom, legalábbis nem flippFlopp-os, én a motorom fényezésére irtam hogy különleges megoldású.
Szia! Láthattalak vasárnap Gyenesdiáson?
Ott jött velem szemben egy szürke zx7r..
Ez gyári matrica? Az enyém flip flop gyárilag, és gyöngyházfehér, karbon kontúrral
Megprobálok egy fényképet mutatni , így érdekekesebnek fogod látni, talán látszik a képen. Napfénynél csillogó, olyansmi mint a flipp-flopp festék csak nem váltja a szinét hanem mint a körömlakk csillog.
A www.vatera.hu oldal-ról beszélek, belinkelem talán sikerül a srác foglalkozik vele http://www.vatera.hu/listings/...
Itt is foglalkoznak egyedi gyártással: http://www.motormatricak.hu/#/...
Csinálj egy jó minőségű képet a matricáról úgy, hogy ragassz valami centikre beosztott jelölést szélességében is meg magasságában is, az arányok miatt.
Június 24-27 között kerül megrendezésre a Balatonkenesei motorostalálkozó. Nemrég már említettem, hogy alternatíva lehet egy potenciális típustalálkozóra. Így akár hosszasabban tudunk elmélkedni egymás gépeiről stb, és nem mellékes hogy szeszelni is tudunk. Akit esetleg érdekel, az jelezzen már ide, hogy mennyire lenne igény rá! Vagy akár ide is: f2tom@freemail.hu
izzítsuk a vonalat
csúsztam vagy 2 m-t, persze a levezető körben , az oldalidomról a NINJA felirat kopott le, meg egy kis részen a zöld, no meg Mr. Muzzy is töve is karcosabb lett
az a bajom, hogy nem tudom, kitől is rendeltem anno a bal oldali feliratot, de már elkezdtem nyomozni
amúgy nem repedt semmi, csak csúszott egy kicsit és közben 180 fokot fordult
a fékkar mondjuk tőből letört, de azt Papp-motors hozott nekem ki a pályára
amúgy meg egész jó a kecskeméti pálya is, de nem ilyen nehéz gépeknek találták ki
Van egy dekoros spanom.
Mi van aranyapám, eldőltél? Én is már vagy 3szor, szerencsére mindig ballra, ahol már eleve sérült volt. Az a gond ezekkel a "régi" kawákkal, hogy túl igényesek voltak. A mai gépeken már nem karbonmintásak a matricák.
Tom,

a 7-es találkát az általad említett találkára kezd el szervezni! , ja meg szerezz nekem gyári idomot jobbra vagy elég a gyári NINJA matrica is, csak olcsó legyen
az elérhetőségét meg tudnád adni, mert én nem használtam még soha sem a vaterát oszt nem tom hogy is kell aztat csinálni , no meg nem tom megbízható-e a dolog, nem nagyon bízom az ilyenekben, de ha te megnyugtatsz, akkor OK
az idom amúgy ilyen "volt" nekem is csak hát egy kicsit szebb színben , de a felirat mérete azonos, hiszen '99-es mindkettő
Igen, azt láttam hogy elég fostosan laza és csattogós volt a láncod. Erre nem sok gyógyszer van, vedd le a láncot, vagy fent a helyén mosd át brigéciollal alaposan, aztán fújd be sprével. Általában ilyenkor már menthetetlen a lánc. Jó lánc nem áll össze.
Nagyon faszányosan néz ki a géped ezzel a színnel!
Ilyen a jobb oldalim
Szia. Rendben nem igérem hogy azonnal, de ha lesz időm megcsinálom. Egyébként a Vatera-n láttam hirdetni egy srácot jó minőségű gyárival megyeggyező matricákat kinál, tetszőleges méretben és szinben, érdemes lenne rákérdezni hátha van neki raktáron.Üdv.Laci
ismet van akcios torok ha valaki hirtelen nyaralni akarna, szinten olyan 40.000hufkorul/foegy het all incluive repulovel. majus 29 indulassal
Hello vivat!
ha megkérlek akkor a jobb oldali idomról lekopíroznád nekem pl zsírpapírra a NINJA feliratot?
sikerült lecsiszatolnom és pont olyan mint a tiéd, csak más színben, és ha van mintám egyszerűbben le tudják gyártani
előre is kösz
GURO
Megvan, köszönöm, felüről kell rá-benézni úgy látszik.
A blokk váz által némileg takart, (jobb o.) kuplung ~feletti részén.
Sziasztok. 99-es ZX7R-en hol van a motorszám? Tudja valaki? Köszönöm. Üdv.
ilyen piros 7 es csak egy van
voltam jaja csak nem mentem a pályán, majd 4.én!
Kérdés: "O"-gyűrűs lánc, nem foglalkoztak vele és össze volt állva az egész,és a szemek alig mozognak ezáltal csattog,lifeg csapkod!mit lehet vele csinálni?csere? jó állapotban van csak szorulnak a szemek..
Boldog nevnapot Orbi, Tom neked meg gratula az idohoz. Ha kimentem volna, biztos vittem volna az esot magammal. Na majd legkozelebb.