Sziasztok!
Valóban durva az a szakasz. Lehet élvezni
Állítottam az első telókon... max betekertem és kettőt vissza,ugyanezt a csakaron is. Most sokkal jobb lett.Már csak hátul kellene keményíteni.
Elobb utobb csak jo ido lesz. A nyaralas pedig inkabb az lesz, amikor ilyeneket lat az ember maga elott, hogy passo Stelvio, Nockalmstrasse jobbra, stb.
mikor, mi lesz stb?
ja és persze időjárás függő is a dolog
amúgy jó lenne még most is elmenni vhova, mert 29-től júni 13-ig Koreában leszek, szal mellőznöm kell a zöldségelést
Ismerem ezt a szakaszt, egyszer-kétszer mi is megfordultunk arra. Brutális kanyarok vannak benn, pláne hogy nem látod milyen kanyar is jön a domb után... De egy olyan emberke után menni, aki ismeri a szakaszt egyszerűen király!
Mindenkinek kitartást ennek a kacat időnek az átvészeléséhez!
Szombaton voltunk egy Tapolca-Zánka körön. Ott van egy olyan szakasz, tiszta man sziget, kajak tiszta kanyar és teli van éles bukkanókkal, sokszor a kanyarban emelkedik el a gép eleje, akkorát dob, nagyon meleg, ott sikongattam a sisakban
ha már Jani is a nyaralásról írt, gondoltam feldobom a következő 7-es tali szervezését
az időjárás előrejelzések szerint szar idő lesz egészen Június közepéig, de aztán itt a nyár, szal akkortájt ismét kerülni kellene egyet közösen, lehetőleg minél többen!
tudom, ez még odébb van, csak a mindenki gondolkozzon hova menne legszívesebben.
az ötletbörzét ezennel megnyitom
szakmai artalmam, ha szombaton el tudtok menni 1 het torokbe, eszmeletlen olcson van. 3* all kb 40.000 mindennel egyutt 4* 50-60, 5* 70 korul, 110-ert ultra all inclusive 5*. Nem kell nalam keresni, karya tours, megvehetitek barhol. Viszont most 15-en indul a gep
Valóban durva az a szakasz. Lehet élvezni
Állítottam az első telókon... max betekertem és kettőt vissza,ugyanezt a csakaron is. Most sokkal jobb lett.Már csak hátul kellene keményíteni.
ja és persze időjárás függő is a dolog
amúgy jó lenne még most is elmenni vhova, mert 29-től júni 13-ig Koreában leszek, szal mellőznöm kell a zöldségelést
Mindenkinek kitartást ennek a kacat időnek az átvészeléséhez!
ha már Jani is a nyaralásról írt, gondoltam feldobom a következő 7-es tali szervezését
az időjárás előrejelzések szerint szar idő lesz egészen Június közepéig, de aztán itt a nyár, szal akkortájt ismét kerülni kellene egyet közösen, lehetőleg minél többen!
tudom, ez még odébb van, csak a mindenki gondolkozzon hova menne legszívesebben.
az ötletbörzét ezennel megnyitom
DR-Z nem annyira brutál 440es blokkal mint az 50.-es super -Z
mondjuk Z- Z
Vágod, mint 1996-ban, robogóddal, Csati parton... Felszántottam a rétet is
persze ha nem hajtogatod össze