Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 7-es hőfokmérője csak akkor megy fel fél fölé, ha dög meleg van, vagy ha araszolsz városban! és akkor már be is kapcsol a ventilátor
ez ilyen, így működik normálisan
Sziasztok!
A hőfokmérőm nekem is ilyen érdekesen működik.Van erre valami megoldás?Az rgv-men kivolt cserélve digitálisra.Ezen lehet vajon?
-1db "közepes"
Igen, végsebességben érezhetően számít. (bocs, elbeszéltünk egymás mellett)
A gyári áttétellel 260 felett csak nyögött, most 280-ról még van benne élet. Az alsóbb fokozatokban még viccesebb, menne csillagvizshálóba közepes már közepes gázra. Egyszer viszem a GPS-t megint aztán pontot teszek a dolog végére mert a 11-es végsebessége még nekem is rejtély.
Tényleg! Valakinek a 19x20-as radiál főfékhenger? Ugyan a kuplungkarral 7-esen nem mentek semmire de többi első osztályú áru.

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

Az ár még egy hangyányit lehet barátibb.
a végáttétel már hogy a pics..ba ne számítana a végsebességben?
az óra pontosságát illetően nem befolyásoló tényező , de a tényleges sebességet befolyásolja.
elméletileg ha elöl a gyári hátul meg 4 foggal nagyobb lánckereket használsz, akkor jobban gyorsul a gép és könnyebben emelgeti az elejét, de végre nem megy annyit, szal ha így is 280 at mutatott, akkor egyben lehet a motorja
végsebesség terén még a hátsó gumid mérete sem közönbös, nekem 5-10 MPH különbség is van ha 180/55 vagy 190/60-as gumi van fent, persze a 190-essel megy többet a gép azonos fordulaton
Nem, 4 foggal nagyobb van hátul de az első kerékről hajtott órának nem számít.
Nem kell a Triumph, mi? Jó hangja volt csak rossz volt hallgatni.
gyári áttétellel?
Ráadásul a mieinknek még az óra se csal annyit, mint a váltótengelyen-jeladós mostaniak. Amikor nekem 280-at mutatott akkor a GPS 272-t persze a német ottópálya nolimit szakaszán szigorúan Onnan még kérte volna de beértem egy felhőszakadásba

Ja, ez KPH, nem MPH
péntek egész nap vagy de. vagy du?
azért kérdem, mert éjszakás vagyok jövő héten, de akkor reggel el tudok gurulni és akkor egy kicsit gurulunk, de kora du haza kell érnem, mert este 9-re ismét jönnöm kell
Jóvan akkor egy darab kellene.
persze. lerendelem, pont idoben szoltal
Visszaraktam a régit addig. Egy darabot is tudsz adni?
Május 14-én ha idő engedi akkor kakucson leszünk páran. Aki érzi csatlakozzon!
ket heten belul jon masik, vagy tudok adni simat
Ja, ez az volt, az egyik bemondta az unalmasat.
igazabol, kozuton ez mar az ertelmetlen sebesseg kategoriajaba tartozik, legyunk oszintek. elorelepes max egy konyebb motor lehet, de ott is csak kompromisszumok vannak
én nem szégyenkezem a 165 MPH val sem, gondolom egyedül még tovább menne, de ahhoz kell a forgalommentes terület, meg elég hosszú egyenes
ezt a sebesség dolgot amúgy csak azért hoztam fel, hogy mi a fasznak új motor, ha a mi vasaink még mindig ilyet teljesítenek
jövő tavasszal azért ismét karbiszinkron, szelephézag állítás stb és ismét nézek a TOPSPEED-et
ja, de egy szemellyel
Nekem van! Mindjárt el is küldöm!
MPH?
visszafele a talalkozorol ahogy araszoltunk Orbival nekem is mutatott 175 korul, es meg ment volna kicsit, csak ott annyi eleg volt
Ez mar az en gyertyaim kozul valo volt Tom?
A gépkönyvet még mindig vadászom, mert az egyetemi dolgozataimat a motorból írom. Kellenének a pontos paraméterek a motorról.(meg egyébként is jó ha kéznél van)