Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kérnek jogsit, ez nem közút. Mintha láttalak volna a ringen pénteken.
Boldog névnapot kedves Orbán kolléga!
skacok a kawa napra ha menni akarsz a pályán kérik a motor jogsit? vagy elég a megfelelő felszerelés meg top motor?!
Tom,
a képeket néztem, írtam is commentet
a motoros talira meg akkor össze kellene rántani a társaságot ismét, legalább egy közös felvonulásra, ha van kedved elkezdheted hirdetni az igét
én szombaton utazom és 13.án hajnalban érek haza, persze utána aktivizálom magam a szervezésben én is
hát az nem túl fasza ,hogy elestél....
Én
pénteken Esztergomban voltam haverommal elhoztunk neki egy túra bmw-t-
szombat egy kis Kakucs GUROval
vasárnap Dobogókő-Szigethalom párossan
hétfő Kecskemét-Solt-Akasztó Janav + Bmw-s haverom

Ftom ! grat az időhöz... nagyon keni vájsz vagy! a fékek milyenek?
Szerintem a héten kész lesz a Kawa végre...aztán pálya ezerrel!
Láttam ma egy 7R t fent Mátrában :)
Egész jól funkcionált a ts250/1 :)
Csecs! Nem írtam pénteken, mer elfelejtettem a nagy hévben .
Fasza volt a Ring, 3szor jöttünk át zivataron odafelé, vizes pályára értünk fel. Mivel alig voltunk csak 2 csoport volt, 3*20 perccel.
Első karikában vizes pályán mehettünk, második már 80%-ban száraz volt, harmadikban tök száraz pályán verettük. Én személy szerint a vizes pályán 2.28-as legjobb idővel kvalifikáltam magam , majd miután felszáradt, a tavalyi 2.13-as időhöz képest 2.14-et futottam és ráadásul tudom hol bukom el a másodperceket.
Hello mindenki,

ma voltam a kecsóringen, elég frankó és kevesen is voltunk, bár 7-sel szintén nem egyszerű végig lavírozni
ha vki tud NINJA feliratot jobb oldalra azt megköszönném persze 10 zel kellett esnem a levezető körben
köszi Papp-motors a fékkart!
Siess akkor!
Végre nem esik,tegnap már mátráztam,de elég kavicsos,1hete nem birtam elmenni felrakatni a kormánygátlót az eső miatt,de majd a jövőhéten.Valamikor ha gurultok szóljatok!
Kösz a képeket és persze azt is hogy kerülhettem vele
GURO Itten vagy a TL en!
Ma volt Kakucson!
Öcskös hova még motort.....? dr-z,tl,zx !? Nómáis....!Külön garázst kell építenem először..
Hallod, ha kell, tudok egy eladó K6-os, 600as Gixxert, 1 100 000 Ft-ért! A bank leakarja nyúlni az eladó családjának a házát, ezért eladó a gép. Érdekel?
Az ár még alkuképes. 1 290 000 Ft-ért van hirdetve, kilóméteróra állása 26 000 kilóméter környéke. Haver csak érdeklődésképp beajánlott 1 100 000 Ft-ot, szinte sikítva mondta a srác, hogy vigye el a gépet.
Szerintem egy millából is ellehet lopni.
Ó köszönöm!
Tom! Megjott a gyertyad, gariban cserelem. Ha jo az ido, penteken
nem tudjuk rafaragni a TL-re?
havernak ilyen van a monster-én félelmetesen szép hangja van!aki akar jo dobot, annak érdemes rápillantani!
ha adsz hozzá egy dukit olcsóé, akkor kell
Van egy Ducatiravaló Termignoni karbon (szinte új) kipuffancs ócsóé ha valakinek kellene!

bakkerkulcs!
nem enged el a főnök hamarabb, mert csak ketten vagyunk az irodában!
de nem adom fel, ha tényleg jó lesz az idő, akkor majd reggel mocival jövök és 16.45 kor már innen a cégtől indulok, veszek pályamatricát azt gyí
legalább meglátom mennyi idő alatt lehet megtenni azt a közel 100 Km-t
már ki is nyomtattam, most töltöm ki
kösz
Reg
A hungaroringes regisztrációs papírt innen le tudjátok szedni.
Júni 24-27 között Balatonkenesén találkozó lesz, amire évek óta járok. Nem tudom ki mennyire jár ilyen találkozókra, én erre az egyre mindig elmegyek. Szervezhetnénk ide egy összeröffenést, és akkor nem csak motorozni tudunk hetes tulajok, hanem szeszelni is. Vélemény?
Országúti Tigrisek, ők a szervezők
Kigyulladni csak nem fog ha eddig nem éget le....
a kormánylengcsill meg van rajta ....szerintem közúti mocizáshoz meg belefosni a kilométer teljessen jó ...fölleg pici pézé elfér...

Az RR a favorit... ja meg az R!