F2 mit te szolsz a TL bácsihoz?
Nagyon renben van nagyon megy ....meg szépen fordult kezessebbnek tünt min a Zx
persze az még kér egy új gumit meg hangolást.....
bakker ez olyat tol mint a disznyó
2.8 elöl, 3.0 hátul, ez a gyári adat, gumikeménységtől és pilótasúlytól függetlenül. Pályán nyilván engedni kell belőle, de egyszer engedtem le 2.1-re pályán, úgy kellett minden kanyarba beleerőszakolni. 2.8-al úgy fordul mint egy Ducati.
itt meg volt babrálva mert nem volt oda jó. valami másik zár volt de megoldottam, ki lett furva!mást nem lehetett csinálni.. most viszont vennem kell egy zárat oda
pont ilyennel mentem én is anno
hogy neked mindig azok a vasak tetszenek,amiken egy kályhacső van vagyis ezen 2
amúgy szép, már várom, hogy V2-ezhessek egyet
Na Barátom, elolvastam a kommenteket... Gratula a géphez!
...a mesterséged nehéz kitanulni?
Ha nem esne az eső, átgurulnék megnézni, mert van egy órám a fociig.
Öcsém, Május 21.-22.-án (pénteken és szombaton) Újhartyánon lesz motorostalálkozó. Eljössz?
köszi a segítséget! még egy kérdés: nincs meg a tároló rekesz kis kulcsa, és ezáltal semmit nem tudok megnézni a motoron ami az ülés alatt tank alatt található! hogy tudom én azt szétszedni? mert a kulcs nem is lesz meg!előre is köszi
Nem hülye..... az ismerősöm ráadásul csak örömöket cseréltünk nekem öröm a TL-ami neki van neki öröm a kerti tó amit én tudok!
Van egy új harley-je pénz nem számít ..... de nem szereti kiadni....ennyi
hülye az a vki
most aztán mindenhol kerti tó van, annyi eső esik
bakker, hogy errefelé mé nincsenek ostobák ?
de te akkor is bekaphatod , bár legalább ki tudom próbálni majd egy hosszabb távon is, hogy akkor most érdemes vennem, vagy sem,mert régebben csak pár km-t tudtam hajtani és azt is főleg pályán
Cső!
Azért nem vagyok annyira szarul!
Most hozok haza egy TL '1000 est csak úgy jött.....
Tudom nem Kawa.... !
de a zx10ről még nem mondtam le ,de ezt nem tudtam kihagyni olyan üzlet volt....
gyári előírás: előre 2,5 bár, hátra 2,9 bár
egy picit a gumitól is függ, de max 0,2-del térj el lefele
ez a vas ilyen, van önsúlya, van benne anyag, kell neki a pressure
aaaa fszm bele verem ebbe az időbe pénteken hoztam el a motort, 3 hét várakozás után erre tessék... szakad... kemény 25km -t mentem vele!áá
Segítsetek nekem! gumikba mennyi tavaszi szellőt nyomjak?
Szikrázó napsütésbe indultunk ma Esztergomba haverommal (CBR 600RR) ,hogy otthagyom beállításon a mocit ...visszafelé úgy szarrá áztunk ,hogy meg is fáztam ...
Otthon áll a víz a pincébe ez tiszta gázzz
Nagyon renben van nagyon megy ....meg szépen fordult kezessebbnek tünt min a Zx
persze az még kér egy új gumit meg hangolást.....
bakker ez olyat tol mint a disznyó