Én szerintem mindenképp felmegyek ha esik ha nem. Tavaly is az M7-en a velencei tó mentén végig csunya zivatarban jöttünk, fossá ázva. Ahogy fölértünk érdre, ragyogó napsütés, mire ringre értünk, már meg is száradtunk
az egyre nagyobb létszám felbuzdít arra, hogy keressen mindenki az ismerősei között ezüst illetve sötétkék "tulajokat", csak hogy minden szín meglegyen a következő talira
Ja, pénteken 18-20-ig Kawás esti motorozás bérmentve a Hringen. Mi kisebb létszámban megjelenünk Fehérvárról, gyertek ti is! Én már kb 4-fél5kor ott leszek. GURULJUNK EGYÜTT A RINGEN!
Talán az időjárás is kegyes lesz hozzánk!
ha már itt vagyok így ebéd előtt, akkor megkérdem, ki mit tud a hétvégi Hringes napról?
egy ZX6-os ismerős mondta, hogy lesz vmi tesztnap és hogy ismét miénk a pálya ingyé, ez igaz?
na főfúttam azt a gumit!elöl volt 1bar hátul meg 2,2 ... most 2,2elöl és 2,5hátul hogy jobb e azt nem tudom mert 27km-t mentem összesen idáig ezzel a motorral rohadt eső...
Én személy szerint az S-ses TL-t nem komálom. Egyszer volt szerencsém menni vele, elég gyengécske, alul tol egy hangyafasznyit középen, felül meg elfogy. Ráadásul ez volt az a típus, amit új korában 3 havonta hívtak vissza a szervízbe, mert először kigyulladt a tank az üzemanyagellátó rendszer hibája miatt, utána meg több halálos baleset történt a kormány szitálása miatt, utána kapott minden tl tulaj grátiszba kormánystabot. Az R-res egy fokkal jobb. Én mentem SP2-es Hondával meg RSV Mille Factoryval, na azok haladnak, fék is van rajtuk és picsajó a futóművük. Dióhéjban ennyi
kivéve, ha a koresz nem enged el
de ez mind nagyon időfüggő!
akkor csak ide találtál
Talán az időjárás is kegyes lesz hozzánk!
egy ZX6-os ismerős mondta, hogy lesz vmi tesztnap és hogy ismét miénk a pálya ingyé, ez igaz?
csoda, hogy az 1 bár elsővel nem zakóztál
az eső meg tényleg bassza meg