grat a motorhoz!
asszem tényleg megleszünk a következő talin min. 10-en
azt a csúfságos koptatócsavart gyorsan le kellene ám faragni a lábtartóból, mert így elég szarul fest
Orbi,
igen, jól tudsz átváltani 165=265
amikor jöttem hazafelé, akkor a mamám házától jöttem az alföldről, amúgy meg a pannónia ring, az Ossfyasszonyfán van, ami Sárvár felé van
Új gumik, akksi. A láncszett is még elbír legalább egy szezont. Gyári a motoron minden az indexeken kívül. Eldőlésnek, buktának semmi nyoma. Hibátlan gyári idomszett...
44000km
Szerintetek mibe fájt, úgy, hogy még forgalomba kell helyeznem?
Lehet találgatni mennyit ér!
Mától én is zx-7r (1999) tulajdonos lettem.
Olaszországból jött, úgyhogy még forgalomba kell helyezni. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki gépkönyvet küldeni nekem, vagy van-e webcím, ahonnan letölthetem?
Köszönöm a segítséget!
tegnap este alkalmam adódott egy kicsit felmenni az M6-osra Újvárostól Dfölvárig.
lehet, hogy egy kicsit hörög a vas, de két személlyel 165 öt mutatott az óra , persze tudom, hogy az órák csalnak, de egy kicsike még volt benne, csak hát le is kellett jönni a lehajtónál
Szia! Ekeidom szinrefújva 21900ft a bal idom 117800ft.Ez mind gyári . Viszont van nekem itt egy 2002-es félrerendelt gyári idom zöld ,matricástul 50000ft
grat a motorhoz!
asszem tényleg megleszünk a következő talin min. 10-en
azt a csúfságos koptatócsavart gyorsan le kellene ám faragni a lábtartóból, mert így elég szarul fest
igen, jól tudsz átváltani 165=265
amikor jöttem hazafelé, akkor a mamám házától jöttem az alföldről, amúgy meg a pannónia ring, az Ossfyasszonyfán van, ami Sárvár felé van
változott tavalyhoz képest valamit a forgalomba helyezés költsége/procedúra?
Nem hallottad ?!
44000km
Szerintetek mibe fájt, úgy, hogy még forgalomba kell helyeznem?
Lehet találgatni mennyit ér!
Akkor ha kész a papírozás hozod a koliba?
sürgősen eladó a gépem, szét van szedve alkatrésznek vagy megépíthető jó motornak, pénzszűkében vagyok. ALKUKÉPES!
KAwasaki ZXR Street Fighter
Kttom gratula a mocihoz!
GURO talán 265 az a 165 nem?
Merre jártál vasárnap amikor láttalak Kecskeméten ,,,,?
Pannonia ringen ?
Megjött a tömítés a kalbihoz....viszem vissza Esztergomba remélem minnél hamarabb kész lesz és csapathatunk valamelyik pályán...
Egy motoros cimborám megvette az új zx10et majd a héten megkergetjük aztán dobok fel pár képet rólla....
Mától én is zx-7r (1999) tulajdonos lettem.
Olaszországból jött, úgyhogy még forgalomba kell helyezni. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki gépkönyvet küldeni nekem, vagy van-e webcím, ahonnan letölthetem?
Köszönöm a segítséget!
tegnap este alkalmam adódott egy kicsit felmenni az M6-osra Újvárostól Dfölvárig.
lehet, hogy egy kicsit hörög a vas, de két személlyel 165 öt mutatott az óra , persze tudom, hogy az órák csalnak, de egy kicsike még volt benne, csak hát le is kellett jönni a lehajtónál
Elöre is kiszönöm!