Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Adatlapomon elérsz! 20-9-248-425 72-334-156 kawasaki @ steelhorsemotor. hu
Kttom,

grat a motorhoz!
asszem tényleg megleszünk a következő talin min. 10-en
azt a csúfságos koptatócsavart gyorsan le kellene ám faragni a lábtartóból, mert így elég szarul fest
Orbi,
igen, jól tudsz átváltani 165=265
amikor jöttem hazafelé, akkor a mamám házától jöttem az alföldről, amúgy meg a pannónia ring, az Ossfyasszonyfán van, ami Sárvár felé van
Ja, Elvileleg nincs eredetvizsga, se integrált, úgyhogy olcsóbban megúszod.
550...
változott tavalyhoz képest valamit a forgalomba helyezés költsége/procedúra?
Szerintem 5 kiló körül vetted. papírozás az 130 körül lesz. Szóval mennyi volt?
Na akkor majd megyünk egy kis karikát!
Sikerült alkudnod?
Már itt van az udvaron!

Nem hallottad ?!
Új gumik, akksi. A láncszett is még elbír legalább egy szezont. Gyári a motoron minden az indexeken kívül. Eldőlésnek, buktának semmi nyoma. Hibátlan gyári idomszett...
44000km
Szerintetek mibe fájt, úgy, hogy még forgalomba kell helyeznem?
Lehet találgatni mennyit ér!
Szééééééééép! Gratula
Akkor ha kész a papírozás hozod a koliba?
Nekem meg ma átment Triumph-ba a motor, úgy gondolta 3 hengeres lesz. Az egyik gyertya zárlatos lett... Nem sokat bírt!
Ez ugyanaz a szín mint az enyém . Szépen egyben van ránézésre, látom még a markolatok is gyáriak. Sok sikert a papírozáshoz!
Helló
sürgősen eladó a gépem, szét van szedve alkatrésznek vagy megépíthető jó motornak, pénzszűkében vagyok. ALKUKÉPES!
KAwasaki ZXR Street Fighter
Csumi!

Kttom gratula a mocihoz!

GURO talán 265 az a 165 nem?
Merre jártál vasárnap amikor láttalak Kecskeméten ,,,,?
Pannonia ringen ?

Megjött a tömítés a kalbihoz....viszem vissza Esztergomba remélem minnél hamarabb kész lesz és csapathatunk valamelyik pályán...

Egy motoros cimborám megvette az új zx10et majd a héten megkergetjük aztán dobok fel pár képet rólla....
Szevasztok!

Mától én is zx-7r (1999) tulajdonos lettem.
Olaszországból jött, úgyhogy még forgalomba kell helyezni. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki gépkönyvet küldeni nekem, vagy van-e webcím, ahonnan letölthetem?
Köszönöm a segítséget!
ez a feszítő patron zsír újj? Van tel számod? úgy könyebb lenne beszélni
hello mindenki,

tegnap este alkalmam adódott egy kicsit felmenni az M6-osra Újvárostól Dfölvárig.
lehet, hogy egy kicsit hörög a vas, de két személlyel 165 öt mutatott az óra , persze tudom, hogy az órák csalnak, de egy kicsike még volt benne, csak hát le is kellett jönni a lehajtónál
Köszönöm szépen de sajna ez nekem túl drága.
Szia! Ekeidom szinrefújva 21900ft a bal idom 117800ft.Ez mind gyári . Viszont van nekem itt egy 2002-es félrerendelt gyári idom zöld ,matricástul 50000ft
Ez a váz szám:JKAZX750PPA029531
Elöre is kiszönöm!
Köszönöm a válaszokat , így nyugodtabb vagyok.
Feszitö iv ha erre gondoltál 7600ft maga a patron kpl. 14980ft a kosár 73500ft
Szia! Tudok segiteni! Vázszám kell!
Szerintem az egy FZR