Ennek ilyen az üzemi hőfokja. Félnél tovább nem megy, ha egészséges a motor, a ventillátor visszahűti. Az üzemi hőfokhoz meg alig emelkedik a mutató. Ne cserélgesd a termo-t, az úgy jó.
Sziasztok!
Normális dolog , hogy a vízhőfok mutatóm csak a skála feléig engedi melegedni a vizet majd bekapcsol a ventilátor és visszahűt , ha autópályán megyek annyira visszahűt , hogy szinte 0 fokot mutat.
Lehet ki kellene cserélni a termosztátot nagyobb hőfokúra? Azt meg hol lehet venni és nagyjából mennyi lehet? Előre is köszi az infót.
Biztos, hogy van még hely. Nem tudom, mennyien lesznek, ez nagyban függ attól, hogy mennyire hirdetik meg. Általában azért szokták így vasárnap kiadni magyaroknak, mert a németek időben elindulnak haza, és valymi kevesen köröznek 4-6ig a pályán.
De ez aznap derül ki, hogy mennyien is lesznek, illetve ha érdekel titeket, akkor előtte nap szombaton meg tudom kérdezni a versenyigazgatót, hogy kb mennyien jelezték szándékuk. Valamint aznap én éppen dolgozom, tehát lesz rálátásom mennyien maradnak az RTS klubtagok.
Sajna ez az ajánlat csak 9.-ére érvénye, de jön még ez a csapat többször is a nyár folyamán, majd igyekszem időben szólni. Vagy ha más klub tart ilyen motorozást magyaroknak, akkor azt itt a fórumban közzé teszem.
Sziasztok!
Egy kollegám hívta fel az alábbi akcióra a figyelmem, gondoltam megosztom veletek!
Szia Gergő!
Szeretném, ha tudnád illetve tovább is adhatod. A klub, RTS, ahol ebben az idényben versenyigazgatóként dolgozom, lehetőséget biztosít, hogy vasárnaponként 30.- euróért "pályázni" lehessen. Erre legközelebb 05. 09-én, vasárnap, lenne lehetőség a Pannonia-ringen, kb 15:40 - 18:00 óra között. Amennyiben téged, benneteket érdekel, légyszíves tedd közkinccsé és gyertek!
Köszi - Koko
sziasztok, kérdezni szeretnék, a tél után ma voltam kint elso nap és eros fékezésnél a motorom eleje erosen vibralt, mindha szaggatottan fékezett volna. kicsereltem a fékpofákat es a vibrálas megszunt, csak magyarazatot szeretnek kérni, hiszen a betétek 80% voltak. okozhatta a gondot olaj a teleszkopokbol?
de egyszer ismét cserélni kell a dolgokat
én is azért rendeltem a 8 liter olajat meg a két szűrőt, mert úgy is kell a szezon közepén
nekem a gyári betéttel ment el 20.000 MP-et!, bár a legvégén már csak enyhe lassításra volt jó
viszont szombaton akcios nap az euro ringen
Az akciós árak motorosoknak:
- egész nap: 15.000 Ft helyett 11.000 Ft,
- délután: 11.000 Ft helyett 8.000 Ft,
Ki lehetne nezni, szombat delutan otthon leszek es raerek. Hatha nem lesznek sokan
Normális dolog , hogy a vízhőfok mutatóm csak a skála feléig engedi melegedni a vizet majd bekapcsol a ventilátor és visszahűt , ha autópályán megyek annyira visszahűt , hogy szinte 0 fokot mutat.
Lehet ki kellene cserélni a termosztátot nagyobb hőfokúra? Azt meg hol lehet venni és nagyjából mennyi lehet? Előre is köszi az infót.
7-es hez keresek bal oldal idomot és eke idomot,aki tud segíteni lecí írjon köszi.
Látom mindenki a GÉP-en ül és nem a gép elött, (mint én ) ilyen szép időben.
Két képet azért megosztanék:
Az első képen az egy Kawa?
A másodikon pedig, hát igen ennyire szeretjük a gépünket!
De ez aznap derül ki, hogy mennyien is lesznek, illetve ha érdekel titeket, akkor előtte nap szombaton meg tudom kérdezni a versenyigazgatót, hogy kb mennyien jelezték szándékuk. Valamint aznap én éppen dolgozom, tehát lesz rálátásom mennyien maradnak az RTS klubtagok.
Pont pesten leszek azon a napon! Így nem tudok menni
Csak vasárnaponként lehet? Pont azon a vasárnapon nem érek rá! Következőn is lehet menni?
Egy kollegám hívta fel az alábbi akcióra a figyelmem, gondoltam megosztom veletek!
Szia Gergő!
Szeretném, ha tudnád illetve tovább is adhatod. A klub, RTS, ahol ebben az idényben versenyigazgatóként dolgozom, lehetőséget biztosít, hogy vasárnaponként 30.- euróért "pályázni" lehessen. Erre legközelebb 05. 09-én, vasárnap, lenne lehetőség a Pannonia-ringen, kb 15:40 - 18:00 óra között. Amennyiben téged, benneteket érdekel, légyszíves tedd közkinccsé és gyertek!
Köszi - Koko
én is azért rendeltem a 8 liter olajat meg a két szűrőt, mert úgy is kell a szezon közepén
nekem a gyári betéttel ment el 20.000 MP-et!, bár a legvégén már csak enyhe lassításra volt jó
pl: ngk cr9e 1600ft
cr9ek 2000ft
aksi yuassa 10500ft
banner 9700ft
castrol power1 10w50 2500ft/l
gyári olajszürö 2500ft
e fékbetét brembo 8000ft
hátsó 6600ft
kuplungszett 15000ft
láncszett 31000ft
elsö gumi bridgestone bt023 120/70 17 26600ft
hátsó 180/55 17 34500ft
190/50 17 35990ft
gyári alkatrészek, kiegészitök!
és még sok minden más!
Az akciós árak motorosoknak:
- egész nap: 15.000 Ft helyett 11.000 Ft,
- délután: 11.000 Ft helyett 8.000 Ft,
Ki lehetne nezni, szombat delutan otthon leszek es raerek. Hatha nem lesznek sokan